PawelDSW Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2012 Widzę sesja w Esperanto Jak podobna bryczka (tylko troszkę brzydsza i w graficie) mrugnie Ci światłami... to będę ja sporo tego jezdzi rozgladam sie tylko za ladnymi paniami
MARCIN607 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 rozgladam sie tylko za ladnymi paniami zdrowy objaw :polew:
Miszka82 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 jak pierwsze wrażenia ? auto widziałem wisiało trochę na allegro ( nie znaczy że źle ) jak stan techniczny itp...
Procek27 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Super Autko niech ci dobrze służy. Tylko cos z tym tyłem nie tak o ile sie nie myle to i zderzak i spojler na klapie to jakas lipa zrób cos tym
spin444 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 ładna sztuka powodzenia w modach, już większość fajnych opcji masz więc nie zostało Ci dużo
PawelDSW Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 jak pierwsze wrażenia ? auto widziałem wisiało trochę na allegro ( nie znaczy że źle ) jak stan techniczny itp... 1 wrazenia...przesiadlem sie z prawie 300 KM leona cupry na turbognojka w kombi..jakos to jedzie:kwasny: stan techniczny-bylem na hamowni na rolkach i diagnostyce,wszystko ok,jedynie wtryski nie daja rady wydajnosciowo przy turbo caha wiec jak porobie wszystko niezbedne zajme sie tym. Dla pewnosci wymienilem filtry,olej,plyny,kompletny rozrzad,elementy zawieszenia,przeguby,wjechaly lekko ciemne szyby,nowe tarcze i klocki itp Prowadzi sie dobrze,fotele wygodne wiec jest ok niedobor mocy rekompensuje niskie spalanie jutro avant odjezdza do lakiernika - musi byc perelka nadaje sie na foto do kalendarza ??
jedrekx Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 póki co i tak nie wiesz czy możesz wysłać bo może przejdziesz do głosowania głównego, a wtedy nie wiadomo.. a po finale (jeśli jesteś w finałowej czwórce) nie możesz się zgłaszać przez 2 miesiące
Blachu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Kozak furka Wtryski wymieniasz całe na AL czy tylko końcówki? Orientowałeś się coś o kosztach takiej operacji? Seryjnie założone masz pompki z końcówką BA? Jeśli celujesz w ok 200 kucy przydałby się też FMIC, jeśli nie masz już założonego... Turbo od jakich obrotów czuć że pompuje konkretnie? Felga RS4 miażdży Jak się jeździ na 19 calach i tym zawiasie po naszych pięknych drogach? W stosunku do 18'' jest duża różnica? Sam mam fele 18 cali i zawias s-line 1BE... Bywa czasem ciężko
Pawlo 2004 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Bardzo ładniutki avancik Furka z zewnątrz bardzo podobna do mojej Tylko nie wiem dlaczego, ale jak zawsze widzę inna B6 (nawet bliźniaka mojej) to zawsze twierdzę, że moja wygląda słabo, wy też tak macie?
PawelDSW Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 Kozak furka Wtryski wymieniasz całe na AL czy tylko końcówki? Orientowałeś się coś o kosztach takiej operacji? Seryjnie założone masz pompki z końcówką BA? Jeśli celujesz w ok 200 kucy przydałby się też FMIC, jeśli nie masz już założonego... Turbo od jakich obrotów czuć że pompuje konkretnie? Felga RS4 miażdży Jak się jeździ na 19 calach i tym zawiasie po naszych pięknych drogach? W stosunku do 18'' jest duża różnica? Sam mam fele 18 cali i zawias s-line 1BE... Bywa czasem ciężko pompki demontuje i wysylam do prrzerobki do cowboya z forum vw.. pomysle nad fmic.zobacze co wyjdzie na nowych pompkach i programie.. turbo wstaje przy 1800 obr... na 19 jest ok w poprzednich autach mialem 18,19 i twarde zawieszki wiec jestem przyzwyczajony ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ---------- Bardzo ładniutki avancik Furka z zewnątrz bardzo podobna do mojej Tylko nie wiem dlaczego, ale jak zawsze widzę inna B6 (nawet bliźniaka mojej) to zawsze twierdzę, że moja wygląda słabo, wy też tak macie? tez nawet jak leci seria b6 na dobrej feldze
Blachu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Przy turbo Caha, pompkach AL i programie, FMIC jest też konieczny, tym bardziej gdy celujesz w ok 200 koni. Chyba wiesz jakie daje korzyści FMIC w stosunku do seryjnego IC... pomijam sam fakt przyrostu mocy.
RalphA4 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Sliczne autko, widac ze trafilo w dobre rece, szerokosci
PawelDSW Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 pol dnia zabawy z kosmetykami nalozony collinite 476:naughty:
Blachu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Pięknie się prezentuje po tej zabawie Co to za ledy masz założone w postojówkach? Nie pokazuje błędów na FIS-ie? Masz ksenon w przeciwmgielnych??
PawelDSW Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 lampy bi ale spryskow brak ledy siedza w postojowkach z systemem can bus-wszystko dziala w halogenie jeszcze nie ma ledow ale beda
Blachu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 te ledy to jakie konkretnie masz? W5W czy H6W? Samopoziomowania też pewnie brak? Policja się nie czepia?
PawelDSW Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 te ledy to jakie konkretnie masz? W5W czy H6W? Samopoziomowania też pewnie brak? Policja się nie czepia? H6W,nie czepiaja bo nie lapia rodzinnych aut leon ciagle byl na celowniku ---------- Post dopisany 29-06-2012 at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2012 at 18:10 ---------- 20 cali chrom
Rekomendowane odpowiedzi