Kierownik Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 no widać że uchwyt na kubki jest bo lewej stronie , więc to po Brytyjczyku
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Trochę kolorystycznie sie gryzie ten tunel z deską rozdzielczą Czy ja wiem... ma biala skore przeciez Fajnie jakby jeszcze dywan był beżowy Toś jak w hajlajnach VW
Nosb Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 dywan byl bezowy ale wywalilem bo sie syfil Tunel bedzie czarny a co do niego to tak : z anglika. Normalnie pasuje.
Nosb Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 To zalezy za ile sprzedam navi Na mailu Siakis tam postep : Podsufitka w ciemnoszarym zamszyku czy czym takim ( alcantara czy jak sie zwie ) Aku przemeldowane do bagaznika ( zostalo dorobic kabel masowy ) Deska z racji tego ze standardowo sie jej odlazilo pod szyba zostala porzadnie sklejona : To na tyle na razie Jutro chyba poskladam bardziej wnetrze ( przepuscze kable audio , wloze polke tylnia oparcie kanapy plastiki podsufitki ) Jakos po niedzieli planowane przelozenie silnika , skrzynia , dyfra , zawieszenia hamulcu itp
Kierownik Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 No nareszcie ... :decayed:Wkońcu widać wkład pracy :> Pozdrawiam i powodzenia
SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 muszę podjechać pooglądać bo tak to widzę zbytniej motywacji do roboty nie masz
SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 wiedziałem że będę musiał tam wpaść na tą wieś znowu za to możesz mi gratisa wysłać :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Nie ma gratisow Paka juz zapakowana i nawet druczek wypisany A za wiejskie powietrze powiniens doplacic jeszcze Moze sie komus nudzi i przyjedzie pomoc skladac?
SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 jak to składanie wiąże się z flaszkami i panienkami to jestem u Ciebie już jutro powietrza tam u Was jak powietrze... ale pomyśl ile mój zawias wycierpiał po tych "drogach"
Nosb Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie pije to raz a dwa zeby panienki zwiesc musze miec auto O wypraszam sobie ja jakos sobie radze na nich po prostu za miekki jestes Do skarzyska mam droge cacy , do kielc cacy , do starachowic niezla Jakos zyje [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 23:05_________________________________________________Poskladalem troche ale nieduzo Podsufitka siedzi , plastiki gorne wszystkie powyzej linii szyb siedza , kanapa siedzi , polka tylnia siedzi . Niby nieduzo ale jednak cos Musze poprzecigac kable od audio , poskladac drzwi przedni i lusterka. Znow naszedl mnie temat listw. Chyba pojda wszystkie w czarny polysk ale sam nie wiem moze wymysle jeszcze cos innego
Nowak_zg Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wymyśl coś mądrzejszego obszyj biala skora jak kolega z zielonej gory o nicku "duffy"
Cristoforo Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wymyśl coś mądrzejszego obszyj biala skora jak kolega z zielonej gory o nicku "duffy" i lansuj sie w białych rekawiczkach jak prawdziwa Dama
plastuch Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Albo zapodaj na nie różowy fluorescencyjny
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 obijaj w białą skórę innej opcji nie widzę Daniel i mam nadzieję że paczki już poszły?
Rekomendowane odpowiedzi