jozek726 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 dawaj tu te foty co masz w battalionie
kaju Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 Już już dzisiaj małą sesje będzie miała, tak jak pisałem w battalionie prawdopodobnie z ex Duffy'ego Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ---------- Post dopisany at 04:59 ---------- Poprzedni post napisany at 04:58 ---------- Żółte halo specjalnie dla Kowiego podobają mi się ---------- Post dopisany at 05:50 ---------- Poprzedni post napisany at 04:59 ---------- Wymiana podłogi... Tylna kanapa na miejscu: RNS-E osadzone: Multi kiera też siadła Sorry, ale musiałem.... :jerk: Więcej fotek wieczorem albo nad ranem
Kulis Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Prezentuje się zajebiś***... Kurde, latam praktycznie co tydzień po POS a nie widziałem Cię - i na pewno bym zwrócił uwagę jakbyś śmigał RNS-E od C5 wchodzi idealnie?
kaju Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 Prezentuje się zajebiś***... Kurde, latam praktycznie co tydzień po POS a nie widziałem Cię - i na pewno bym zwrócił uwagę jakbyś śmigał RNS-E od C5 wchodzi idealnie? Do samego Łestrowa mam 30km w stronę Wrocławia, teraz auto pewnie się będzie w tamtych okolicach dosyć często poruszało RNS-E wchodzi nieidealnie, widać różnicę, delikatnie brakuje po bokach i od dołu nachodzi na climatronic, ale czy w C5 czy nawet już w B6 RNS-E odstaje i wygląda jakby właśnie nachodziło. Tak ma być. zostało Ci coś żółtej folii? Zostało w h*j... Weź jakieś nożyczki na spota, to sobie utniesz, opłata symboliczna
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Standardowo browar satysfakcjonuje? Potrzeba mi na halo to będziesz wiedział ile styknie ---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:23 ---------- BTW całkiem inne auto teraz
kaju Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 Standardowo browar satysfakcjonuje? Potrzeba mi na halo to będziesz wiedział ile styknie ---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:23 ---------- BTW całkiem inne auto teraz No ja też jej nie poznaje... ogarniesz na żywo dzisiaj, za folię może być browar, jaki pije to pamiętasz o której dzisiaj?
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Teraz co tydzień o 17.30 Foty będą? Mam smalcować żabę?
kaju Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 Będą foty, jak masz aparat i umiejętności to bierz, bo ja ani tego, ani tego, fotki w temacie z iPhone'a...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Aparat mogę skołować od teścia...może pożyczy A umiejętności mam mocno amatorskie fotografia to nie moja dziedzina ale próbować możemy najwyżej PhotoShop nas poratuje ---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ---------- aparat i statyw załatwione wspólnymi siłami może coś ciekawego ustrzelimy Żółtek będzie?
Kowi87 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 o to fajnasesje mozecie ogarnać dzieki tym kolorkom:kox: przyłączył bym sie na taką akcje:jerk:
hornet Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Widziałem tego strucla live..... robi robotę
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Jest ku@!a mega kox :kox: ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- osobiście jak tak teraz patrze na foty to bym jeszcze na tył wrzucił jakiś nieduży dystansik
bula87 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Jest ku@!a mega kox :kox:https://lh4.googleusercontent.com/-XNjzbr4fuJY/T_Ce4-o0D5I/AAAAAAAAADQ/FjHfm32CMAk/s912/1DSC05994.jpg ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- osobiście jak tak teraz patrze na foty to bym jeszcze na tył wrzucił jakiś nieduży dystansik do kalendarza z tym zdjęciem
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 tylko te efekty kropek nie potrzebne:wink:
Rekomendowane odpowiedzi