Bromchit Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 8 godzin temu, august napisał: Potwierdzam, że po zestawie nokia można się podłączyć do mikrofonu w słupku A od strony kierowcy. Pomarańczowa wtyczka. Czarny i zielony w ekranie. U mnie ten kabelek we wtyczce był fabrycznie, pomimo że żadnego zestawu nigdy nie było . Całą resztę oczywiście musiałem dołożyć.
black_edition Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ja mam z końcówką D i vag com łączy się dopiero za 5 razem czasem za 2 razem. Także losówo . Jeśli nie idzie wam musicie łączyc się do skutkuaz pójdzie
spinacz47 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 mógłby ktoś podrzucić gdzie kupić gotowy kabelek do podłaczenia modułu BT. kupiłem moduł z literką H i ma wtyczkę z odciętymi kablami około 60cm ale nie bardzo wiem jak sie do tego zabrać bo w oryginalnej wiązce przewodów jest 8, jeden 2 żyłowy i jeden chyba 12 żyłowy.
moglaj80 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Teraz, spinacz47 napisał: mógłby ktoś podrzucić gdzie kupić gotowy kabelek do podłaczenia modułu BT. kupiłem moduł z literką H i ma wtyczkę z odciętymi kablami około 60cm ale nie bardzo wiem jak sie do tego zabrać bo w oryginalnej wiązce przewodów jest 8, jeden 2 żyłowy i jeden chyba 12 żyłowy. pisz do kaja ?
turbobastard Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Ludzie do RNS-D idzie bluetooth podpiac? Gdzies wyczytalem ze zaden z ori tam nie podchodzi a takie mi sie radio trafilo wlasnie, problematyczne.
majkel_majki Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 RNS-d powinien normalnie współpracować z modułem high i low.
Bromchit Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Dnia 19.04.2017 o 10:09, turbobastard napisał: Bluetooth książki nie przetrzymuje Sent from my E6853 using Tapatalk Niby nie przetrzymuje, ale jak wytłumaczyć taką powtarzającą się sytuację: Moja pani jeżdżąc autem używa bluetooth z Honorem 8. Ja wsiadając po niej łączę zestaw z Honorem 7 i tu za pierwszym razem był zonk, wyświetliły mi się jakieś nieznane kontakty, później okazało się że są z Honora 8, rozłączenie i ponowne połączenie, powoduje wyświetlenie moich kontaktów. Nie wiem jak jest na odwrót bo nie sprawdzałem. Moduł Q + RNS-E wszystko dokladane dawno temu. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Bromchit
mayki1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 witam mam nie typowe pytanie posiadam a4b7 2007 w orginale jest RNS-E dołożyłem kierownice multi a niedawno modół BT z literą H w okolicy nie ma ogarnietego mechanika który by ogarnoł pełne kodowanie tego zestawu pytanie moje jest nastepujace czy ktos znający sie na kodowaniach dał by rade zakodowac mi to WIRTUALNIE posiadam kabel Z E-SERWIS i vcds na lapku chodzi mi o polączenie przez TeamViewer sam nie chce tego kodowac bo moge narobic bałaganu wiekszego niż jest oczywiscie nie chce tego za darmo .
black_edition Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 10 godzin temu, mayki1 napisał: witam mam nie typowe pytanie posiadam a4b7 2007 w orginale jest RNS-E dołożyłem kierownice multi a niedawno modół BT z literą H w okolicy nie ma ogarnietego mechanika który by ogarnoł pełne kodowanie tego zestawu pytanie moje jest nastepujace czy ktos znający sie na kodowaniach dał by rade zakodowac mi to WIRTUALNIE posiadam kabel Z E-SERWIS i vcds na lapku chodzi mi o polączenie przez TeamViewer sam nie chce tego kodowac bo moge narobic bałaganu wiekszego niż jest oczywiscie nie chce tego za darmo . Priv
Pawci_o Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Witam, koledzy, właśnie skończyłem montaż BOSE RSNE i BT - po podłączeniu i naciśnięciu przycisku TEL - wszystko działa - znaczy się prawie wszystko - Iphone łączy się z BT w aucie, mogę wybrać numer, odebrać połączenie - jednak nie chce mi zsynchronizować książki telefonicznej, BT mam z literką Q - do tego jak podłączałem VAG to za fixa nie mogę się połączyć z Radiem - możecie mi podpowiedzieć czy mam się łączyć z 56-Radio ? czy może jakoś inaczej - podejrzewam że nie pobieranie tych kontaktów jest spowodowane błędnym kodowaniem... - proszę o pomoc
Gregory87 Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Przy parowaniu miałeś komunikat na fonie o udostępnieniu kontaktów? sprawdź czy masz to zaznaczone w opcjach bt telefonu.
august Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zakodowane wszystko na HIGH?Wysłano z Nokii 5110
Pawci_o Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Godzinę temu, Gregory87 napisał: Przy parowaniu miałeś komunikat na fonie o udostępnieniu kontaktów? sprawdź czy masz to zaznaczone w opcjach bt telefonu. Kolego mam iphone, sprawdzałem w opcjach BT w telefonie i mam zaznaczona opcję parowanie kontaktów - tylko że kontakty mam w telefonie. nie wiem być może mam złe kodowanie w RSNE lub BT - za fixa nie mogę się połaczyć ani z BT ani z radjem ... 56 to radio w vag a BT to która opcja w vag ?
august Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Bt powinien ci się zgłosić pod telefonem. Nie pamiętam, która to grupa.Użyj vcds lite i wyłącz radio na czas łączenia z bt.Wysłano z Nokii 5110
turbobastard Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Bt to 77Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pawci_o Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 radio mam włączone i vcds lite niestety nie reaguje, być może mam za słaby kabel, zaraz sprawdzę jaki dokładnie mam.
august Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 U mnie nie łapie jak mam radio włączone.Wysłano z Nokii 5110
Pawci_o Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 no za cholerę mi się nie połączy ani z 56 radio ani 77 telefon
rafi10612 Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Słaby kabel Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi