sysek27 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Korekta za wiele nie da bo odpryski sa bardzo głębokie i jest ich naprawdę masa zobaczę muszę się z tym przespać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kup maskę w kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanTSI77 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kup maskę w kolorze Wymienić maskę w kolorze lub... Poszukaj dobrego car spa, powinni coś doradzić, zrób korektę lakieru i zafunduj powłokę kwarcową - to Ci pomoże na wiele lat. Lakier przy takiej powłoce tak szybko się nie ubija, chyba że dobrze przywalisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Maluj i użyj dobrego klaru jak np. HS, się będziesz przejmować... Kółko zacne, w zeszłym roku kumpla na nie namawiałem do B7, idealnie by weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ładne koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Pytanie kiedy chcesz sprzedać i ile mozesz stracić na tym że klient uzna auto za malowane. Ja bym pomalował i sie cieszył a klient jak się będzie miał trafić to się trafi a poza tym żyj chwilą co tam sie martwić z wyprzedzeniem, wiesz czy jakiś atom nie pierd... a co ucieszy to Twoje i nikt tego Ci nie zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Przepiekna jest Na zywo oblukana Gleba i kolo robia robote Powodzonka w modach jesli masz takowe i bezawaryjnosci zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 No Sysek koła robią robotę musimy się kiedy zlukac bo mieszkam niedaleko Cz-wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 W końcu znalazłem dzisiaj czas i założyłem obudowę licznika z A5 oraz ramki wokół licznika w piano mi się efekt bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love-AUDI Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Podoba mnie się to wnętrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kolego w jakiej miejscowości mieszkasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ten licznik i ramki u siebie też niedawno robiłem i cieszy jak murzyna blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek290785r Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Super wygląda. Możesz opisać jak wygląda montaż ramek na licznik. Pomiędzy zegarami na FIS zakłada się szybkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ramki super wyglądają. jaki koszt tych ramek i długo jest grzebania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kolego w jakiej miejscowości mieszkasz ? Lubliniec i okoliczne wioski a dlaczego pytasz? Super wygląda. Możesz opisać jak wygląda montaż ramek na licznik. Pomiędzy zegarami na FIS zakłada się szybkę. Opis jest tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/247682-modyfikacja-licznika-ramka-od-s5-piano-i-biale-wskazowki-zagarow/ Z licznika trzeba wymienić szybkę wraz z tą zewnętrzną częścią z tymi elipsami z chromami oraz przyciski SET oraz 0.0 Ramki super wyglądają. jaki koszt tych ramek i długo jest grzebania? Za cały licznik dałem 120zł...i ramki 120zł malowanie w Piano 80zł przekładka we własnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Adrian super wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Bo chyba widziałem kiedyś Twoje auto jak byłem w Lublincu odwiedzić gościa któremu sprzedałem b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek290785r Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Kupiłeś kompletny licznik z A5 i jego elementy wykorzystałeś do przerobienia licznika w swojej A4. Dobrze myślę. Edytowane 27 Września 2014 przez Krzysiek290785r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Kupiłeś kompletny licznik z A5 i jego elementy wykorzystałeś do przerobienia licznika w swojej A4. Dobrze myślę.Bardzo dobrze myślisz w sumie to potrzebujesz tylka tą zewnętrzną część te " elipsy" z chromem , szybkę oraz przyciski SET i 0.0 to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi