Kasjan Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A wiec... Dzwoniłem do firmy OEM w Krakowie, bo jestem zainteresowany pomalowaniem całego auta. No i miły Pan powiedział mi że z racji tego że do Krakowa mam daleko to mają jakiś tam partnerski oddział w Warszawie i podał mi numer i tam żebym się umówił. No ale w sumie lepiej zaszczedzic te pare km i niech w wawie robią czy pojechać do Krk i niech OEM maluje. Bo słyszałem ze w OEM to im ładnie wychodzi a o tym serwisie w wawie to nic nie slyszałem. Daj numer do tego oddziału w Wawie. Zadzonię i sprawdzę ile wezmą za Q7. 606 702 437 prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Za zimno? Nie odtłuszczone? Słabo pomalował??Buszek próbowałeś tego białego? Młody malowalem białym sprejem na próbę na plastiku, 4 warstwy jak dla mnie słabo kryje Chciałem zobaczyć jak bardzo różni sie od mojego białego ale widzę ze mój to kość słoniowa przy tym:polew: pistoletem pewnie było by lepiej ale i tak myśle ze wiecej trzeba warstw położyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Za zimno? Nie odtłuszczone? Słabo pomalował??Buszek próbowałeś tego białego? Młody malowalem białym sprejem na próbę na plastiku, 4 warstwy jak dla mnie słabo kryje Chciałem zobaczyć jak bardzo różni sie od mojego białego ale widzę ze mój to kość słoniowa przy tym:polew: pistoletem pewnie było by lepiej ale i tak myśle ze wiecej trzeba warstw położyć No to potwierdza się moja teoria:wink: Parę stron wcześniej też robiłem błotnik na próbę na biało i bardzo słabo kryło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon00 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 chlopaki z oemtuning pryskali golfa na bialy mat i wyszlo im super...w czym tkwi sekret? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 może być kwestia "podkładu", Golf z OEM był srebrny więc różnica w jasności znikoma, kwestia rozcieńczenia też ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 lub tez w tym ze bialy mat z puszki jest ujowy bo z puszki a na cale auto sami dobieraja proporcje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Prosze wariaty , nie mowcie ze zle kryje & Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A ja właśnie zamówiłem sobie wagnera :banan: Jutro kuzyn robi zakupy i wysyła mi rozpuszczalnik i zamawiam kolor:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 6 powłok i odpowiednio dobrana gęstość to kryje czarny ---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- ile ten Wagner kosztuje? nie lepiej kupić kompresor i profi pistolet? BTW ja pistolet mam ale kompresora jeszcze nie mam, jedno co to muszę sprawdzić z jaką dyszą mam, podobno 1,4 do plasti jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 no wlasnie bo caly czas porownujemy bialy z puszki do bialego customa mysle ze nie ma co porownywac chociaz 6 warstw to i tak za***iście duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 jak ma być dobrze pokryte to musi być gęsto, pewnie z 200 albo więcej mikronów, folie mają chyba ok 300, ja i tak uważam Plastidipa za niezły wynalazek, co do aplikacji to Plastidip kładzie folię na łopatki, kosztowo też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Daje rade hehehe a ten do szyb tez niezla opcja czekam az ktos go przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 6 powłok i odpowiednio dobrana gęstość to kryje czarny ---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- ile ten Wagner kosztuje? nie lepiej kupić kompresor i profi pistolet? BTW ja pistolet mam ale kompresora jeszcze nie mam, jedno co to muszę sprawdzić z jaką dyszą mam, podobno 1,4 do plasti jest OK Wagner 60euro, nie mam gdzie trzymać kompresor:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 to ja więcej za sam pistolet dałem (BTW kompresora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 No i plasti dip doczekał się małego rezanka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 eee no ja poczekam jak bedzie to ktos od nas bo tak to wiesz bialy na YT tez dobrze kryje ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- no a co do zdjec taaaaaaaa miodzio ladnie wyglada czarny gril tez mam i mam tez ladniejszy kolor hehehe kwestia gustu oczywiscie ale wyglada identycznie gril Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 wladi - za***iście wyglada:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Na żywo prezentuje się o niebo lepiej:wink: zobaczymy jak będzie się to miało co do eksploatacji:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Na żywo prezentuje się o niebo lepiej:wink: zobaczymy jak będzie się to miało co do eksploatacji:whistling: będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi