tropico Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 czy jak pokryję plastidipem antene od gps i czujniki parkowania to wpłynie negatywnie na ich pracę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 na antenę raczej nie ale czujniki bodajże ważne są te szparki między nimi, więc może być problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Vario- ładnie wnęki pomalowane- co rzadko się zdarza w przypadku oklejania folią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 melman, starałem się, trochę rzeźby z tym było ale wyszło OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Gdzie kupowaliście towar? Wrzućcie fotki puszek, wierzyć mi się nie chce w takie jajaVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip wieczorem wrzuce fote puchy to zobaczysz czy to nie jakis feler lub podruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 doradzcie, co moznaby bylo pomalowac w czarnej b6 i jakim kolorem, zeby to ladnie wy gladalo? ciezko u mnie z wyobraznią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu10 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Vario -dobra robota : Oklasky: efekt powala .... kolor może nie w moim guście ale jakoś roboty na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 dzięki gregfr może coś z Blaze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 nie nie, blaze na pewno odpada, mysle predzej nad matowym czarnym dachem albo cos srebrnego. nie chce sobie robic na samochodzie dyskoteki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Pany ile mniej więcej czekacie pomiędzy nakładaniem kolejnych warstw PD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 przy temperaturze 16-19 stc wystarczy 10-15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 to jest wlasnie ta pucha albo to jakis feler albo wystarczy koncowke zmienic:facepalm: ---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- krotki movie jak to wyglada sory ze odwrotnie ale nie wiem czemu mi tak tel nagrywa:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jakaś lipa z tego pryska mi rozpylało cienko i bez problemu pokrywało:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 no wlasnie i tak powinno sprobuje jeszcze z inna koncowka moze w tym jest przyczyna bo wymalowalem kawalek metalu i po nalozeniu kilku warstw i wyschnieciu nie powiem bo ladnie wygladalo i plasti spelnial swoja role Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 to nie jest oryginalna końcówka i dlatego tak się dzieje, oryginalna jest wąska i wysoka z szeroką strugą, jutro Ci wstawię fotki jak wychodzi po ori końcówce i jak wygląda ori końcówka, widocznie to co kupiłeś to podruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 to nie jest oryginalna końcówka i dlatego tak się dzieje, oryginalna jest wąska i wysoka z szeroką strugą, jutro Ci wstawię fotki jak wychodzi po ori końcówce i jak wygląda ori końcówka, widocznie to co kupiłeś to podrubaBartek ale ja miałem też z tą białą szeroką końcówką i niby miałem ori no i wszystko elegancko pryskało:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 dziwne, mam 5 puszek Dipa i wszystkie są wąskie a nie takie jak w zwykłym spray'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 No nie wiem kupowałem z alledrogo i kosztował około 80 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Tylko pamiętaj, że i na Alle walą cie bez gumy, kanciarzy nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Tylko pamiętaj, że i na Alle walą cie bez gumy, kanciarzy nie brakuje No luz ale ja nie mówię przecież że było coś nie tal wręcz przeciwnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi