PiterEL Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 MISCHA jakim cudem pokazuje ci pojemność karty w nawi ? Bo na zdjęciu w pierwszym poście jest 4GB i 32GB
bartekzks Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Witam mam pytanko czy zmieniarka o nr 8E0035111c podejdzie do A4 B7 ?? Jeśli nie to z jakim nr muszę szukać ?? I jeszcze mógłbym prosić nr kostek/wtyczek od zmieniarki lub całej wiązki , w razie gdybym kupił bez Czy ten kabel będzie ok : http://car-tronic.pl/kabel-zmieniarki-cd-vwaudi-quadlock-12pin-12pin-18m-p184.html ? pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2015 przez bartekzks
kdawid Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 zm Witam mam pytanko czy zmieniarka o nr 8E0035111c podejdzie do A4 B7 ?? Jeśli nie to z jakim nr muszę szukać ?? I jeszcze mógłbym prosić nr kostek/wtyczek od zmieniarki lub całej wiązki , w razie gdybym kupił bez Czy ten kabel będzie ok : http://car-tronic.pl/kabel-zmieniarki-cd-vwaudi-quadlock-12pin-12pin-18m-p184.html ? pozdrawiam Zmieniark będzie pasować, kabel też ale nie do każdego radia. Napisz jakie masz radio
bartekzks Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 zm Witam mam pytanko czy zmieniarka o nr 8E0035111c podejdzie do A4 B7 ?? Jeśli nie to z jakim nr muszę szukać ?? I jeszcze mógłbym prosić nr kostek/wtyczek od zmieniarki lub całej wiązki , w razie gdybym kupił bez Czy ten kabel będzie ok : http://car-tronic.pl/kabel-zmieniarki-cd-vwaudi-quadlock-12pin-12pin-18m-p184.html ? pozdrawiam Zmieniark będzie pasować, kabel też ale nie do każdego radia. Napisz jakie masz radio mam RNS'E jeszcze nie ledowy ale planuje zmianę na wersje LED jeśli ot coś robi To jak będą pasować zmieniarka i kable ??
kdawid Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 zm Witam mam pytanko czy zmieniarka o nr 8E0035111c podejdzie do A4 B7 ?? Jeśli nie to z jakim nr muszę szukać ?? I jeszcze mógłbym prosić nr kostek/wtyczek od zmieniarki lub całej wiązki , w razie gdybym kupił bez Czy ten kabel będzie ok : http://car-tronic.pl/kabel-zmieniarki-cd-vwaudi-quadlock-12pin-12pin-18m-p184.html ? pozdrawiam Zmieniark będzie pasować, kabel też ale nie do każdego radia. Napisz jakie masz radio mam RNS'E jeszcze nie ledowy ale planuje zmianę na wersje LED jeśli ot coś robi To jak będą pasować zmieniarka i kable ?? kabel ten który podlinkowałeś będzie pasował. Co do zmieniarki to ja mam RNS led i zmieniarkę z literą D na końcu ale z C powinna też pasować. Niech się wypowie ktoś kto wie to na pewno.
Nunas69 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 korzystam, ale chyba usunołem przez przypadek (przepraszam) wtyczka kabla 12pin zmieniarki --> 12pin rns-e pin1(róż) --> pin11 pin2(czarny) --> pin12 pin3(brąz) nie podłączyłem go nigdzie idzie na ENA (tam gdzie jest komunikacja analogowa) <pewnie można dać na mase> pin4(pomarańcz) --> pin6 pin5 PUSTY pin6(niebieski) -->pin4 pin7(czerwony) -->pin9 pin8(żółty) -->pin10 pin9(brąz/czarny -->pin7 pin10(biały) -->pin8 pin11 PUSTY pin12 PUSTY mam nadzieje ze nic nie pomyliłem Koledzy czy moze ktoś potwierdzić rozpiskę pionów powyżejbo podlaczylem tak jak jest rozpisane i zmieniarka mi swiruje. Teraz nie wiem czy walnięta zmieniarka czy cos kolega pomieszał z pinami. Koledzy pomoże ktoś? Jeszcze jedna dziwna rzecz a mianowicie po podłączeniu zmieniarki przednie głośniki przestają grać. Zmieniarka miesza przez chwile tak jakby sie zacięła. Panowie jest tu ktoś uczynny kto ma podłączona zmieniarke do rns-e i mógłby sprawdzic jak lecą kable pin po pinie??
