MARCIN607 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 :slina::slina::slina::slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No i jak tam letni Setup się sprawdza?:grin::grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No i jak tam letni Setup się sprawdza?:grin::grin::grin: Bardzo śmieszne wiesz jakie fajne bączki idzie robić tylko szkoda, że ręcznego:wink: gdzie się bawisz dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tam gdzie ty:decayed: ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- No i jak tam letni Setup się sprawdza?:grin::grin::grin: Bardzo śmieszne wiesz jakie fajne bączki idzie robić tylko szkoda, że ręcznego gdzie się bawisz dzisiaj? Coś o tym wiem:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Tam gdzie ty:decayed:---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- No i jak tam letni Setup się sprawdza?:grin::grin::grin: Bardzo śmieszne wiesz jakie fajne bączki idzie robić tylko szkoda, że ręcznego gdzie się bawisz dzisiaj? Coś o tym wiem:grin::grin: Ja wiesz ty możesz sobie ręczny zrobić a ja... No to się widzimy za nie długo mam nadzieję, że masz kierowcę:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Fura kox! Tak jak mówisz - lustra z S4 i będzie elegansio! Skąd macie dystans 5mm? Może też bym na przód u siebie wsadził. Co do letniego setupu to ładnie wygląda ale w garażu póki co - tak jak u i mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dzięki za miłe słowo:hi: Dystanse dostałem od znajomego na próbę jak będzie wszystko ok i nie będzie nic przycierać to będę gdzieś szukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Adrian powiedź mi bixy masz w jakiej barwie? Bo świecą konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ori 4300K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ori 4300K To już wiem co wsadzę na bixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 :slina::slina::slina::slina::slina:http://img90.imageshack.us/img90/3253/dsc0239lk.jpg Zajebiaszcza FURKA ! Grakti ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ori 4300K To już wiem co wsadzę na bixy No w koncu bo ta barwa co masz teraz to masakra normalnie powiedz jak ci sie w deszczu jezdzi na takim swietle...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ori 4300K To już wiem co wsadzę na bixy No w koncu bo ta barwa co masz teraz to masakra normalnie powiedz jak ci sie w deszczu jezdzi na takim swietle...? Tak naprawdę to nie ma tragedii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 pierwsze i drugie foto za***iste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Więcej zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 kiedy zdjęcie tego auta zostanie wysłane do kalendarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 PUMA no popatrz nawet nie wiedziałem, że coś z tego wyjdzie :kox: PS. Ale trzecie zdjęcie tu chyba nie pasuje:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Następnym razem to i ja się załapie Jak dla mnie wyszło bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi