Skyliner89 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Skyliner89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Arni wiecznie żywy . Connan też ma być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jest i zwiastun . Zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Terminator zapowiada sie dobrze jak sam tytuł wskazuje nawiąże do samego początku i moze byc o wiele lepszy niz sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Więzień Labiryntu 8/10 Mnie się podobał. dobre dla gimbazy, zmeczył mnie strasznie ten film widział ktos ? http://www.imdb.com/title/tt0455944/?ref_=tt_rec_tti Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browaros Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 ja jak zobaczyłem obsadę maze runnera to się zrzygałem na starcie, a to wszystko przez to, że skojarzyli mi się z tym jak to temu było... igrzyska śmierci. Co kto lubi, dla mnie tego typu filmy to porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 dobre dla gimbazy, zmeczył mnie strasznie ten film Życie cię już chyba męczy. Nikt nikomu nie narzuca oglądania. Jak nie twój klimat to po co wogóle oglądasz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 a skąd ma k.... wiedziec co to za film jak go nie obejrze ? pomysl troche polecaliscie wiec obejrzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 a skąd ma k.... wiedziec co to za film jak go nie obejrze ? pomysl troche polecaliscie wiec obejrzałem Hahaha... Dobre... Dev, przecież pisałem że kupa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 widocznie nie zauwazyłem Twojej wypowiedzi na temat filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ktos widzial Bardzo poszukiwany czlowiek (The most wanted man) ? jest sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ktos widzial Bardzo poszukiwany czlowiek (The most wanted man) ? jest sens? Książka bardzo fajna, tyle na początek mogę powiedzieć bo też się przymierzam ale chciałem przed przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czreq Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ktos widzial Bardzo poszukiwany czlowiek (The most wanted man) ? jest sens? mi sie podobał warto zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 w klimacie konfliktow o tym charakterze polecam tez film Transfer bardzo dobre kino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Też polecam oba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ktos widzial Bardzo poszukiwany czlowiek (The most wanted man) ? jest sens? Bylem w kinie, dziwny ale raczej w pozytywnym sensie zostawil jakis niedosyt, ale moze wlasnie to w nim fajne bylo. Gra aktorska na wysokim poziomie, warto dla samych aktorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Predestination . Hmmmmm cięzko ocenić ale obejżałem do końca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 John wick za mną Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 widocznie nie zauwazyłem Twojej wypowiedzi na temat filmuNiech Ci ksiądz za bilety oddaje:decayed: Kosoglos ogladniety trochę na sile. Jak ktoś lubi tematykę to spoko. Poziom podobny jak poprzednie czesci:wink:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi