Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie,mam program telewizyjny :decayed::polew: :polew:

ale ramówka była chyba zmieniona na weekend :mysli:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 434,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie polecam filmu LEGION - coś okropnego i żenada :polew: i ta babcia skacząca po suficie ...niezły ubaw :polew:

a czy ktoś widział film FURIA?

{kaśka}

A mnie się ten film podobał. Wszystko zależy od tego, czego się po filmie spodziewasz, od podejścia jednym słowem :) Ja byłem nastawiony na film akcji, taką odmóżdżającą sieczkę w klimatach horrorowych i się nie zawiodłem. Nie jest to kino najwyższych lotów ale do oblookania z kumplami przy piwku jak najbardziej się nadaje :good:

o gustach sie nie romawia...co komu :>

od Boberka obejrzelismy "Afera Thomasa Crowna" - bardzo fajny:)

{kaśka}

Opublikowano

the collector jak dla mnie film mega doby

Opublikowano

Nie,mam program telewizyjny :decayed::polew: :polew:

ale ramówka była chyba zmieniona na weekend :mysli:

Twój opis zgadza sie z opisem filmu :wink4:
Opublikowano

Niepokój - Disturbia *2007*

Produkcja: USA

Gatunek: Dramat, Thriller

Data premiery: 2007-09-14 (Polska), 2007-04-04 (Świat)

Reżyseria: D.J. Caruso

Scenariusz: Carl Ellsworth, Christopher B. Landon

Zdjęcia: Rogier Stoffers

Muzyka: Geoff Zanelli

Od lat: 15

Czas trwania: 104 min.

Opis filmu:

Po śmierci ojca, Kale Brecht staje się ponury, zamknięty w sobie i zaczyna sprawiać kłopoty. Wkrótce za swoje przewinienia zostaje skazany przez sąd na areszt domowy. Jego matka, Julie pracuje dzień i noc na utrzymanie swoje i syna, lecz spotyka ją tylko obojętność. Kale, zamknięty w czterech ścianach podmiejskiego domu, zaczyna podglądać sąsiadów. Jeden z nich wydaje się być seryjnym mordercą.

Film jest po prostu wyczesany, nie jest to Gore ale całkiem przyjemnie się ogląda. Ładnie trzyma w napięciu od 45 minuty filmu.

Polecam.

Opublikowano

I parę innych filmów "zmęczonych" przeze mnie (L4 :>):

REC 2 - odgrzany kotlet, generalnie to samo co w jedynce, tyle że tym razem głownymi bohaterami są ksiądz oraz drużyna hiszpańskiego SWAT'a. Można obejrzeć ale spodziewałem się czegoś więcej bo jedynka była naprawdę fajna.

Shutter Island - w kinach jako "Tajemnicza Wyspa" (chyba) - genialny film, świetna gra Di Caprio, niesamowity scenariusz, super zwroty akcji i zaskakujące zakończenie - majstersztyk, pozycja obowiązkowa dla wielbicieli thrillerów i kryminałow.

Zero - polski dramat obyczajowy, nigdy nie tykam dramatów ale jakoś tak się nawinął... I pozytywne zaskoczenie - film mi się podobał. Jest to generalnie zlepek scen pokazujących życie wielu osób, nie wiem czy można o kimś w tym filmie powiedzieć "główny bohater". Ciekawie rozwiązano przejścia z jednego wątku na drugi. Historie pokazane w filmie są dosyć interesujące i na pewno nie można się na nim nudzić.

Doomsday - typowa sieczka, film akcji klasy B, od biedy można obejrzeć, szczególnie jeśli ktoś lubi klimaty postapokaliptyczne, Fallouta, fajne laski, dużo niecelnego strzelania i akcje możliwe tylko w filmach :>

Dog Soldiers - pseudo horror, grupa żolnierzy zostaje na odludziu zaatakowana przez watahę wilkołaków. Efekty specjalne mizerne (wilkołaki kiepsko zrobione), akcji trochę jest, można obejrzeć.

Sherlock Holmes - wyśmienity film, dawno się już tak dobrze nie bawiłem, fajna historia, sporo humoru, świetne efekty specjalne i akcja.

The Road - kolejny film utrzymany w klimatach postapokaliptycznych, spodziewałem sie thrillera ale to bardziej dramat. Dosyć przytłaczający i dołujący ale polecam, dobry film.

Descent 2 - jedynka zbierała podobno dobre recenzje, mnie niczym nie urzekła. Teraz pojawiła się dwójka i jak to z sequelami bywa - odgrzany kotlet (podobnie jak REC 2). Przewidywalny do bólu, płytki i nudnawy. Nie polecam, no chyba że ktoś nie widział jedynki to można zmęczyć.

Opublikowano

Jęk Czarnego Węża

Bardzo dobry film o laseczce która się puszczała na prawo i lewo w dodatku za darmo. Pastor nie wytrzymuje zabiera ją do domu i przyczepia ją na łańcuch żeby nie mogła ucieć i próbuje ja leczyc z tego "nałogu"

Film świetny polecam !!!!

Opublikowano

Furia - bardzo dobry film :good:, Mel Gibson świetnie zagrał

Opublikowano

A ja Wam polecę "Bękarty wojny" - ciekawy film Tarantino :good:

Opublikowano

Furia - bardzo dobry film :good:, Mel Gibson świetnie zagrał

również polecam :good:

{Kaśka}

Opublikowano

Przed kilkunastoma minutami na Polsacie skończył się film wart obejrzenia. Mianowicie "Prawdziwa historia" (ang. "The World's Fastest Indian") z Anthonym Hopkinsem w roli głównej.

Film opowiada autentyczną historię Burt'a Munro, który przez wiele lat zajmował się modyfikacją motocykla Indian, pobił rekord świata prędkości w klasie poniżej 1000 cm³ w 1967 r. na gładkiej powierzchni wyschniętego dna jeziora Bonneville.

Motocyk Indian Scout którego posiadał bez modyfikacji rozwijał prędkość 90 km/h.

"W 1967 motocyklem z silnikiem rozwierconym do pojemności 950 cc (58 in³) ustanawia rekord w swojej klasie jadąc z prędkością 295.44 km/h (183.58 mph). Żeby się zakwalifikować do startu wykonał przejazd w jednym kierunku z prędkością 305 km/h (190.07 mph) – najszybszy zarejestrowany przejazd motocykla Indian (nieoficjalny rekord prędkości wynosi 331 km/h (205.67 mph))"

Na końcu filmu podano, że rekord Burt'a Munro do tej pory nie został pobity. :hi: czapki z głów :)

Opublikowano

"Whatever works" - Zaprawdę bardzo dobry film. Dzidek Allen ma jeszcze w głowie wiosnę :evil::kox:

http://www.filmweb.pl/f480036/Co+nas+kr%C4%99ci,+co+nas+podnieca,2009

Niby obyczaj, ale się śmiałem czasami jak na najlepszej komedii.

Opublikowano

Prorok jest niezły :cool1:

Opublikowano

Nie wiem czy juz bylo:

GO FAST

Go fast trailer

Wziolem go bo "gra" w nim RS4 B7, ale film jest swietny. W skrocie chodzi tu o transport narkotykow z Afryki do Europy. Wiecej nie napisze, ale polecam :good:

Opublikowano

Kwiat pustyni

Opublikowano

Kwiat pustyni

wczoraj oglądałem , czuje sie duuuuuuuuży niedosyt po przeczytaniu książki :confused4:
Opublikowano

ja tylko film oglądałem :no:

Opublikowano

Go Fast rzeczywiście dosyć dobry film. :good: