sysek27 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 wlasnie rozkminiam lekkie obnizenie(robie min. 3000km miesięcznie i mysle ze prawdziwa gleba byłaby dla mnie sporym utrudnieniem na trasie do pracy) w głowie siedzą mi sprezyny -30mm na przód i tył... Co sadzicie? Jeśli nie chcesz gwintu to zrób tak jak piszesz ---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- Ostatnio wpadł mały modzik mianowicie komplet listew na progi S-line http://images62.fotosik.pl/134/0bd756fdf7d2ed96med.jpg Lecą też do mnie neony na tył z polifta, ale nie wiem kiedy będzie montaż bo strasznie zabiegany ostatnio jestem... ---------- Post dopisany 10-09-2013 at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2013 at 15:45 ---------- Wiedziałem, że długo nie wytrzymam z montażem wczoraj zrobiłem sobie mała wycieczkę w góry i neonki zamontowane:banan: Pogoda nie dopisywała więc musiałem skorzystać z werandy kolegi:wink: http://img62.imageshack.us/img62/2753/i175.jpg http://img94.imageshack.us/img94/9957/g4qa.jpg No i efekt końcowy z którego jestem mega zadowolony: http://img20.imageshack.us/img20/4426/lpj6.jpg Chciałem też z tego miejsca podziękować koledze darecy za fachową pracę i gościnność Dużo grzebanka z tymi neonami ??? Dobre 4godziny jak wszystko dobrze idzie. ---------- Post dopisany at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ---------- Sysek - tak mi się spodobały te Twoje lustra że mimo posiadania lusterek S4 dziś już kupiłem te poliftowe a moje obecne do sprzedania - w sumie już sprzedane Będziesz Pan zadowolony:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 już jestem Nie ma to jak obudzić się o 8.00 a o 9.00 już być właścicielem nowych luster i mieć je w garażu - tym bardziej że dzień wcześniej się o nich nawet jeszcze nie myślało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 już jestem Nie ma to jak obudzić się o 8.00 a o 9.00 już być właścicielem nowych luster i mieć je w garażu - tym bardziej że dzień wcześniej się o nich nawet jeszcze nie myślało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dobre 4godziny jak wszystko dobrze idzie. oj, nie, zależy od wiązek, modelu, komfortu i chyba pogody ostatnio rezałem ciężki przypadek od 10 rano do 23:30 po tym, idę na zasłużoną emeryturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dobre 4godziny jak wszystko dobrze idzie. oj, nie, zależy od wiązek, modelu, komfortu i chyba pogody ostatnio rezałem ciężki przypadek od 10 rano do 23:30 po tym, idę na zasłużoną emeryturę Najwazniejsze ze dziala a na emeryture jeszcze masz czas:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dobre 4godziny jak wszystko dobrze idzie. oj, nie, zależy od wiązek, modelu, komfortu i chyba pogody ostatnio rezałem ciężki przypadek od 10 rano do 23:30 po tym, idę na zasłużoną emeryturę :grin: Ty emeryt może swój wątek założysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 jak umyję i obniżę swoją kozę to może i nie emyrytuj mi tu, bo jeszcze bez viagry mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 jak umyję i obniżę swoją kozę to może i nie emyrytuj mi tu, bo jeszcze bez viagry mogę Szczęśliwiec !!! .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Graty kolorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Graty kolorku Podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 kolorowo - Gratki Adrian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 No furka śliczna robi wrażenie no i mody wszystkie na plus:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No i zrobiłem sobie mały spóźniony prezent bożonarodzeniowy mianowicie zakupiłem fotele alcantara perforowana poliftowa , przyciski w chromie, blendy B&O zestaw ma 15miesięcy stan igła muszę dołożyć tylko pakiet światło i mogę pchać do auta jutro wrzucę jakieś foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 To piszesz żeś kupił i fotek nie zrobił? Każesz czekać do jutra?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ciemno jest na busie zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 No i są foty: Rączki lecą do obszycia skórą w między czasie zmontuje pakiet światło i jak dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia pakuję wszystko do auta :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 żałuję, że nie mam takiej tapicerki u siebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 żałuję, że nie mam takiej tapicerki u siebie.. Do A5 są tańsze niż do A4 więc szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 No piękne, perforowana alcantara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi