Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Składane siedzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem..... gdzieś wyczytałem że w audi B5 od 1996r. można składać tylne siedzenia.... moja audi jest 1997r. i nie da się u mnie złożyć tych siedzeń... czy ktoś na audi a4 z 1997r. i ma składane siedzenia??

Opublikowano

witaj może sie myle , ale wydaje mi sie ze rocznik tu nie ma rzadnego znaczenia bo ja mam rok 95' i mam składane jak i dzieloną tylną kanape z podłokietnikiem

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

witaj może sie myle , ale wydaje mi sie ze rocznik tu nie ma rzadnego znaczenia bo ja mam rok 95' i mam składane jak i dzieloną tylną kanape z podłokietnikiem

Tez mam z 1995 roku i tez wszystko mi sie składa , to chyba rocznik nie ma z tym nic wspólnego

Opublikowano

ja mam z X '97 i tez nie mam skaladanej tylnej kanapyjedyne co to moge wyciac dziure na dluzsze przednioty - za podlokietnikiem. bylem bardzo zdziwiony kiedy to odkrylem i bardzo zawiedziony nawet moj byly pasek z 85 roku mial skladana, dzielona tylna kanape. :thumbdown:

Opublikowano

cholernie dziwne wersje... też w moim '95 była dzielona i składana kanapa...

Opublikowano

no to straszną lipę zrobili.....:/

jak już dają takie wyposażenie (elek. szyby, klimatronik, abs, airbag....itp.) to mogli by zrobić składane siedzenia.... :wallbash:

Opublikowano

no ja coprawda klimy nie mam, ale slyszalem o modelach z takim wypasem ze szok, a jak patrze na ta swoja kanape to mam wrazenie jakbysmy sie cofneli do epoki fiata 125palbo jeszcze wczesniej :thumbdown:

Opublikowano
hehe.... a fiat nie miał składanych siedzeń??...

Hehe, no gdyby miał to by były jaja dopiero :polew:

U mnie się składają `96r, ale wiesz co zagiąłeś mnie z tymi siedzeniami :slina: do głowy by mi to nie przyszlo ;) Podłokietnik jest a kanapa się nie składa :thumbdown:

Opublikowano

Bo to opcja dodatkowa.Z tego co pamiętam to wersje z napędem quattro miały to w serii

Opublikowano

nie koniecznie, ja mam 96 rok i mam podłokietnik lecz niemam składanych siedzeń, za to ojciec ma 95, ta najstarsza wersja i ma dzieloną i składaną kanape...

zgadzam się że zleksza konstruktorzy przesadzili z tym...:/

Opublikowano

Niestety u mnie również się nie składają.

Było to dla mnie taki szok, że bardzo długo koparki szukałem na ziemi.

Żenada bym rzekł.

Opublikowano

a ja mam 95' 1,8 i podlokietnik jest ale kanapa nie jest dzielona a w sedanie szyba i tak sie nie unosi i duzych zeczy raczej nie da sie przewozic i audi chyba doszlo do wniosku ze nie ma sensu siedzen skladac, tak sadze:D

Opublikowano

Ja mam 96 rok i też nie mam dzielonych skąpstwo do potęgi :thumbdown:

Opublikowano

A no niestety,tak to właśnie konstruktorzy wymyslili,jedne maja składane inne nie :kwasny:

Właśnie to był główny powód dla którego zamieniłem sedana na Avanta :th:

Opublikowano

u mnie tez sie nie skladaja ale da sie przezyc to nie transporter :gwizdanie:

Opublikowano

u mnie tez sie nie skladaja ale da sie przezyc to nie transporter :gwizdanie:

Jasne że da się przeżyć,ale jak niespodziewanie przyjdzie Ci wsadzić do bagażnika np. wózek to dopiero posypią się "grzmoty" :decayed:

Opublikowano

Z tego co gdzieś czytałem to wersje bez składanych siedzeń i nawet tył bez tapicerki sama goła blach a szły na eksport do jugoli dlatego słabiej wyposażony.

Opublikowano

No to widzę, że elegancja-Francja również nie mam składanych tylnych siedzeń rocznik 1998, a sądziłem że mnie oszukali :confused4: Mi to, aż tak nie przeszkadza, ale moja dziewczyna zakupiła pokrowczyki, więc jet malutki problem :mysli: