moskal Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a ktos oglądał nowego Batmana ??? ja ide jutro do cinema , wiec podziele sie wrażeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wczoraj obejrzałem ..juz po raz kolejny American History X .. film masakra jak dla mnie . Dzięki za przypomnienie mi tego tytułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a ktos oglądał nowego Batmana ??? ja ide jutro do cinema , wiec podziele sie wrażeniami "Batman" rewelacja! i "Rec" tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelomattsoy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Batman - z ostatnio obejrzanych polecam: bardzo polecam "Chłopiec z latawcem" - ang. "The Kite Runner" - masakra -ciężki, smutny, ale warto bardzo. O Afganistanie. potem polecam film lekki - "Bill" lekka komedyjka "Moja dziewczyna wychodzi za mąż" ładna historia to "Hallam Foe" fajny filmik to "Dan in Real Life" trochę filmów niszowych, ale wierzcie mi, warto je zobaczyc. Zwłaszcza "Chłopca z latawcem". Gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulk_1986 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Hancook - dobry film, dobre efekty, humor, polecam Angielska robota - rowniez bardzo dobry film, ciekawy i lekki 30 dni nocy - horror, super Kurde ogladam filmy cały czas ale tytyly wylecialy mi z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Z ostatnio obejrzanych wartych polecenia: -W pogoni za szczesciem, -Skoczek, -Lista zyczen, -Gdzie jestes Amando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahrenheit Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 na pewno wszystko w czym "maczal palce" tarrantino efekt motyla piekny umysl przekret- ten z b.pitt'em confidence- fajnie sie oglada las vegas parano hakerzy- z angelina jolie, badz co badz tez swietny soundtrack nieodwracalny hero old boy - zaje..., podobny do hero, tylko koniecznie 3ba obejrzec do konca i jak hero mozna ogladac tak przy old boy'u przez pierwsza godzine az prosi, sie zeby wylaczyc ten film, ale warto bo finisz masakra. jest jeszcze pan zemsta i pani zemsta bo to taka trylogia, a old boy wlasnie jest chyba pomiedzy, tych dwoch nie widzialem wlasnie. flimy z al pacino miasto boga czy amorres perros tez mozna obejrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokus Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Polecam Rodzine Soprano.7 sezonów. Dexter - kolejny naprawde dobry serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 nieodwracalny - to jest chory film Californication - fajny serial z D.Duchovnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Skazany na bluesa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwiak Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 wczoraj oblukałem pachnidło polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Postaram sie nie powielac filmow proponowanych przez kolegow powyzej, chociaz jest ich sporo (Zielona mila, Skazani na Shawshank, Siedem itp.), niektore starsze, inne calkiem swieze: Forrest Gump, Mis, Hitch, Good luck Chuck, Cocktail, Duma i uprzedzenie (dla niej ), Wielki blekit, Naga bron (seria), Top Secret (seria), How High, Gladiator, Rain man, Stary czlowiek i morze, Skarb narodow (1,2), Ostatni samuraj, Szyfry wojny, Next, Uprowadzona (Taken), Teoria chaosu, 8 czesci prawdy, The Contractor (Zamachowiec), Job-ostatnia szara komorka, It (Stephena Kinga), Kolekcjoner kosci, Bunt na Bounty, Afera Thomasa Crowna (obydwie wersje), Zlap mnie jesli potrafisz (Catch me if you can), Szeregowiec Ryan, Nieuchwytny, Scigany, Wrog publiczny, Strzelec (Shooter); a to raczej meskie kino: Ojciec chrzestny (seria), Scarface (Czlowiek z blizna), Goraczka (Heat), Ronin, Leon zawodowiec, Rozgrywka (Score), Taksowkarz, Krolowie ulicy (Street kings), Infiltracja (The Departed); i spora czesc filmow z Robert'em de Niro, Anthony Hopkins'em, Al'em Pacino, Jack'iem Nicholson'em, Jason'em Statcham'em, Danzel'em Washington'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCAS Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Nikt tu dosc dlugo nie pisal i nie wiem czy Wy filmow nie ogladacie, czy czasu nie macie. Ja od siebie polecam: Taken - niesamowity thriller, trzyma w napieciu przez caly czas Righteous Kill - dobry thriller z De Niro i Pacino Cleaner - kolejny dobry film akcji z Samuelem A. Jacksonem Felon - dobre kino więzienne Rendition - thriller, nieco polityczny ale trzyma w napieciu, jak najbardziej polecam To filmy z ostatnich 2 miesiecy A dla odchamienia polecam komedie Clerks 2 - Sprzedawcy 2... glupia, bzdurna ale teksty tak smieszne, ze mozna na podlodze wywrotke zrobic ze smiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 A dla odchamienia polecam komedie Clerks 2 - Sprzedawcy 2 Erotyka Miedzygatunkowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCAS Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 A dla odchamienia polecam komedie Clerks 2 - Sprzedawcy 2 Erotyka Miedzygatunkowa? taa... ten moment nie rozwalil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A oglądał już ktoś Piłe V :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCAS Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A oglądał już ktoś Piłe V :?: niestety nie, dlatego ze to nie moj typ filmow. Ogladalem za to Max Payne i Bangkok Dangerous i jak dla mnie filmy srednie, bez polotu. Na jeden raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A ktoś miał okazję widzieć .."Nocny pociąg z mięsem " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCAS Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A ktoś miał okazję widzieć .."Nocny pociąg z mięsem " ? Widzialem i szczerze... taki sobie... rozczarowal mnie bardzo koniec... chyba scenarzysta nie mial pomyslu jak zakonczyc film i koncowka to kiszka. Ogolnie mozna obejrzec ale nie zapadla zbytnio w pamieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 "Tajne przez poufne" to całkiem śmieszny film polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi