Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmieniarka MP3 pod fabryczne radio Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Póki co z youtube o dension gateway 300 audi:

Opublikowano

Yot tube nie interesuje.

Bardziej to co pokaże pod faktycznym podpięciem.

Opublikowano

8 PIN. W tej samej cenie masz sprawdzonego Yatoura i ja bym wolał coś przetestowanego niż jakiegoś no-name'a.

Opublikowano

Po kilku kolejnych chwilach z Dension Gateway Lite BT: można wrzucić 4 katalogi, ponieważ interface widzi CD1-CD4. CD5 jest przeznaczony do odtwarzania wszystkiego bez podziału na katalogi a CD6 jest nieużywany.

Natomiast, można wrzucać podkatalogi do tych głównych. Przerzuca się między podkatalogami poprzez przytrzymanie FF/REW. Podobno według instrukcji nie ma ograniczeń jeżeli chodzi o ilość wrzuconych plików do katalogów ale nie sprawdzałem tego.

Ja mam to tak rozwiązane, że główne katalogi mam podzielone na gatunki a podkatalogi np. na płyty danego zespołu. Wszystko w miarę można ogarnąć choć cudów nie ma. Jednak wolę chyba puszczać muzykę z telefonu, gdzie jest wszystko jak na dłoni...

Opublikowano

A co z info na FISie ???

Sa nazwy utworów ???

Opublikowano

Cinkers ma wersję Densiona nez CanGateway.

Opublikowano

Dobra pany w sobote będe wkladal zmieniarke yatour, czy w schowku trzeba wycinac jakis otwór zeby przeciągnąć kable do radia? Co jeszcze bedzie mi potrzebne zebym na marne nie rozgrzebał auta

Opublikowano

Dobra pany w sobote będe wkladal zmieniarke yatour, czy w schowku trzeba wycinac jakis otwór zeby przeciągnąć kable do radia? Co jeszcze bedzie mi potrzebne zebym na marne nie rozgrzebał auta

Witaj!

Nic nie musisz wycinac. W schowku są przewidziane zaślepione otwory.

Musisz jedynie usunąć zaślepkę i puścić kable.

Zmieniarkę możesz przytwierdzić po lewej stronie schowka pionowo lub poziomo na górze.

Zeby nic nie wiercić kup mocną przezroczystą taśmę mocującą na rzep (fajna jest w LeRoy Merlin).

Od radia (concert) potrzebna jest przejściówka iso.

Znajdziesz szczegółowe info w poprzednich wątkach forum.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja umieściłem w półce pod kierownicą.

Opublikowano

Dostalem jakis kabel z kostkami w zestawie 8 pin

Opublikowano

Podłączasz go do radia z tyłu, a z boku przykręcasz masę.

Ja umieściłem w półce pod kierownicą.

Pochwal się, jak to u Ciebie wygląda :)

Opublikowano

Pochwalę się ja...

3540c86563f21397e5d7aa53365a6f36.jpg

93fc6348a3262a8d421ffa501e95d5a4.jpg

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Aleś wykombinował :naughty:

Opublikowano

Przy chorusie to bardzo dobry pomysł, bo z kasetami coraz gorzej :) Radio nie krzyczy że wyciągnąłeś mechanizm?

Opublikowano

Najlepsze jest to że radio leżało 4 lata w piwnicy...

Radio działa ok tak jakby w ogóle nie było kasety. Po naciśnięciu CC/CD od razu jest w katalogu gdzie grało wcześniej.

Na zdjęciu tego jeszcze nie ma ale USB pomazałem czarnym markerem żeby się w oczy nie rzucało.

Co ciekawe na fabrycznych bzyczkach radio gra wręcz wyśmienicie. Lepiej niż 2 Alpine i 1 Kenwood miałem ale wkurzał mnie słaby zasięg FM pomimo zastosowania separatora, niebieskie podświetlenie lub ciągłe ściąganie panela radia.

Jest ori ładnie świeci, samo się wył/wł, gala itd

no bajer na maxa hehe

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Takiego miejsca montażu bym się nie spodziewał. :kox:

Zaskoczyłeś mnie.

Opublikowano

Cwaniaczek :kox:

Opublikowano

Najlepsze jest to że radio leżało 4 lata w piwnicy...

Radio działa ok tak jakby w ogóle nie było kasety. Po naciśnięciu CC/CD od razu jest w katalogu gdzie grało wcześniej.

Na zdjęciu tego jeszcze nie ma ale USB pomazałem czarnym markerem żeby się w oczy nie rzucało.

Co ciekawe na fabrycznych bzyczkach radio gra wręcz wyśmienicie. Lepiej niż 2 Alpine i 1 Kenwood miałem ale wkurzał mnie słaby zasięg FM pomimo zastosowania separatora, niebieskie podświetlenie lub ciągłe ściąganie panela radia.

Jest ori ładnie świeci, samo się wył/wł, gala itd

no bajer na maxa hehe

wysłane z Commodore 64

Witaj,

Jesteś liderem innowacji w montażu zmieniarek mp3 :D

Ładnie ukryłeś tego Yatour'a :D Jak go tam przytwierdziłeś?

Przykręcony jest?

PS. To teraz masz cyfrowego kaseciaka!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Yatour w szpare :-) po kasecie wchodzi lekko na wcisk. Odrobina kleju do plastiku gwarantuje że nie wepchnę całości przy wkładaniu "cyfrowej kasety"

Dałem dodatkowo plastikowy kątowniczek z castoramy żeby się nie gibało na wybojach.

Był jeszcze pomysł przylutować kabelki do płyty ale wolałem nie ryzykować z moim oldskulowym radyjkiem :-)

Kabel wyprowadziłem przez wywiercony otwór w tylnej ściance radia i podpiąłem tam gdzie trzeba.

e55d8fc9ad525f5ca934985ca2053aa5.jpg

wysłane z Commodore 64