Nosb Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Danielu poka nowy środek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Nowy ? Mam skorke z tym ze stara byla bananowa bardziej a ta bardzoej krem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 no to własnie o ten krem chodzi :gwizdanie:, jak tam grill [br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 23:21_________________________________________________http://gallery.quattroworld.com/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=691&g2_serialNumber=2 rób tak :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 pokazuj bo ciekawi jestesmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaj Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 wróbelki doniosły że jakiś mały zonczek był w audiczce ,cos tam konkretnie urwał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiekkbc Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Wróbelki z gg donoszą, że poszedł wąż od klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Szpiedzy Przytarlem aluminiowym wezem o asfalt... I klima kaputt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 to jak on nisko tobie siedzi?? ile masz go nad ziemią licząć w cm od osłony metalowej która zakrywa dolny wachacz taka na 3 śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Pytanie raczej po jakim asfalcie ja jezdze ? Nie mirzylem ile. Ma ktos taka rurke w dobrej cenie ? [br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 12:44_________________________________________________Bylem dzisiaj na wojnie polnoc-poludnie w radomku... Nie startowalem na autko bo mam kilka niedociagniec ale do wojny w czeladziu poprawie i startuje Wystartowalem sobie za to pierwszy raz w dbdrag Zero pojecia itp ... Skrzynie mialem zestrojone nisko ( 35hz) autko sedan generalnie klasa street c Wylaczony silnik , dwa aku , brak kondensatora i moj dziewiczy pojedynek Wyszlo 141,6 db przy 42 hz Zajalem drugie miejsce w swojej klasie Mysle ze nie jest zle jak na ten sprzet i brak ogarniecia tematu Plan zaklada zrobienie wyzej zestrojonych skrzynek , kilka prob i inne ustawienie glosnikow niz teraz + moze mocniejszy wzmak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 te dziewczyny były nagrodą za drugie miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Chcialbys Generalnie wbilem sie na mate A nie zapisalem do wyboru autka Mam talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Słabe te foty dresiarzu. Podeślę Ci moje i wrzcisz Mam pełno zdjęć A4 z pięknościami w obcisłych spodniach <mniam> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ale Paulinki nie ma obok A4 ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Siedziała na zapleczu No ale Pani Sylwia i ta nieznajoma w jasnym dżinsie też kosa. Tyle mam jej zdjęć, że starczy mi na dziś wieczór Danielu przyjedziemy za rok, napewno wjadę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Tyle mam jej zdjęć, że starczy mi na dziś wieczór Stary zboczeniec ale fote dobra walnal : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Co mi tu kolege od dresiarzuw Widzidziałeś go kiegyś w dresie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Widzial widzial : http://images46.fotosik.pl/165/5699b388ccacb464.jpg czerwono-ryjny lysy dres Oj no nie mialem nic innego czystego po reka jak wychodzilem Plast ty sie udziel w temacie : http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_silnik_18_t_i_gaz-t8109.180.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 pięknie sie bestia prezentuje, ja dalej czekam na ten grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Grill jakos posklejam niedlugo... Musze przygotowac teraz klape poliftowa i esiowy zderzak do lakierku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi