C4NC3R Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Józek jakie pomysły na felge? Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 dobra ta niebieska blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Józek jakie pomysły na felge? Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Pomysły są ale nie wiadomo jak budżet to wytrzyma , możliwe że dopiero ostre pierdolnięcie będzie dopiero w przyszłym sezonie dobra ta niebieska blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Józek jakie pomysły na felge? Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Pomysły są ale nie wiadomo jak budżet to wytrzyma , możliwe że dopiero ostre pierdolnięcie będzie dopiero w przyszłym sezonie Felga + opona + gwint w moim przypadku ok 10k PLN także wiem co to za przyjemność. W kwietniu montowanko i może założe swój temat z moją padaką Może takie coś: Edytowane 2 Marca 2015 przez C4_KAWON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie mój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No cóż . Ale na żywo niebieski z pomarańczowym zayebiście wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 pod remize jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 pod remize jak znalazł Ja bym tu bardziej coś w stylu BBS widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 BBS CK jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzi Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 E tam wcale nie taki fajny , no chyba że w 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 rotor albo rs4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 teraz jak zmienię felgę to tylko na 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nie chcesz kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Chcieć bym chciał ale nie mam na wszystko $. A ile za nie tak z ciekawości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Chcieć bym chciał ale nie mam na wszystko $. A ile za nie tak z ciekawości ? ja się pytam gdzie moja paczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Chcieć bym chciał ale nie mam na wszystko $. A ile za nie tak z ciekawości ? ja się pytam gdzie moja paczka? dziś nadana , będzie w środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 jozek ja jakoś widzę rotor-a na Twoim autku ale to tylko moja prywatna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) To są te co FLY wystawił na jesieni. Leżą u mnie w piwnicy. Aż się wiosny doczekać niemogę . Pisałem ile mnie to wyszło wszystko z nową oponą i gwintem. Edytowane 2 Marca 2015 przez C4_KAWON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 jozek ja jakoś widzę rotor-a na Twoim autku ale to tylko moja prywatna opinia Myślę że nie było by najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Rotor słabo wygląda na wszelkiej maści fotach tak jak np u mnie. Ciężko uchwycić jego kolory takie jak faktycznie są.Na żywo ryje beret Ale rs4 b7 też zacne koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi