Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Tarnobrzegu paliwko poszło o 3gr w górę :kwasny: niby nic ale czy na tym się zakończy???

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W Tarnobrzegu paliwko poszło o 3gr w górę :kwasny: niby nic ale czy na tym się zakończy???

paliwko słyszałem ze juz zaczyna drożec wiec w najblizszym czasie nie ma co sie spodziewać spadków cen na stacjach :thumbdown:
Opublikowano

Auchan w Rzeszowie 2,99 :gwizdanie: Ludzi pogieło, kolejka na stacje miała ok 1 km :shocked: Nie dość, że w tej kolejce wiecej spalą to jeszcze takie dziadostwo tankują :thumbdown:

dziadostwo jak dziadostwo. poltora roku tankuje juz na auchanie w wawie i silnik cyka jak ta lala. i przy -22 nie zamarzlo w baku. a ty kolego rozumiem jestes z zawodu chemikiem i badales w laboratorium to paliwko z auchana :polew:

Opublikowano

Auchan w Rzeszowie 2,99 :gwizdanie: Ludzi pogieło, kolejka na stacje miała ok 1 km :shocked: Nie dość, że w tej kolejce wiecej spalą to jeszcze takie dziadostwo tankują :thumbdown:

dziadostwo jak dziadostwo. poltora roku tankuje juz na auchanie w wawie i silnik cyka jak ta lala. i przy -22 nie zamarzlo w baku. a ty kolego rozumiem jestes z zawodu chemikiem i badales w laboratorium to paliwko z auchana :polew:

Nie drwij sobie chłopcze to po pierwsze..., a po drugie nie od dzis wiadomo, że paliwo na hipermarketach jest gorszej jakości. Miałem kiedys benzynę i na takim paliwie robiłem na baku ok 100 km mniej niz na paliwie ze Statoil. Mojego brata ktos kiedys namówil na zatankowanie na Auchan i po wyjechaniu ze stacji wkur..iał się, że auto nie jedzie.

Opublikowano

to miałeś pecha kolego bo te stacje są tak samo kontrolowane jak każde inne...

zobacz sobie ostatnie dane z NIKu ile tam Lotosów, Orlenów, Shelów, Statoilów...

a na NESTE nie ma nawet kto chrzcić... bo bez obsługi... a źródło to samo co wszędzie...

Opublikowano

ale macie fajne ceny jak wczoraj na Blisce najtaniej jak do tej pory ON za 3.35

Opublikowano

U mnie w Lesznie 3.35zł.

Zazdroszcze cen rzędu 3zł :kwasny: mam nadzieje ze u mnie tez tak niedługo będzie :gwizdanie:

Opublikowano

Nie drwij sobie chłopcze to po pierwsze..., a po drugie nie od dzis wiadomo, że paliwo na hipermarketach jest gorszej jakości. Miałem kiedys benzynę i na takim paliwie robiłem na baku ok 100 km mniej niz na paliwie ze Statoil. Mojego brata ktos kiedys namówil na zatankowanie na Auchan i po wyjechaniu ze stacji wkur..iał się, że auto nie jedzie.

no to moze u was w Rzeszowie jest inaczej niz gdzie indziej, bo ja raz zatankowalem ON verva na orlenie i nie bylo zadnej roznicy w zasiegu na baku i pracy silnika (halasowal tak samo glosno :decayed:). chłopcze.... :gwizdanie:

Opublikowano

Shell Wrocław ropka 3,18 zł

Shell Legnica ropka 3,25 zł

Jutro tankuje we Wrocławiu :D :>

Opublikowano

u mnie na wsi VPR 4,39 :kox: jak spadnie do 3.99 to leje do pełna :decayed:

Neste Ochota

PB98 3,32 :good:

dajsel 3,29

Opublikowano

od jakiegoś czasu

Orlen