wustyle Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 bardzo ladny sedanik (jak na sedanika '-)
Zygi1 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2007 no jakby byl Avant to pewnie ktos by chcial zeby to byl sedan hehe Jakie alu do teg owrzucic moze cos podppowiecie moze wzorki? myslalem od S-ki
pre_pl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 lusterka - wywaliłbym ten chrom (za dużo już go, masz dookoła okien kółka - za małe ( w Anglii na takich oponkach jeździsz ? ) spojler - hmmm, no s-style to chyba nie jest ? Pytasz o alu, czy od Ski. To świetny wybór !
Szewczenko7 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 autko ładne...do tego jeszcze 18 moga byc od S-ki i az sie prosi o xenon :diabelek:
Zygi1 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2007 lusterka - wywaliłbym ten chrom (za dużo już go, masz dookoła okienkółka - za małe ( w Anglii na takich oponkach jeździsz ? ) spojler - hmmm, no s-style to chyba nie jest ? Pytasz o alu, że od Ski. To świetny wybór ! Lusterka---> niezamienilbym na inne dla mnie superrr Kolka 16 male? tak w Anglii na nich jezdze Spoiler tak od S jest tez bardzo super Troche roznia sie nasze zdania:P
pre_pl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kolka 16 male? tak w Anglii na nich jezdze no w Anglii gdzie są super drogi to od razu 18' :diabel2: Spoiler tak od S jest tez bardzo super Aaa. masz od Ski... Ja pisałem o S-style (jest chyba mniejszy) No to git Ale do lusterek to się nie dam przekonać :diabel2:
Zygi1 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kolka 16 male? tak w Anglii na nich jezdze no w Anglii gdzie są super drogi to od razu 18' :diabel2: No no beda wieksze wlasnie mysle o 18" ale kupilem na takich wiec jezdze:P
T-żółw Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 sedan ale ładny alu to bym np 17 lub 18 avusy założył...ale ja jestem konserwatywny gdzie tak napadało śniegu :galy:
wojtas-audi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Wyglada super jak B6 :one: A ta z tylu "loteczka" troche psuje wyglad, tez taka chce
bushi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Piękna audi dla takiej zdradziłbym avatna
Dexter Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autko w te i nazat podobuje sie ,tylko kiera coś nie teges :mikolaj:
Rudolf Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Piękna, piękna... Tylko czemu pasażer prowadzi? A mnie się te lusterka podobają :564:
adadur Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 ładne bardzo auto skąd wy ten śnieg macie ludzie ... ja tu myślę czy czasem dziś na letnie kapcie nie zmienić
alvaro Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 ładna bardzo ładna lusterka rzecz gustu a co do tego że pasażer prowadzi to słyszałem że b6 się łatwo przerabia bo mają miejsca na wszystko i są tylko zaślepione
wiki Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 to jest autko z moich realniejszych marzeń,dokładnie takie tylko kierownica żeby po właściwej stronie była :one:
ZIOOLKO Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ładna seria. Zrób zdjęcia tyłu bo nie wiem jak lotke ocenić. Na takie lustereczka sam poluje - ale cena zaporowa. No i fotki środeczka zapodaj.
Cabson Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Piękna, piękna...Tylko czemu pasażer prowadzi? Nie pasazer, to jest lustrzane odbicie A mnie się te lusterka podobają :564: luterka jak dla mnie tez sa spoko. Generalnie - chcialbym takie :/ A.
Zygi1 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2007 No to 2 nowe fotki. Co Do Alu wlasnie mysle nad 18nastakami ale kolo maja dopiero. Lotka robi robote:) fajna podobnie lusterka Zastanawiam rtez sie nad sciagnieciem napisow A4 i 1.9 Tdi?? Dzieki Panowie Ps : Moze moglibyscie zaproponowac wzorki alu do mojego autka co Wy na to:)?? dzieki
Norbi TDI Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Fajniutka podoba mi sie wlasnie srodeczek. a gdybys sie chcial pozbyc tych kółek jak zapodasz inne to odezwij sie pogadamy ok no chyba ze masz inne plany
Rekomendowane odpowiedzi