loco87 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Sluchaj kolego w jaki sposób poradziłes sobie z fisem gdy wcale go nie miałes... Nieżle teraz wygląda całosc
PABLO Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Sluchaj kolego w jaki sposób poradziłes sobie z fisem gdy wcale go nie miałes... Nieżle teraz wygląda całosc Kupił, podłączył i dostroił
pablo_9 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 Sluchaj kolego w jaki sposób poradziłes sobie z fisem gdy wcale go nie miałes... Nieżle teraz wygląda całosc Kupił, podłączył i dostroił PABLO napisał to w wielkim skrócie ... ...ogólnie w naszych rocznikach czyli do 97 przeróbka nie jest wcale taka ciężka, odpada zabawa z immo bo nie mamy go w liczniku. Wszystko sprowadza się do zakupy licznika, złączki 20 pinowej do FIS albo można z taśmy od dysku ATA lub dyskietki wyrezać (ja na początku miałem na taśmie podłączony) później zakupiłem ori kostkę i licznik z resztą też od kolegi z forum. Trzeba dostać się do kompa na podszybiu i wyciągnąć kabel od spalania i przy okazji można od temperatury oleju. Podłączasz wszystko co trzeba do kostki od FIS i efekt jak na załączonych zdjęciach. Polecam bo efekt jest P.S. Zachęcam do przestudiowania tematu o wymianie licznika na FIS bo ja przed modem zrobiłem to 3 razy i sporządziłem sobie notatki z najważniejszymi rzeczami.[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 17:50_________________________________________________Wczoraj zamontowałem podłokietnik...w sumie muszę się trochę do niego przyzwyczaić (zmiana biegów i zaciąganie ręcznego) ale w trasie na pewno będzie wygodniej
michu93 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 noo z podłokietnikiem o wiele lepiej, nawet przyjemniej się biegi przełącza, bo nie musisz całej ręki w górze trzymać a co do ręcznego to na codzień nie sprawia problemów ale w zimę to podłokietniki w górę! a ten twój pasuje, ale wygląda na trochę zmęczony, albo brudny..
pablo_9 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 No na pewno się przyzwyczaję i będzie Jeśli chodzi o stan to mechanicznie jest super, z wyglądu trochę materiał zmęczony szczególnie po stronie kierowcy widać wyświstany i od strony pasażera na plastiku są dwie rysy ale może uda mi się to jakoś zakamuflować. Kolorystycznie dopasowany do ori plastików i materiału.
pablo_9 Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Jutro zapraszam do mojego auta...
pablo_9 Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 surprise... jak dobrze pójdzie to jutro zapraszam powiem tyle jeszcze tego na forum nie było (tak mi się wydaje) :gwizdanie:
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 aż się wypowiem, żeby mieć pogląd na sytuację , bo wyskoczyć z czymś czego nie było na forum, to naprawdę musi być
michu93 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 wąskie alu 13" z oponą 225/80 :gwizdanie:
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 wąskie alu 13" z oponą 225/80 :gwizdanie: :polew: , myślę ze samo założenie 13'', byłoby wyczynem, bo trzebabyłoby ściągać tarcze i zaciski
michu93 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 bez hamulców? :gwizdanie: kija w szprychy i jest hamulec
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 tylko nie mów że wykupiłeś jakieś Customowe Recarosy do środka, bo ja to miałem w planach
pablo_9 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 hmm... czyli liczycie na mody ale ja nic nie napisałem, że będzie jakiś mod ale środek będzie... dobra zobaczymy jutro czy wypali no to zapraszam do środka (trochę brudno ale myślę, że przeżyjecie) Moja A4 - panorama wnętrza (kliknij)
slepy Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Ale masz krzywo kiere On chciał coś zrobić w stylu nowej TT/r8 , masz obiektywik, czy jakimś programem ogarniałeś
wojciu0308 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 no galncie nie moge powiekszyc
Rekomendowane odpowiedzi