QaDo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Świetny samochód, wiele bajerów nie muszę robić bo mam w standardzie.. interesuje mnie jednak kierownica :-) Dużo bawienia ? Może zostały wam łopaty - za ile do oddania Mam automata i mój cel je zmontowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 na żywo ładnie się prezentuje ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A ja mam pytanie co do kierownicy - ona jest p&p i wszystkie przyciski działają normalnie, jak Pan Bóg przykazał, czy któreś są nieaktywne, lub trzeba je dodatkowo kodować? Zastanawiam się, jakby taką kierę wrzucić do C6:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A ja mam pytanie co do kierownicy - ona jest p&p i wszystkie przyciski działają normalnie, jak Pan Bóg przykazał, czy któreś są nieaktywne, lub trzeba je dodatkowo kodować? Zastanawiam się, jakby taką kierę wrzucić do C6:wink: Jeśli chodzi o kierę, wszystko będzie działać, przyciski też, musisz tylko kupić razem z kabelkiem do poduszki, jest inny:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A ja mam pytanie co do kierownicy - ona jest p&p i wszystkie przyciski działają normalnie, jak Pan Bóg przykazał, czy któreś są nieaktywne, lub trzeba je dodatkowo kodować? Zastanawiam się, jakby taką kierę wrzucić do C6:wink: Jeśli chodzi o kierę, wszystko będzie działać, przyciski też, musisz tylko kupić razem z kabelkiem do poduszki, jest inny:wink: Tak jak kolega pisze tylko jest chyba jedno małe ale ponieważ ja wsadzajac kiere do B8 musiałem mieć kiere z B8 lift , albo z A5 w innym przypadku nie ruszyła by multifunkcja a skoro Ty chcesz to wsadzić do C6 to nie wiem czy byś nie musiał mieć kiery z C6 a i jeszcze jedno przycisk "navi " nie jest aktywny reszta działa bez problemu nie trzeba było nic kodowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A ja mam pytanie co do kierownicy - ona jest p&p i wszystkie przyciski działają normalnie, jak Pan Bóg przykazał, czy któreś są nieaktywne, lub trzeba je dodatkowo kodować? Zastanawiam się, jakby taką kierę wrzucić do C6:wink: Jeśli chodzi o kierę, wszystko będzie działać, przyciski też, musisz tylko kupić razem z kabelkiem do poduszki, jest inny:wink: Tak jak kolega pisze tylko jest chyba jedno małe ale ponieważ ja wsadzajac kiere do B8 musiałem mieć kiere z B8 lift , albo z A5 w innym przypadku nie ruszyła by multifunkcja a skoro Ty chcesz to wsadzić do C6 to nie wiem czy byś nie musiał mieć kiery z C6 a i jeszcze jedno przycisk "navi " nie jest aktywny reszta działa bez problemu nie trzeba było nic kodowac C6 multifunkcję miało chyba tak samo jak w B8, nowy model C7 ma dopiero inną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No właśnie mi chodziło o działanie tegoż NAVI na kierownicy, ale już wyjaśnione Kierownicę widziałem chyba właśnie z C7, podobną, jak B8 lift i dlatego mnie zaciekawiło co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No właśnie mi chodziło o działanie tegoż NAVI na kierownicy, ale już wyjaśnione Kierownicę widziałem chyba właśnie z C7, podobną, jak B8 lift i dlatego mnie zaciekawiło co i jak. Reasumując, od B8 multi będzie działac w C6 a z C7 multi nie będzie działać w C6:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopniak Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pięknie wygląda, ale skórki w środku aż się proszę do tej kiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pięknie wygląda, ale skórki w środku aż się proszę do tej kiery. Intensywnie nad tym myślę, ale za miesiąc mam wesele i mam trochę budżet ograniczony zobaczymy jak prezenty wypadną dobrze, że mam chociaż te sporty a nie zwykłe naleśniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Liczysz że coś ci dam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Liczysz że coś ci dam? Dziękuję postoję :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 wpisz w listę prezentów ślubnych fotele i kilka takich tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ostatnio wpadł mały modzik mianowicie komplet listew na progi S-line Lecą też do mnie neony na tył z polifta, ale nie wiem kiedy będzie montaż bo strasznie zabiegany ostatnio jestem... ---------- Post dopisany 10-09-2013 at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2013 at 15:45 ---------- Wiedziałem, że długo nie wytrzymam z montażem wczoraj zrobiłem sobie mała wycieczkę w góry i neonki zamontowane:banan: Pogoda nie dopisywała więc musiałem skorzystać z werandy kolegi:wink: No i efekt końcowy z którego jestem mega zadowolony: Chciałem też z tego miejsca podziękować koledze darecy za fachową pracę i gościnność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 No ładnie się to prezentuje w ile się uwineliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 U mnie były małe komplikacje bo miałem pogrzebane w instalacji (niemiec ledy dokładał) w tym grill, kolacja i luźna gadka na wszystkie tematy dwa auta prawie cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 a gdzie ta 3 co w garażu schowana tak jak mówiłam pogoda to was rozpieściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 a gdzie ta 3 co w garażu schowana tak jak mówiłam pogoda to was rozpieściła "Ta trzecia" ma już neon wyrezany więc mogła sobie spokojnie w garażu odpoczywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Folię z lampek byś odkleił... czy się boisz, że klosz się porysuje wiatrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi