iglako Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Panowie ktorzy wybieracie sie swoimy AEB-ami na zmiane programu do jegomoscia z Digitun, pochwalcie sie potem po zabiegu jakie wyszly moce w waszych autach . Mnie wyszlo z hamowni 175 KM i 270 NM ,szału moze i nie ma ale ja jestem zadowolony
SebolA4 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Panowie ktorzy wybieracie sie swoimy AEB-ami na zmiane programu do jegomoscia z Digitun, pochwalcie sie potem po zabiegu jakie wyszly moce w waszych autach . Mnie wyszlo z hamowni 175 KM i 270 NM ,szału moze i nie ma ale ja jestem zadowolony Robiłeś w digitunie?
iglako Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Panowie ktorzy wybieracie sie swoimy AEB-ami na zmiane programu do jegomoscia z Digitun, pochwalcie sie potem po zabiegu jakie wyszly moce w waszych autach . Mnie wyszlo z hamowni 175 KM i 270 NM ,szału moze i nie ma ale ja jestem zadowolony Robiłeś w digitunie? Tak
lookhash Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jakieś modyfikacje masz? Tzn. wycięty kat, luzny wydech tip cokolwiek czy czzysta seria?
iglako Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jakieś modyfikacje masz? Tzn. wycięty kat, luzny wydech tip cokolwiek czy czzysta seria? Tylko wyciety kat a poza tym czysciutka seria . W innym dziale przedstawilem wykres z hamowni . Program mial byc niby na 185 KM i 300 NM , wyszlo mniej bo moze turbina juz nie domaga ale generalnie i tak auto po tym wirusie chodzi jak "burza" . Z drugiej strony wydaje mi sie ze z seryjnego leciwego AEB-a samo uzyskanie samym tylko wirusem prawie 180 KM to juz wielki sukces ,nie wiem moze sie myle..
egon47 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 AEB COMPsport sam program + wyciety katalizator i środkowy tłumik ---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ---------- tylko ze mialem zdrowa serie bo 166KM w seri
iglako Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 AEB COMPsport sam program + wyciety katalizator i środkowy tłumik http://s6.ifotos.pl/mini/200jpg_rwshnxw.jpg ---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ---------- tylko ze mialem zdrowa serie bo 166KM w seri miales chyba nietypowego AEB-a bo wiadomo w serii maja 150KM
Mariusz90r Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2012 Świetny wynik, gratuluje. Jak u mnie będzie 180 to już będę mega szczęśliwy egon47 tak z ciekawości po wycięciu kata i środkowego tłumika, zmienił się coś dźwięk?
stomi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Robiłeś logi przed chipem? Jakieś wysokie te wyniki:eusathink:
egon47 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Robiłeś logi przed chipem? Jakieś wysokie te wyniki:eusathink: Tak robilem logi przed chipem kilka dni i pozniej COMPsport tez robil logi Sam Patryk z compsportu sie zdziwil ze takie zdrowe AEB, po wycieciu kata i srodkowego jest taki basowy pomruk w środku Moja seria ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- Wiedzialem ze mam jakis bonus w seri bo objezdzalem rożne seryjne 1.8T i 2.8 174KM i pozniej hamownia to pokazala 166KM
iglako Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Robiłeś logi przed chipem? Jakieś wysokie te wyniki:eusathink: Tak robilem logi przed chipem kilka dni i pozniej COMPsport tez robil logi Sam Patryk z compsportu sie zdziwil ze takie zdrowe AEB, po wycieciu kata i srodkowego jest taki basowy pomruk w środku Moja seria http://s6.ifotos.pl/mini/166jpg_rwsrnah.jpg ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- Wiedzialem ze mam jakis bonus w seri bo objezdzalem rożne seryjne 1.8T i 2.8 174KM i pozniej hamownia to pokazala 166KM moze to wersja USA ktora miala 170 KM
marcindlug Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 AEB zawsze mial 150KM niezaleznie od rynku na ktorym wystepowal. jedyna roznica to dwie lambdy w poznych AEB z rynku USA. to 166KM to najwyrazniej zdrowa seria.
egon47 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 AEB zawsze mial 150KM niezaleznie od rynku na ktorym wystepowal. jedyna roznica to dwie lambdy w poznych AEB z rynku USA. to 166KM to najwyrazniej zdrowa seria. Dokladnie tak AEB mialy 150KM mocniejsze wiersje mialy inne oznaczenia silnika
SebolA4 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Są jakieś wieści z Digitunu? Zaczynam się niecierpliwić
19Martin86 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Panowie ja też się pisze na ten grupowy chips Termin lipiec i sierpień mi jak najbardziej pasuje Im szybciej, tym lepiej, bo kase jeszcze mam
Mariusz90r Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Temat strasznie ucichł, na zrobienie listy nikt nie odpowiedział, więc raczej nie nastawiałbym się na "grupowy chip"... Ja jak już będę 100% pewny terminu w którym będę jechał to rzucę cynk w tym temacie, może ktoś się skusi i pojedziemy chociaż na dwa auta
tomaszstn Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 SebolA4 już był a ja niestety muszę na razie sobie podarować, pilna sprawa mi wyskoczyła
19Martin86 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 No to jak coś to dawaj mi znać, to we 2-óch pojedziemy Im szybciej tym lepiej W takim razie czekam na jakies info od Ciebie. Dobrze by było uzbierać z 10 aut, może by jakąś zniżkę udało sie wynegocjować. Pozdrawiam.
tomaszstn Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zagadaj na PW do SebolA4 to poda Ci nr telefonu do kogo masz dzwonić i na kogo masz się powołać, Taniej nie będzie choćby i 200 aut było, z tego co mi wiadomo to około 1000zł ale to też indywidualna sprawa bo może być taniej lub drożej w zależności od sterownika i gratów
WhyMe? Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Sam będę wirusa wrzucał pod koniec roku. Teraz audi jest po wymianie turbiny i tak idzie całkiem przyzwoicie. Po programie te 180 bym chciał
Rekomendowane odpowiedzi