sysek27 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 :naughty: a nie myślałeś żeby relingi i ramkę grilla prysnąć w czerń? Bije się z myślami co zrobić bo sam już nie wiem czy dołożyć chromy w okół szyb czy iść całkowicie w czerń sam już nie wiem , na razie zostawię tak jak jest ewentualnie jeszcze chodzi mi po głowie ściema szybek, ale zobaczymy w następnej kolejności będzie robiona korekta lakieru i program a później się zobaczy
kaju Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zostaw chrom, walnij ścieme i będzie total malina
WhyMe? Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jest zostaw nam B8, z pumą zrobimy relację jak się jeździ, będą nawet filmiki w HD i TurboKamrze obiecuję Tobie lepiej nie, bo Ty to podobno kiedyś na komarku w beczce śmierci jeździłeś Dokładnie lepiej jak tylko ja je dostane. To może Cię któraś w końcu rozprawiczy pod remizą Padłem :polew:
P-U-M-A Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Przynajmniej wiesz co czuje WHY-ME:grin:
kaju Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Przynajmniej wiesz co czuje WHY-ME:grin: :decayed:
WhyMe? Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Przynajmniej wiesz co czuje WHY-ME:grin:
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 No i dzisiaj byłem na programie w ECUPROECT Wrocław po stresie po pierwszym hamowaniu, zacytuję tutaj Mirka: " myślałem, że przy tym przebiegu już raczej serii nie będzie trzymać "a tu wyskoczyło 147,9PSi 337Nm więc ruszyły prace... Idealna gleba: No i wykres: Składam jeszcze podziękowania firmie ECUPROJECT za włożoną pracę.
Tomasz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 gratki programu:kox: puma jak zawsze stoi i ręce w kieszeni:polew:
P-U-M-A Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ja w środę na korekte lece:polew::polew:
Tomasz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ja w środę na korekte lece:polew::polew: no i dobrze w końcu to może zacznie jechać
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 gratki programu:kox:puma jak zawsze stoi i ręce w kieszeni:polew: Dzięki No a Puma to był bardziej przejęty ode mnie i stwierdził, że się boi, że B8 na seryjnych gratach pojedzie jak jego porobione B6
Tomasz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 zawsze się można wytłumaczyć pełnym bakiem:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ja w środę na korekte lece:polew::polew: no i dobrze w końcu to może zacznie jechać A jak ma jechać seria z coolerem:facepalm: ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- gratki programu:kox:puma jak zawsze stoi i ręce w kieszeni:polew: Dzięki No a Puma to był bardziej przejęty ode mnie i stwierdził, że się boi, że B8 na seryjnych gratach pojedzie jak jego porobione B6 Będą kreseczki to się okaże:decayed:
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 zawsze się można wytłumaczyć pełnym bakiem:decayed: I tak się już zaczęło już mi dzisiaj w dowodzie sprawdzał ile B8 waży... ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Załóż 19" i 245 opony to pogadamy:decayed:
Tomasz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 zawsze się można wytłumaczyć pełnym bakiem:decayed: I tak się już zaczęło już mi dzisiaj w dowodzie sprawdzał ile B8 waży... a Ty myślisz czemu Puma taki chudy:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 zawsze się można wytłumaczyć pełnym bakiem:decayed: I tak się już zaczęło już mi dzisiaj w dowodzie sprawdzał ile B8 waży... ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Załóż 19" i 245 opony to pogadamy:decayed: Już sie tłumaczenie zaczyna. Kto ci kazał takie koła kupować?:grin: ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- zawsze się można wytłumaczyć pełnym bakiem:decayed: I tak się już zaczęło już mi dzisiaj w dowodzie sprawdzał ile B8 waży... a Ty myślisz czemu Puma taki chudy:decayed: Wy dalej myślicie że mam pomodzone auto. Ja mam serie z fmickiem ale moja waga pozwala na dobre wyniki w kreskach:polew:
Tomasz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 małysz też się tłumaczył bułką z bananem:grin:
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 zawsze się można wytłumaczyć pełnym bakiem:decayed: I tak się już zaczęło już mi dzisiaj w dowodzie sprawdzał ile B8 waży... ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Załóż 19" i 245 opony to pogadamy:decayed: Już sie tłumaczenie zaczyna. Kto ci kazał takie koła kupować?:grin: ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- zawsze się można wytłumaczyć pełnym bakiem:decayed: I tak się już zaczęło już mi dzisiaj w dowodzie sprawdzał ile B8 waży... a Ty myślisz czemu Puma taki chudy:decayed: Wy dalej myślicie że mam pomodzone auto. Ja mam serie z fmickiem ale moja waga pozwala na dobre wyniki w kreskach:polew: A BRD kto ma wsadzone? Ja na spota 16" zakładam a PUMA nie da rady bo hamulce ma za duże:decayed:
sysek27 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 Nie no tak na serio to wątpię w to żebym miał szanse z PUMĄ raz ze względu na koła a dwa wydaje mi się, że charakterystyka pracy CR jest inna niż PD, i ogólne odczucie tej mocy w B8 jest inne niż w B6 ale wiadomo kreska pokaże.
Rekomendowane odpowiedzi