Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAGA]Przygody z A4 ciąg dalszy...Na sprzedaż.

sysek27

Rekomendowane odpowiedzi

Korekta za wiele nie da bo odpryski sa bardzo głębokie i jest ich naprawdę masa zobaczę muszę się z tym przespać:wink:

Kup maskę w kolorze :)

Wymienić maskę w kolorze lub...

Poszukaj dobrego car spa, powinni coś doradzić, zrób korektę lakieru i zafunduj powłokę kwarcową - to Ci pomoże na wiele lat. Lakier przy takiej powłoce tak szybko się nie ubija, chyba że dobrze przywalisz...

Maluj i użyj dobrego klaru jak np. HS, się będziesz przejmować... Kółko zacne, w zeszłym roku kumpla na nie namawiałem do B7, idealnie by weszło :naughty:

Pytanie kiedy chcesz sprzedać i ile mozesz stracić na tym że klient uzna auto za malowane. Ja bym pomalował i sie cieszył a klient jak się będzie miał trafić to się trafi a poza tym żyj chwilą co tam sie martwić z wyprzedzeniem, wiesz czy jakiś atom nie pierd... a co ucieszy to Twoje i nikt tego Ci nie zabierze :)

Przepiekna jest

Na zywo oblukana :)

Gleba i kolo robia robote

Powodzonka w modach jesli masz takowe i bezawaryjnosci zycze

W końcu znalazłem dzisiaj czas i założyłem obudowę licznika z A5 oraz ramki wokół licznika w piano mi się efekt bardzo podoba :banan::banan::banan:

b2edb6c8b540a443med.jpg

226b009702242ddfmed.jpg

3cd762f92d3f0d86med.jpg

Kolego w jakiej miejscowości mieszkasz ?

Lubliniec i okoliczne wioski a dlaczego pytasz?

Super wygląda.

Możesz opisać jak wygląda montaż ramek na licznik.

Pomiędzy zegarami na FIS zakłada się szybkę.

Opis jest tutaj

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/247682-modyfikacja-licznika-ramka-od-s5-piano-i-biale-wskazowki-zagarow/

Z licznika trzeba wymienić szybkę wraz z tą zewnętrzną częścią z tymi elipsami z chromami oraz przyciski SET oraz 0.0

Ramki super wyglądają. jaki koszt tych ramek i długo jest grzebania?

Za cały licznik dałem 120zł...i ramki 120zł malowanie w Piano 80zł przekładka we własnym zakresie :wink:

Kupiłeś kompletny licznik z A5 i jego elementy wykorzystałeś do przerobienia licznika w swojej A4. Dobrze myślę.

Edytowane przez Krzysiek290785r

Kupiłeś kompletny licznik z A5 i jego elementy wykorzystałeś do przerobienia licznika w swojej A4. Dobrze myślę.

Bardzo dobrze myślisz w sumie to potrzebujesz tylka tą zewnętrzną część te " elipsy" z chromem , szybkę oraz przyciski SET i 0.0 to wszystko ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...