kris-krzysztof Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Pomysł z CB niezły gdzie masz druga cześć? Bo jeśli w tunelu to chyba nie słychac dobrze... Głośnik zewnętrzny gdzieś montowałeś?
daniels Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Borki,Zarzecze jaki ten świat mały
Stichy Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Pomysł z CB niezły gdzie masz druga cześć? Bo jeśli w tunelu to chyba nie słychac dobrze... Głośnik zewnętrzny gdzieś montowałeś? Glosniczek w lampce i slychac az za dobrze ja mieso bo podsufitce lata
Ans Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Piękny ulep! Ja chce żeby moja tak wyglądała Z Cb nieźle pojechałeś
mateuszzorembski Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 tez mi sie podoba motyw z cb
spin444 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Te springi -30 to masz na normalnych amorach 1ba ? jak się jeździ daje rade taki zestawik ? ogólnie bardzo fajnie a grille z s4 robia mega robotę na + do wyglądu powodzenia w dalszych modach ---------- Post dopisany at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ---------- grill s4 dolny bez problemu pasuje pod zderzak s-line ?
Hanni Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 masz wyobraźnie przy robieniu zdjęć ^^ muszę powiedzieć ze zrobiłeś z samochodem to co ja zamierzam.
Hatek Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 CB najlepsze mogłeś zrobić jakies foto story jak to podłączyłes
devey Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Fajny pomysł z tym CB Fura konkret, niech Ci służy
Stichy Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Te springi -30 to masz na normalnych amorach 1ba ? jak się jeździ daje rade taki zestawik ? ogólnie bardzo fajnie a grille z s4 robia mega robotę na + do wyglądu powodzenia w dalszych moda grill s4 dolny bez problemu pasuje pod zderzak s-line ? amorki zmienione na 1Bv - 1BA nie daja rady Grill zrobiony z S4 i S-line - w ramke z S-line wlozylem kratke z S4
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Że ja tu nigdy nie byłem, nie widziałem... Fajna furka i mody +!
Gość Edyta Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no piekna sztuka a kolor najlepszy co do cb racja sama miałam problem gdzie zamontowac :kwasny: tematu juz ogarniety powodzenia w modach
Wąski Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 bardzo ładna wszystko gustownie zmodzone a montaż CB mogłeś opisać dla potomnych
Rederyk78 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Samochód ładniutki. Super dwa pierwsze zdjątka. Gdzie robione jeżeli to nie sekret ?
spin444 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Te springi -30 to masz na normalnych amorach 1ba ? jak się jeździ daje rade taki zestawik ? ogólnie bardzo fajnie a grille z s4 robia mega robotę na + do wyglądu powodzenia w dalszych moda grill s4 dolny bez problemu pasuje pod zderzak s-line ? amorki zmienione na 1Bv - 1BA nie daja rady Grill zrobiony z S4 i S-line - w ramke z S-line wlozylem kratke z S4 Czemu nie dają rady ? ja mam 1ba w bardzo dobrym stanie i myślałem żeby eibacha -30 zamontować ale jedni polecają inni odradzają do 1ba amortyzatorów, a nie mam kasy żeby zainwestować więcej niż 600-700 zł w ten mod bo w marcu idzie do lakiernika autko
siemasz007 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Patent z Cb chyba najlepszy jaki widziałem do tej pory rozbierałeś podsufitke, żeby założyć głośnik w sufit ? I czy głośnik w lampce pochodzi z cb czy zastosowałeś mniejszy ?
Stichy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 Glosnik jest z CB i nie rozbieralem podsufitki - zamocowalem go w lampce - w miejscu gdzie masz sterowanie szybrem ---------- Post dopisany 14-01-2014 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2013 at 14:13 ---------- Dawno nie pisalem az wkoncu napisze aby sie pozalic zmieniam zawieszenie - idzie w gore Moje waitec-i beda na sprzedaz
Stichy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 Za twardo za nisko - duzo teraz jezdze z dzieckiem po szpitalach - ciezko zaparkowac bo wysoko krawezniki Fajnie sie jezdzi i super wyglada ale co mam zrobic ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:12 ---------- A Ty dlaczego nie zrobisz sobie wiazki - ja wlasnie taka montuje i druga na zapas na sprzedaz
Rekomendowane odpowiedzi