Yoghurt Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Nasze najnowsze wypociny Zapraszam do komentarzy kolego, to Twoj material? bardzo fajnie zrobiony film
demoniszcze Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Jestem częścią Teamu, pomagam z doskoku, główny mózg i jego profil na yt https://www.youtube.com/channel/UCIUW14jk8DWItAvFxN5jNew
Kamyk Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) chcę tylko zauważyć, że tu się mówi o filmach kinowych, a nie z YT do tego jest odrębny dział pozdrufka . lubię takie niespodzianki stanąłem wczoraj przed repertuarem i zarazem dylematem, na co tu iść wybrałem takie oto coś, po prostu lubię mocne polskie produkcje konkluzja jest taka to jest następny bardzo dobry film kryminalny robił go Jakubik, zatrudnił część z aktorskiej ekipy Smarzowskiego, no i wyszło dobre kino zasadniczo uważam, że w tym temacie u nas sporo się ruszyło ciężko teraz trafić na kichę sensacyjną - osobiście zaliczam do tego wynalazki Vegi i jego serię Pitbulla, no ale .... wiem że część forumowiczów lubi, nie będę drażnił ogólnie cieszę się niezmiernie, że poziom polskiego kina idzie tak ostro w górę a do tego nie boi się tak trudnych tematów jak ten w filmie podsumowując - ze swojej strony polecam, a jak jeszcze ktoś lubi filmy "deszczowe" (jak choćby słynne "7") to w ogóle będzie zachwycony tam prawie ciągle leje ps Chyra - rewelacja !! Edytowane 27 Października 2016 przez Kamyk
sH3ep Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Nie wiem czy już było ale polecam "Kapitan Phillips".
Kamyk Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 wczoraj sprawdzałem jak się ma bzdurne amerykańskie sensacyjno wybuchowe kino otóż ma się całkiem dobrze tak w skrócie to nie ma o czym pisać postrzelali, pobiegali, odsiali złych, wymyślili wzruszenie na koniec po prostu typowy amerykański bullshit nawet nie wiem jaką ocenę dać ot iść można, jak ktoś lubi - ale po co, to nie mam pojęcia no ale, good news is: już za tydzień a za dwa - coś czego po prostu nie mogę się doczekać
_quattro_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Było - bardzo dobry film To chyba dwa różne filmy widzieliśmy. Jak dla mnie
TomOskroba Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Było - bardzo dobry film To chyba dwa różne filmy widzieliśmy. Jak dla mnie pełdolysz ;P kapitan phillips jest bardzo dobry ja już czekam na ,,JESTEM MORDERCĄ" na pewno śmigam od razu do kina
Gość Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 a ja dzisiaj byłem na filmie "Księgowy" i uważam że jest bardzo dobry ;-)
Ksiadz Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Sausage Party - 7/10 Za teksty i pomysł. http://www.imdb.com/title/tt1700841/?ref_=ttfc_fc_tt
skotmen Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 a ja dzisiaj byłem na filmie "Księgowy" i uważam że jest bardzo dobry ;-) ja bym dał 6/10
Kamyk Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 a ja dzisiaj byłem na filmie "Księgowy" i uważam że jest bardzo dobry ;-)A co w nim dobrego? Możesz coś więcej napisać, bom nawet ciekaw @Kamyk, czekam na to samo!Tzn na co ?
erchi Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Dwa polskie tytuły, które wymieniłeś! W zasadzie "Jestem mordercą" miałbym już za sobą, ale akurat chodzę na popołudnie do pracy.
Dev Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Widzieliście "jedynkę" ??? http://film.wp.pl/t2-trainspotting-pierwszy-zwiastun-kontynuacji-filmu-danny-ego-boyle-a-wideo-6054553069040769a Nie wiem jak Wy ale ja ide
Frimuś Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Oglądał ktos ? Ja byłem i nieżle graficznie musieli sie narobić coś w stylu incepcji a ogólnie bez oceny film do zobaczenia.
TomOskroba Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Widzieliście "jedynkę" ??? http://film.wp.pl/t2-trainspotting-pierwszy-zwiastun-kontynuacji-filmu-danny-ego-boyle-a-wideo-6054553069040769a Nie wiem jak Wy ale ja ide no proste ! T2 obowiązkowo !
Rekomendowane odpowiedzi