PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 ja czekam na: endriuu wiesz co dobre Brakuje ostatnio takich filmów a chciało by się oglądać ich tyle co lata temu Ja oglądam zaraz Gigantów bo dziś się w końcu pojawiły w HD. [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:29_________________________________________________ crossing over film z 2009 ale p.s. mordobicia i skakania po wieżowcach tam nie ma, nie jest to kolejny film z cyklu "zabili Go i uciekł". dla mnie bardzo ciekawy. Chyba nie oglądałem, mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Giganci ze Stali są :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Znalazłem nową stronę z samymi HD filmami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Znalazłem nową stronę z samymi HD filmami poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Leci PW Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Pablo Ja tez mam HD i 3D hrhr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Paweł a ja oglądam z tego ale nowości za bardzo nie ma http://zalukaj.tv/ masz coś lepszego na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 http://fdb.pl/film/252726-terytorium-wroga/zwiastuny/14835 Jeszcze nie ma,ale zapowiada się ciekawie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 http://fdb.pl/film/252726-terytorium-wroga/zwiastuny/14835 Jeszcze nie ma,ale zapowiada się ciekawie :gwizdanie: to mialo premier w listopadzie wiec powinno juz gdzies na sieci byc dostepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 byłem właśnie i nawet fajny na Szerloku ale wiadomo pierwsza część zawsze lepsza 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 byłem właśnie i nawet fajny na Szerloku ale wiadomo pierwsza część zawsze lepsza 4/5 poza tym ogladalem jeszcze Kreta i tez bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Znalazłem nową stronę z samymi HD filmami filmyhd.net ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ogladalem wczoraj sobie "Drive", fajny fajny, ma klimacik. No i muzyka tez niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ostatnio rzuciłem okiem na "Skóra w której żyję" i powiem że ciekawa historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Znalazłem nową stronę z samymi HD filmami filmyhd.net ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie ma czasu szukać, może da ktoś tytuł jakiegoś dobrego filmu, żeby z kobietą obejrzeć ? dzisiaj oglądaliśmy sobie 7 dusz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie ma czasu szukać, może da ktoś tytuł jakiegoś dobrego filmu, żeby z kobietą obejrzeć ? dzisiaj oglądaliśmy sobie 7 dusz :gwizdanie: najnowsze dzieło Polańskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie ma czasu szukać, może da ktoś tytuł jakiegoś dobrego filmu, żeby z kobietą obejrzeć ? dzisiaj oglądaliśmy sobie 7 dusz :gwizdanie: Adas jeśli nie oglądałeś to masz coś pewnego i sprawdzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie ma czasu szukać, może da ktoś tytuł jakiegoś dobrego filmu, żeby z kobietą obejrzeć ? dzisiaj oglądaliśmy sobie 7 dusz :gwizdanie: Adas jeśli nie oglądałeś to masz coś pewnego i sprawdzonego "zamiana ciał" rewelacja oglądałem ostatnio i dość tak się uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Polecam, pojawiło się z lektorem w 720p i 1080p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi