xdanielx Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witam wszystkich, od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 z silnikiem 1.6 ADP - naprawdę z 97r. jak narazie seria oprócz felg, ale one i tak są od A4, czy będą mody/rezanie nie wiem na chwilę obecną podoba mi się taka, może kiedyś się znudzi to wtedy będę coś myślał. Wyposażenie całkiem ok w porównaniu do tego co miałem w poprzednim aucie. Przesiadłem się z Laguny I 2.2D i to był kompletny golas, także z ważniejszych to 2xpoduchy, klima, domykanie szyb, ABS. A o to poprzedniczka od wożenia mojego tyłka: Wnętrze w Renacie mojego autorstwa:decayed: Od kupna zdążyłem przerobić większość typowych usterek, a mianowicie: czujnik temp. silnika, termostat, sonda, przepływomierz. Oprócz tego wymiany eksploatacyjne na start w samochodzie z zagranicy. To tak ... pisałem wyżej, że narazie bez modzenia, ale:decayed: Do tej pory zrobione: WNĘTRZE - ręczny w skórze (po mojemu ) - podświetlanie klamek wewnętrznych - wewnętrzne oświetlenie LED (ledowe żarówki w fabrycznych miejscach) - ledowe podświetlanie tablicy rej. WYGLĄD ZEWNĘTRZNY - alufelgi s-line 17"/7,5J z oponami 225/45/17 - białe kierunki boczne - lusterko prawe długie od anglika - grill na czarno (ramka mat, znaczek oooo ori chrom) - drugie światło przeciwmgielne tył - wymiana mat grzewczych lusterek MODYFIKACJE SILNIKA NI MA Dalsze plany: - podłokietnik [ na chwilę obecną to chyba jak za darmo dostanę] - dorezanie halo od polifta - mam jakąś wizję co do kiery i gałki zmiany biegów, ale to jest tylko wizja. do wszystkiego będą fotki jak tylko wpadnie do auta ZDJĘCIA SESJA nr. I SESJA nr. II (winter look) SESJA nr. III WNĘTRZE
ŁukaszA4 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Szkoda że tylko 1.6, a po za tym dobrze jest
xdanielx Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 Dzięki za słowa uznania, zaczyna mnie korcić coś pomodzić ale jakoś mi wsio pasuje, może lusterko od anglika się włoży zobaczymy, no i napewno pasuje zmienić tarcze hamulcowe . sokal widzę spalanie mamy identyczne:pali: pozdro
majkel20 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Umieść zdjęcia, w poście, łatwiej się przegląda
sokal Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 sokal widzę spalanie mamy identyczne:pali: pozdro dobre auto to i dobre spalanie
xdanielx Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 No to dziś pierwszy mod- centralny zamek z pilota z domykaniem szyb, coś co naprawdę ułatwia codzienne użytkowanie:decayed: sterownik noxon t3 zamontowany samodzielnie z pomocą tematu znalezionego na forum:thumbup1:
Kwinto69 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 dobra sprawa z tym domykaniem szyberek też się u mnie zamyka
eu4yaon Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 jaki centralny kupiles i ile Cie wyniosło?
xdanielx Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 jaki centralny kupiles i ile Cie wyniosło? centralny tak jak napisałem NOXON T3 wyniosło mnie 90zeta, kupiony w motosklepie u mnie w okolicy.
eu4yaon Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 a spoko kolego mój adp za niedługo też bedzie w to wyposażony
PyRaS Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Faktycznie kolorek robi wrażenie . Bezawaryjności
xdanielx Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 Po kilku miesiącach przyszedł czas na uzupełnienie danych:wink: w wyglądzie zmian drastycznych nie ma, jedynie kierunki boczne zmienione na białe. Jeśli chodzi o tuning mechaniczny to wpadła instalacja LPG sekwencja Stag 4plus. W najbliższych dniach wymiana tarcz i klocków przód. zdjęcie poglądowe ---------- Post dopisany 13-11-2012 at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany 24-09-2012 at 12:10 ---------- [/color]Z braku ciekawszych zajęć wpadł do wnętrza "skórzany" ręczny:decayed: ale tak trochę inaczej. Jest to zwykły plastikowy ręczny który obkleiłem/obszyłem eko-skórą. a tak wyszło od spodu a tutaj tylna część a tak prezentuje się w aucie O pokrowcach ciiiiii to tylko tymczasowe ochraniacze na fotele w czasie dojazdów do pracy:grin:
davidoff82 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Estetycznie ten ręczny zrobiłeś. Autko bardzo podobne do mojego.
sokal Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Ten wzór felgi co raz bardziej mnie korci
davidoff82 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja myślę o 17" "łopatach" z A8
xdanielx Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 dzięki za uznanie, mieszek i gałkę również sam robiłem tym samym materiałem, wszystko się ładnie zgrywa z tunelem bo faktura materiału jest bardzo podobna do tej na tunelu. Nie chwaląc się w poprzednim aucie (renault laguna I gen) sam obszyłem cały środek, znaczy fotele, kierę i boczki. davidoff autka podobne ale kolor jednak różny:wink: sokal felga naprawdę godna uwagi na A4 także polecam taką, choć ja pewni zmienię opony na jakieś 205 ale po zimowym sezonie będę myślał nad tym. ADP rules:decayed:
sokal Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 sokal felga naprawdę godna uwagi na A4 także polecam taką, choć ja pewni zmienię opony na jakieś 205 ale po zimowym sezonie będę myślał nad tym. czemu na 205? ADP rules:decayed:
jihaad Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 sokal felga naprawdę godna uwagi na A4 także polecam taką, choć ja pewni zmienię opony na jakieś 205 ale po zimowym sezonie będę myślał nad tym. czemu na 205? Felga ma tylko 7,5 cala i 225 wyglada na niej jak balon. Poza tym pewnie mniej nosi 205 po drodze. A w ADP z trakcją nie powinno być problemów. Zgadłem? Ja na 8" też będę szukał 205/50.
Rekomendowane odpowiedzi