DarkElf Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Witam. To jak jest z tym RNS-E i zmieniarką ? Mam Starego Tradycyjnego RNS'a z 2006 i mam do kupienia zmieniarke z C i z D, różnica cenowa jest spora pomimo podobnego stanu ale dopiero jak kupie to moge podłączyć (allegro) a niechce wysyłać tego z powrotem. Może będe kiedyś planował zmienić na leda ale czy ktoś ma C i mu działa z ledem nie ukrywam że jest z 80 dych tańsza. Pomoże ktoś.... Edytowane 17 Lipca 2015 przez DarkElf
Wyntil Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Witam chłopaki Mam pytanko czy ktoś z was podłączał cyfrową zmieniarkę: http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka-mp3-sd-usb-vw-audi-seat-skoda-i5280750319.html. Bo ja mam radio chorus III nie posiada zmieniarki ale wiem że jest możliwość podłączenia. Chciałem podłączyć cyfrową zmieniarkę bez pośrednio do radio i pytanie czy będzie działać.
nitroo Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Jakbyś użył wyszukiwarki , to byś wiedział, że większość z nas ją używa...
siekier6 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Witajcie, jestem świeżo po przesiadce rns-d na rns-e, oryginalnie była zamontowana zmieniarka z końcówką A, na początku rnse nie odpalała płyt ze zmieniarki, wystarczyło sprawdzić połączenia pin we wtyczkach, po zmianie hula aż miło. P.S. Do poprawnego działania trzeba wyjąć dvd z navi i wszystkie cd ze zmieniarki, potem wsadzić 1cd żeby załapało, jak odczyta to już później bez problemów korzystamy z navi i zmieniarki.
badzio Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Mam pytanie koledzy. Chcę zamontować zmieniarkę. Wcześniej miałem radio symphony 3 teraz zamontowałem rns-e. Nie wiem czy dobrze myślę ale żeby podłączyć wystarczy że z mojego złacza qadlock wyjmę kostkę 12-pinową i w to miejsce wepnę kabel od zmieniarki i powinno działać? Z tej mojej kostki odchodzą 3 kabelki jak ją odłączyłem to rns-e działał, ori bluetooth też, sterowanie z kierownicy też. Od czego mogą być te kabelki?
krisuumax Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Od diagnozy Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
badzio Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Czyli jak odłącze tą kostkę i podłączę kabel zmieniarki to muszę te 3 kabeli przełożyć do nowej kostki? Sorki że tak dopytuję ale jestem laikiem w tej kwestii.
krisuumax Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Podaj numery pinow jakie Ci zostaly te 3. Wole sie upewnic czy mowimy o tym samym Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
krisuumax Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Cos mi nie gra, Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
badzio Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Przed chwilą sprawdzałem i tak jest 2,8 i 9 nie wiem o co chidzi. Może te kable idą do wtyczki którą mam w lewym boczku bagażnika, tam są 3 wtyczki jedna jakby od anteny druga właśnie z trzema kabelkami no i trzecia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krisuumax Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zmieniales schowek czy fabryczny ? Wiazka byla w zestawie ? Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk Ta 12 pinowa na bank od zmieniarki, ale ta druga ? Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
badzio Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Nic nie zmieniałem. Też tak myślałe i się cieszyłem że mam instalację po zmieniarkę. Tylko że tam jest 8 pinów a nie tak jak do zmieniarki 12 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi