sokal Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 http://www.airliftperformance.com/images/european/audi_b5_air_suspension/bagged_matte_od_green_audi_b5.jpgtylko ten Wygląda jak czołg Ale nie powiem, ciekawe... W ogóle od jakiegoś czasu przyglądam się temu tematowi ale kurcze... Gdyby tak można było na żywca jakieś autko zobaczyć (czyt. dotknąć) i przekonać się jak to jest z tą trwałością... Ciekaw jestem jak to jest ze srebrnym bo widziałem jakąś taką farbę (czy można to nazwać farbą?) niby srebrną ale jako dodatek do czarnego matu... Tzn. najpierw należy niby pomalować na czarny mat a na to ten dodatek i wychodzi srebrny Czy ktoś już jakieś srebro robił? Wtedy mógłbym pomyśleć o dokładkach i listwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 są już profesjonalne firmy, które zajmują się malowaniem plastidipem czy jeszcze nie słyszeliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 oemtuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klucha11 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ten wojskowy zielen normalnie miazga!!! mojego LC bym w taki zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 co do lakierni Plasti dip to może będzie w Poznaniu ew. bliskiej okolicy sokal, mam taki chrom w spray'u, najpierw czarny a potem ten chrom tak wygląda na stalowej feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 nie wygląda źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Faktycznie całkiem dobrze to wyszło dzięki za fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Spox, sam malowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eu4yaon Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 panowie powtarzam pytanie, oblece dach spreyem czy pucha raczej jest do detali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ja bym odradzał malowanie spray'em takiej dużej powierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jak dla mnie oblecisz tylko pucha za malo chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 panowie powtarzam pytanie, oblece dach spreyem czy pucha raczej jest do detali? na 100% będzie mało jedna pucha, dodatkowo co pistolet to pistolet - większa jakość pomalowanego elementu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eu4yaon Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 jasna sprawa ze jedna pucha to mało, chodzi mi o to czy duze powierzchnie wychodzą ok po malowaniu sprayem, malował ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 jasna sprawa ze jedna pucha to mało, chodzi mi o to czy duze powierzchnie wychodzą ok po malowaniu sprayem, malował ktos ? mlody z drogi miał coś pryskać z puszki na dużej powierzchni skrobnij do niego, może już ma jakieś zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Siemano, dzis dotarlem do Polski i od razu zaczelem testowac ten specyfik wiec pacjent to granatowa mazda 323f. Czesci ktore ponalowalismy to blotnik, lusterko i tylny znaczek. Wrazenia? Wiec tak; Duzych powierzchni nie polecam malowac z puszki. Pistoletem da sie to nalozyc rowniej bo z puszki to jak wiatr zawieje... Krycie bialego spraya na ciemnym granacie to lekka pomylka, poszlo 6 warstw i dalej przeswitywal granat. Jedna puszka 400ml nie starczyla nawet na blotnik. Konstystencja i uczucie w dotyku mi sie podoba, nawet bardzo. Zdziwilem sie jak prysnelem troche w powietrze i zobaczylem cos w formie proszku. Malowanie jak kazde inne, trzeba uwazac, tym bardziej z duzymi powierzchniami bo zacieki to raptem chwila nieuwagi. Nawet niedokladnie pokryty blotnik (zabraklo dipa) jest spoko w dotyku i wydaje sie wmiare solidny, nie sluchajcie ludzi ktorzy mowia, ze tego nie wolno dotykac... Dotykalem, macalem, nawet lekko szorowalem palcem (przypominam - na niedokladnie pomalowanym blotniku!!) i nic nie zeszlo. Nie widac zadnych sladow... Narazie jestem tylko tyle w stanie powiedziec, jutro pojedziemy na myjnie i pomeczymy troche te powierzchnie jak narazie to specyfik mi sie podoba! Nawet bardzo Wiecej info na temat uzytkowania + filmik + zdjecia jutro lub pojutrze wiec.... Watch this space Sorry za skladnie i balagan w mojej wypowiedzi ale pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A ja dziś felgi potraktowałem PlastiDipem .i powiem że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Mysle ze puszki sa wydajne i widzialem maski pomalowane poltorej puszki takze moze miales czynnik wiatru ktory Ci duzo zabral lub tez nieodtluszczona powierzchnie nie wiem w kazdym razie nawet jak malowalem osobiscie to zaciek tym ciezko zrobic nawet majac male doswiadczenie w malowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Poltorej puszki na maske??? To chyba ze Srebrnego na bialy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Młody a Ty gdzie urzędujesz w tej naszej PLN:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ogolnie jestem ze Swinoujscia ale teraz urzeduje w Szczecinie Ogolnie to maly update jesli chodzi o bialy blotnik. Mianowicie mala niedorobka zamienila sie w wiekszy odklejony plat. Niestety nie mozna tego brac jako przyklad bo nie pomalowalismy dokladnie ze wzgledu na brak materialu no i fakt ze to amelinium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi