Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Z komedii - ostatnio oglądałem "Narzeczony mimo woli" czy coś takiego, teraz w kinie leci.. Bardzo fajny :good:

Byłem polecam film :kox::good:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 434,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja polecam ten film, jeden z lepszych na YT

Opublikowano

kolejna komedia, ktorej nie mozna przegapic. http://www.filmweb.pl/f487211/Kac+Vegas,2009

dawno sie tak nie usmialem.

The Hangover... "Kac Vegas" :decayed: Dobre - potwierdzam :good:

Opublikowano

A ja byłem w sobote w kinie na "G.I. Joe: Czas Kobry". Musze powiedzieć że nieźle zrobiony, efekty zapierają dech w piersiach i jakkolwiek historia ogólnie troszke science fiction to polecam, nie sposób się nudzić, jeśli oczywiście ktoś lubi takie młócki z duża ilościa efektów, bo na przykład moja dziewczyna prawie zasnęła, hehe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Red Cliff - polecam - trochę głupio się kończy.

2 część jest kontynuacją pierwszej i już jest dostępna wiec jak oglądać to obydwie najlepiej.

Opublikowano

"Ostatni do po lewej" - thriller - mocny.. :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

widziałem reklamówke :kox: :kox: :kox:

masz możer na dividi ???

Opublikowano

kolejna komedia, ktorej nie mozna przegapic. http://www.filmweb.pl/f487211/Kac+Vegas,2009

dawno sie tak nie usmialem.

The Hangover... "Kac Vegas" :decayed: Dobre- potwierdzam :good:

Też oglądałem, ale foty na koniec mnie rozwaliły ..... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

"Ostatni dom po lewej" :) Niezły tez mi się podobał, ale trochę naciągana akcja z postrzałami w jeziorze. "Pogromcy mitów" to sprawdzili i pociski nie zagłębiają się w wodę, to tylko i wyłącznie hollywoodzka sztuczka.

Opublikowano

Scena gwałtu dla mnie trochę niepotrzebna.. Ale Ja jestem wrażliwy na ten temat i może dlatego mi to przeszkadzało. Osobiście lepiej bym się z tym typem rozprawił niż doktorek.. :evil:

Opublikowano

Scena gwałtu dla mnie trochę niepotrzebna.. Ale Ja jestem wrażliwy na ten temat i może dlatego mi to przeszkadzało

masz jakies niemiłe wspomnienia z młodości :kox:

Opublikowano

Po prostu jest to dla mnie największe sk***ysyństwo jakie można zrobić kobiecie..

I bym torturował, aż by się nauczył panować nad umysłem i cofnął czas do momentu sprzed gwaltu.. Innaczej chu*a bym zaszlachtował i to powoli..

Opublikowano

Po prostu jest to dla mnie największe sk***ysyństwo jakie można zrobić kobiecie..

I bym torturował, aż by się nauczył panować nad umysłem i cofnął czas do momentu sprzed gwaltu.. Innaczej chu*a bym zaszlachtował i to powoli..

aaa , to spoko , bo już myślałem... :decayed:

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w 100% :good:

Opublikowano

Scena gwałtu dla mnie trochę niepotrzebna.. Ale Ja jestem wrażliwy na ten temat i może dlatego mi to przeszkadzało

masz jakies niemiłe wspomnienia z młodości :kox:

Nie ma nic do śmiechu w tym temacie... :thumbdown::disgust:

Wbić w dupe nieoheblowany kołek, urwać jaja i wetknąć w gardło tak żeby zdechł - robiłbym tak każdemu złamasowi - z wielką satysfakcją. :bicz2: :ranting1:

Opublikowano

Ok. Koniec. :ot:

Opublikowano

Racja.

Ja byłem ostatnio z żonką na filmie pt: "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" i szczerze polecam, na serio rewelacyjny!!!

Opublikowano

Ciekawy przypadek jak dla mnie troszke nudnawy chwilami, przekombinowane ciut moim zdaniem.

Ostatnio byłem na Wrogowie Publiczni z Johhnym Deppem i szczerze polecam, bardzo fajny film wart obejrzenia..:-)

Opublikowano

"Knowing" z Nicholasem Cage'm - jeden z lepszych filmów jakie ostatnio oglądałem , polecam :good:

Opublikowano

Human Trafficking

film o handlu kobietami

dlugi i dosc wzruszajacy i dajacy sporo do myslenia

polecam

ja obejrzalem 2 razy

http://www.filmweb.pl/f263893/Dziewczyny+z+przemytu,2005 (przeczytajcie komentarze i srednia ocene .... chyba ludzie maja podobne zdanie jak ja... warto obejrzec i tyle!!! chyba ze ktos nie lubi filmow po ktorych sie jeszcze o nich mysli i ma refleksje)

"Ludzie[?] przeciwko ludziom...

Szok. Ten film wywarl na mnie ogromne wrazenie i czuje sie po nim zle.. dlaczego? Bo jest to film bardzo ciezki, oglada sie go jak rzeczywistosc, wiedzac ze takie rzeczy dzieja sie naprawde.. Historia ukazana w tym obrazie po prostu przytlacza. Meka tych dziewczyn i co najbardziej szokujace dzieci, ktorymi handluja bezwzgledni i kompletnie odczlowieczeni mezczyzni i.. kobieta. Nie polecalbym tego ogladac wszystkim kobietom, chociaz moze z drugiej strony chociaz komus film uswiadomi skale wielkosci handlu ludzmi a kobiety beda ostrozniejsze w biznesie modelek. Mamy XXI wiek. Niewolnictwa w USA zakazano jeszcze w XIX wieku, mimo to jak w filmie sie dowiadujemy 800 tysiecy kobiet rocznie jest ofiara niewolnictwa na tle seksualnym. Gwalconym, bitym i ponizanych kilkanascie razy dziennie, zyjacych w nieludzkich warunkach. Nie ma w ogole co komentowac tego procederu, tylko bezwglednie go niszczyc.

A to wszystko w cywilizowanym swiecie.

Szokujace przedstawienie rzeczywistosci w tym filmie.. nie mozna uwierzyc, ze istnieja ludzie, ktorzy potrafia innym zgotowac taki los.. ciezko sie z tym pogodzic, wiedzac ze w tym momencie kolejna liczba kobiet zostaje sprzedawana/kupowana przez innych ludzi. Jest to sadyzm i pieklo, film spokojnie moglby byc horrorem, tyle ze jest prawdziwy i od fikcyjnych straszydel jest daleko z przodu. Dziala na psychike i daje duzo do myslenia..

+znakomite aktorstwo

+muzyka

+realizm i realnosc

Dziwie sie, ze jeszcze nikt tu nie pisal o tym filmie. Jest przeciez szeroko dostepny w roznych zrodlach i za granica dyskusje na jego temat wra pelna para. Was tez do tego zachecam."

AMERICAN GANGSTER ( jeden z moich ulubionych filmow, na faktach .... ) 3 razy ogladalem

http://american.gangster.filmweb.pl/

21 ( film o tym jak rozpracowac gre 21 w kasynach.... ciekwy )

http://www.filmweb.pl/f253995/21,2008

Next film o gosciu ktory widzi to co sie stanie w ciagu najblizszych 3 lub 5 min ;p fajnie sie oglada

http://next.filmweb.pl/

Madagaskar 2 bajka hit... zwlaszcza pingwiny hehe ogladalem 4-5razy ;p

http://www.filmweb.pl/f255725/Madagaskar+2,2008