Reggi Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Znacie jakieś ciekawe filmy warte obejrzenia ? Jeśli tak prosze o tytuł i krótki opis / gatunek :th: Bo sie zanudze Filmy w stylu ..głębokie garło 4 , czy rozpalona lolita powraca odpadają Ja polecam " American Gangster" - http://american.gangster.filmweb.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 jak już nie oglądałeś to Polska produkcja, komedia "Lejdis" , bylem w kinie , płakałem ze smiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 jak już nie oglądałeś to Polska produkcja, komedia "Lejdis" , bylem w kinie , płakałem ze smiechu. No właśnie zbieram sie do obejrzenia ...a nawet byłem o krok ...ale kobieta wolała polskie romansidło ..nie " Nie kłam kochanie .." teraz bede musiał poczekać na DVD Lejdis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 na nowe przygody Indiany Johnsa się wybierz;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 na nowe przygody Indiany Johnsa się wybierz;D Jeśli juz do kina mam iść to musze z kobietą ..a ona tylko komedie romantyczne :> Ja to wole albo jakieś fajne kryminały , albo komedie młodzieżowe , albo filmy gdzie jest dużo aut :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 polecam STRZELCA :th: troche stary ale mi sie podobal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 polecam STRZELCA :th: troche stary ale mi sie podobal oglądałem ..konkret film :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 proponuje wam film PATROL z Kevinem Kosnerem :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 proponuje wam film PATROL z Kevinem Kosnerem :th: widzialem tez dobry film i nas faktach :th: nie ogladajcie KRUCJATY BEARNA (czy jak sie tam pisze )gosc rozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek321 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 A ja polecam polskie komedie "U pana Boga w ogródku" i "Ranczo Wilkowyje" A i jeszcze "Motór" jak ktoś lubi kino nie zależne. Tu macie zwiastun tego filmu http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=15920&sekcja=mmedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juras Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ZIELONA MILA tez juz troche lat ma i pewnie wiele osob go widzialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Może to kogoś zainteresuje :gwizdanie: http://film.onet.pl/zwiastuny/11043,3542393,filmy.html fragment wydaje się spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 "To nie jest kraj dla starych ludzi" - :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Pachnidło i Pi :th: Tak mi przyszło do głowy, a jak ktoś lubi tego typu filmy to jeszcze pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcus Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 "Death Sentence" :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Łowcy umysłów :th: 5 palcow :th: :th: :th: wzgorza maja oczy :th: :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matig7 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Skazani Na Shawshank Seven Obłęd Milczenie Owiec Forrest Gump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 dramat wojenny- Black hawk down-jeden z lepszych ,jakie widzialem theTears of the sun-z Bruce Willice dowodzi komandosami Wybawca-o legioniscie,ktory ratuje kobiete w ciazy w czasie wojny w serbii Za linia wroga-niezly Wrog u bram-o radzieckim snajperze wszystko troche stare,ale jak nie widziales ,to polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Z takich nowych to polecam "Sierociniec" -> fajny klimat :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Z takich nowych to polecam "Sierociniec" -> fajny klimat Mial byc lepszy od "Innych" z Kidman ale nie wyszlo, niestety. Jedyny dobry filmik jaki ogladalem ostatnio to ten: http://pl.youtube.com/watch?v=ZKHKDuBvXY8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi