Olaf Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 no no mody jak najabradziej na + powiedz mi miales problemy z wlozeniem kierownicy ? musiales cos kombinowac czy weszla do tak ? bo wiem ze do modeli wlasnie do 98 mowia ze jest jakis problem
pablo_9 Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 pablo rewelacja . tak trzymać. No i chyba czas się do ciebie wybrać na przejażdżkę) pzdr dykan zapraszam Super mody A pomysł z fisem [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 15:25_________________________________________________Zauważyłem że nie masz podłokietnika także szybko uzupełnij tą lukę, ja nie mógł bym żyć bez tego kiedyś był na forum do sprzedania razem z tunelem ale jakoś nie mogłem się zdecydować i uciekł mi z przed nosa no no mody jak najabradziej na + powiedz mi miales problemy z wlozeniem kierownicy ? musiales cos kombinowac czy weszla do tak ? bo wiem ze do modeli wlasnie do 9b8 mowia ze jest jakis problem ta kiera, którą zamontowałem jest na mały wieloklin także do mnie sapowała plug&play a że wymiana kierownicy zbiegła się z montażem FIS także za jednym rozkręcaniem wszystkiego załatwiłem obie rzeczy...Ty u siebie jak masz rocznik '98 posiadasz już duży wieloklin i taką kiere musisz szukać i będzie pasowała też bez problemu (masz inny wieloknil i okrągłą taśmę od poduchy u mnie taśma jest kwadratowa)
PABLO Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 pablo rewelacja . tak trzymać. No i chyba czas się do ciebie wybrać na przejażdżkę) pzdr dykan zapraszam Super mody A pomysł z fisem [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 15:25_________________________________________________Zauważyłem że nie masz podłokietnika także szybko uzupełnij tą lukę, ja nie mógł bym żyć bez tego kiedyś był na forum do sprzedania razem z tunelem ale jakoś nie mogłem się zdecydować i uciekł mi z przed nosa no no mody jak najabradziej na + powiedz mi miales problemy z wlozeniem kierownicy ? musiales cos kombinowac czy weszla do tak ? bo wiem ze do modeli wlasnie do 9b8 mowia ze jest jakis problem ta kiera, którą zamontowałem jest na mały wieloklin także do mnie sapowała plug&play a że wymiana kierownicy zbiegła się z montażem FIS także za jednym rozkręcaniem wszystkiego załatwiłem obie rzeczy...Ty u siebie jak masz rocznik '98 posiadasz już duży wieloklin i taką kiere musisz szukać i będzie pasowała też bez problemu (masz inny wieloknil i okrągłą taśmę od poduchy u mnie taśma jest kwadratowa) Dobrze gada polać mu
pablo_9 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Kolejne zmiany już są, może nie będę zdradzał wszystkiego ale powiem, że zdjęcia pojawią się jutro... ...a to tak na zachętę odwiedzin tematu
Patrykbor Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 czemu dzielone? nie chcę chlastać błotnika ::
pablo_9 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 czemu dzielone? nie chcę chlastać błotnika :: dokładnie ale szczerze...jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego...wyglądają niczym zespolone :> jak skonczysz to poka poka zakup skończone ale zdjęcia będą jutro aha... no i laczki w końcu ubrałem letnie
PABLO Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 To czekamy na fotki ale moim zdaniem warto było pomyśleć nad zespolonymi lampami depo, wcale tak dużo nie jest roboty a efekt byłby jeszcze bardziej
Reniu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Dobrze, że do kompletu nabyłeś również kierunki Wybrałeś dzielone lampy... będzie lepiej niż stare a do tego niunia pozostanie dziewicą
pablo_9 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 Słowo się rzekło... a więc obiecane zdjęcia... Wymiana lamp przed po poza tym jeszcze kilka zdjęć (auto trochę zakurzone) Spostrzegawczy zauważą co oprócz lamp zostało wymienione ... i jak może być ??
dykan Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 No Pablo teraz twoja wygląda jak moja. No i sławetny Most tolerancji w plenerze. ostatnio jechałem tamtędy ale nie miałem już sił i czasu aby się zatrzymać i spotkać) Mody jak najbardziej na plus. Mnie teraz czeka kupno felg i opon i myślę że tez czymś się pochwale;)) pzdr dykan
patry(m)k(3) Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 To są depo pod d2s ? Super się prezenci
pablo_9 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Depo H7 + H7, nie chciałem tych pod d2s bo nie chciałem się ograniczać, teraz jeżdzę na H7 a zawsze można dołożyć HID-a.
PABLO Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Depo H7 + H7, nie chciałem tych pod d2s bo nie chciałem się ograniczać, teraz jeżdzę na H7 a zawsze można dołożyć HID-a. Lampy od razu odmłodziły Dokładnie teraz będziesz mógł dołożyć Hidy najlepiej 6000K
pablo_9 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Dzisiaj wprowadziłem kolejne mody poprawiające fabrykę tzn.: 1. Podpiąłem ori wtyczkę do FIS-u 2. Podłączyłem czujnik temperatury oleju co by wszystkie zegarki działały (szczegóły opisałem w odpowiednim dziale): - czujnik i śrubka w miejsce, której się go wkręca 3. Podłączyłem przewód od czujnika temperatury oleju, który wcześniej wyprowadziłem z komputera (teraz wszystkie zegarki na budziku chodzą): [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 22:04_________________________________________________W pierwszy wątku zestawiłem wszystkie dotychczasowe modyfikacje
Rekomendowane odpowiedzi