MARCIN607 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wojownik- WARRIOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 REWEOLWER- stary film wczoraj był na POLSAT ale nawet fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Трейлер Стукачка (The Whistleblower) Może być dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Oglądał już ktoś "Dziewczynę z tatuażem"?? Bo nie wiem czy wybierać się do kina I może ma ktoś info na temat "Kota w butach"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Johnny English Reaktywacja (Johnny English Reborn) - Zwiastun PL (Official Trailer) - Full HD 1080 Pojawiło się w 720p i 1080p Już wiem co dziś oglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Johnny English Reaktywacja (Johnny English Reborn) - Zwiastun PL (Official Trailer) - Full HD 1080 Pojawiło się w 720p i 1080p Już wiem co dziś oglądam średniak - nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Johnny English Reaktywacja (Johnny English Reborn) - Zwiastun PL (Official Trailer) - Full HD 1080 Pojawiło się w 720p i 1080p Już wiem co dziś oglądam średniak - nawet bardzo PABLO ogląda tylko dla jakości obrazu i audio w Full HD BRay itp, a fabuła go nie interesuje :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Johnny English Reaktywacja (Johnny English Reborn) - Zwiastun PL (Official Trailer) - Full HD 1080 Pojawiło się w 720p i 1080p Już wiem co dziś oglądam nie dałem rady całego obejrzeć :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 PABLO ogląda tylko dla jakości obrazu i audio w Full HD BRay itp, a fabuła go nie interesuje :polew: :polew: Rozwaliłeś mnie tym Tak mówisz endriuu że średniak zaryzykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 no nie jest za boski obejrzalem bo sie nudzilem ale drugi raz nie ma calkowitego sensu i nawet 2160p x 10u mnie do tego nie przekona ) juz lepiej transformersow w 3d 1080p ogladac bo jest czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzięki PABLO za namiary.. że też człowiek taki głupi i czeka w sieci aż coś ktoś łaskawie ściągnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mission Impossible - Ghost Protocol. Fajny, trzyma poziom calej serii (no moze oprocz 2 czesci, bo byla najslabsza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustA4 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Oglądał już ktoś "Dziewczynę z tatuażem"?? Bo nie wiem czy wybierać się do kina I może ma ktoś info na temat "Kota w butach"?? Tez czekam na recenzje "Dziewczyny z tatuazem" bo nie wiem czy jest sens na to isc zwlaszcza ze juz byla pierwsza czesc Milenium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Oglądał już ktoś "Dziewczynę z tatuażem"?? Bo nie wiem czy wybierać się do kina I może ma ktoś info na temat "Kota w butach"?? Tez czekam na recenzje "Dziewczyny z tatuazem" bo nie wiem czy jest sens na to isc zwlaszcza ze juz byla pierwsza czesc Milenium. Widziałem trylogię Szwedzką i według mnie film rewelka co do wersji USA to może kiedyś obejrze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Трейлер Стукачка (The Whistleblower) Może być dobre nie może, super film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zapowiada się ciekawie http://www.filmtok.pl/Seksowna-i-msciwa-Scigana-GALERIA-a23142 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 a Pablo chyba sobie w łeb strzelił jak oglądał tego jonjego inglisza , bo coś sie nie wypowiada jak mu sie film podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 a Pablo chyba sobie w łeb strzelił jak oglądał tego jonjego inglisza , bo coś sie nie wypowiada jak mu sie film podobał Było kilka scen w których się prawie po płakałem ze śmiechu, mi się podobało :> Oglądałem wczoraj "Nie bój się ciemności" z Kate Holmes, średniak bardzo..[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:29_________________________________________________Tym czasem Dobra obsada a jak film Jedna z najlepszych ról Oldmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 wczoraj oglądałe- Szpieg i Salvation Boulevard polecam dwa filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi