Michał Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 nie kombinuj z jakimiś *h*jowymi chińskimi lampami:wink: 1,5k pln wydane z głową wygląda tak:
MercDG Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 nie kombinuj z jakimiś *h*jowymi chińskimi lampami:wink:1,5k pln wydane z głową wygląda tak: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/c248638402a.jpg Elegancko zupelnie inne auto, to juz teraz wiesz co z kasa zrobić
radimm Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 nie kombinuj z jakimiś *h*jowymi chińskimi lampami:wink:1,5k pln wydane z głową wygląda tak: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/c248638402a.jpg nic dodać, nic ująć
..::KoNik::.. Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 i o to właśnie chodziło... tak jak pisałem
Icetruckkiller Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 felg już nie ma pytałem się n priv
JawoR36 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Panowie ! Lampy poliftowe TYŁ - OBOWIĄZKOWO
sokal Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Przecież ma półliftowe Jeden uj czy wsteczny jest nad kierunkiem czy pod
JawoR36 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Przecież ma półliftowe Jeden uj czy wsteczny jest nad kierunkiem czy pod Oj nie Panie. Polift II ma bardziej przejrzysty ten klosz, większy, przez co lampy wyglądają na młodsze. Zmienisz to zauważysz różnice
sokal Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Przecież ma półliftowe Jeden uj czy wsteczny jest nad kierunkiem czy pod Oj nie Panie. Polift II ma bardziej przejrzysty ten klosz, większy, przez co lampy wyglądają na młodsze. Zmienisz to zauważysz różnice Bardziej przejrzysty? Większy? Może jeszcze lepiej świeci? Sorry ale to już chyba przesada Porównywałem z autem kumpla który ma też srebrne A4 B5 w sedanie i właśnie po drugim lifcie i kurde no, bzdury opowiadasz
jihaad Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Przecież ma półliftowe Jeden uj czy wsteczny jest nad kierunkiem czy pod Oj nie Panie. Polift II ma bardziej przejrzysty ten klosz, większy, przez co lampy wyglądają na młodsze. Zmienisz to zauważysz różnice Bardziej przejrzysty? Większy? Może jeszcze lepiej świeci? Sorry ale to już chyba przesada Porównywałem z autem kumpla który ma też srebrne A4 B5 w sedanie i właśnie po drugim lifcie i kurde no, bzdury opowiadasz Dobrze pisze. Różnica jest prawie taka jak w avancie międzie liftem i przedliftem, czyli kolosalna. Owszem, w sedanie nawet pierwszy lift jest ekstra w porównaniu do '95, ale polift jest dużo, dużo ładniejszy.
JawoR36 Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Przecież ma półliftowe Jeden uj czy wsteczny jest nad kierunkiem czy pod Oj nie Panie. Polift II ma bardziej przejrzysty ten klosz, większy, przez co lampy wyglądają na młodsze. Zmienisz to zauważysz różnice Bardziej przejrzysty? Większy? Może jeszcze lepiej świeci? Sorry ale to już chyba przesada Porównywałem z autem kumpla który ma też srebrne A4 B5 w sedanie i właśnie po drugim lifcie i kurde no, bzdury opowiadasz Dobrze pisze. Różnica jest prawie taka jak w avancie międzie liftem i przedliftem, czyli kolosalna. Owszem, w sedanie nawet pierwszy lift jest ekstra w porównaniu do '95, ale polift jest dużo, dużo ładniejszy. Przyjrzyj się lepiej lub po prostu nie zwracasz takiej uwagi na detale. 90% osób, które wcześniej widziały moje auto, po pytaniu "co zmieniłem w aucie w zewnętrznym wyglądzie", odpowiadało, że nic, choć zmieniałem ramkę grilla na czarną, usunąłem emblematy z klapy i zmieniłem lampy z I liftu na II lift. Owszem, nie mówię tutaj o maniakach Audi, tylko o zwykłych "Kowalskich", którzy nie siedzą w A4.
xxxSzYbAxxx Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja miałem przedlifty potem polifty I a aktualnie mam polifty II i widzę mega różnicę, po prostu lampki po II lifcie dodają dupeczce urok jak z kobietami, lepsze w leginsach niz w szerokich spodniach
radimm Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja miałem przedlifty potem polifty I a aktualnie mam polifty II i widzę mega różnicę, po prostu lampki po II lifcie dodają dupeczce urok jak z kobietami, lepsze w leginsach niz w szerokich spodniach nie ma to jak celny przykład
Rekomendowane odpowiedzi