Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ceny paliw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bliska Ryki 4,91 ON :naughty:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Shell Wrocław ON 4,98,-

Orlen Wrocław ON VERVA 5,19,-

Opublikowano

bialystok orlen ON 4.99 i tak juz od miesiaca :kwasny:

Gość -makaveli-
Opublikowano
Unia obsesyjnie dba o czyste powietrze. Po limitach na CO2 przyszedł czas na węgiel i LPG. Na to drugie paliwo opodatkowanie wzrośnie o 400 procent.
:blink:

raczej Unia obsesyjnie dba o nasze portfele :sick3: nie tylko na paliwach :thumbdown:

Opublikowano

Statoil Skawina

PB95 5,03 zł/litr

Unia obsesyjnie dba o czyste powietrze. Po limitach na CO2 przyszedł czas na węgiel i LPG. Na to drugie paliwo opodatkowanie wzrośnie o 400 procent.

raczej Unia obsesyjnie dba o nasze portfele :sick3: nie tylko na paliwach :thumbdown:

Teraz jeżdżenie na gazie przestanie być opłacalne. Cena gazu + dodatkowe koszty eksploatacji.

4 lata temu cena gazu 1,20 zł/litr :gwizdanie:, a PB95 3,60 zł/litr. Wspaniały kraj :kox:.

Opublikowano

Białystok Auchan 4.84 ON

Statoil 4.99 ON

Bacieczki Lotos 4.89 ON

Opublikowano

to nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz straszą tą podwyżką LPG. Przecież nie przeforsują tego za naszej prezydencji

Opublikowano

Wawa dwa dni temu Neste ON 4.79 :decayed:

Opublikowano

Rybnik rondo "Kamyczek" - Shell Diesel Extra 4.83 zł/litr :wink4:

Opublikowano

A w Pruszkowie ciągle na Orlenie 4,99

:kox:

Opublikowano

Koledzy wybieram się po weekendzie w okolice Zakopanego jak możecie podajcie ceny na na trasie Łódź Katowice ewentualnie dalej w stronę Zakopca. Bo nie wiem jak zaplanować to paliwowo że tak powiem :)

Aha chodzi mi o ON zwykły

Opublikowano

na odcinku kraków zakopane to czym bliżej zakopanego do drożej zatankuj na wylocie z Krakowa na Lukoil wczoraj było 4,89 lub Orlen 4,92

Opublikowano

Warszawa Praga PLD - Stacja Bliska ON - 4.82 Stacja Orlen kilometr dalej 5.03 :wallbash:

Opublikowano

Przez Kraków nie będę się pchał. Ja mykam od Katowic boczkiem.

No ale dzięki za info.

to są stacje jak zjedziesz z obwodnicy na Zakopane :hi:

Gość -makaveli-
Opublikowano

niedawno lałem ON za 4.75zł a teraz już 4.92zł :wallbash: i jak zwykle zapowiadają kolejne podwyżki :disgust:

o Pb95 nie wspomne ..... 5.23zł :blink:

Opublikowano

NESTE Głogów

Pb95 5.15 :no:

Opublikowano

ja ostatnio lałem Vervę za 5,25.. z dnia na dzień 10 gr w górę

Opublikowano

Tankowałem w poniedziałek ON Statoil 4,95, wczoraj lałem znowu już za 5,05, a to dopiero początek rozkręcania sie lawin cenowych na paliwie