Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 nie ma co się denerwować , będzie więcej miejsca na plaży szkoda że następna osoba rezygnuje... ale jeszcze będziecie żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Bardzo mi przykro, ale z przyczyn częściowo niezależnych ode mnie muszę zrezygnować z OZA w tym roku. Proszę o wypisanie mnie z listy. Pieniędzy nie wpłacałem. Przepraszam za zamieszanie. :bicz: Ty miales dopisac plus jeden, a nie rezygnowac :bicz3: Angela, Ty jako kobieta mnie zrozum. Nie będę opowiadać czemu rezygnuję, ale zrozum mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Angela, Ty jako kobieta mnie zrozum. Nie będę opowiadać czemu rezygnuję, ale zrozum mnie. no dobra postaram sie......kobieta Cie nie chce puscic........i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Angela, Ty jako kobieta mnie zrozum. Nie będę opowiadać czemu rezygnuję, ale zrozum mnie. no dobra postaram sie......kobieta Cie nie chce puscic........i wszystko jasne a moja mnie wypycha na zlocik więc już nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Angela, Ty jako kobieta mnie zrozum. Nie będę opowiadać czemu rezygnuję, ale zrozum mnie. no dobra postaram sie......kobieta Cie nie chce puscic........i wszystko jasne Angela, dla Twojej wiadomości - moja kobieta cały czas mnie pyta, czy na pewno chcę zrezygnować ze zlotu - to chyba dobrze o niej świadczy, prawda? A powód mojej rezygnacji jest zupełnie inny, ale nie mogę o tym pisać przed taką publiką. Możesz mi tylko wierzyć na słowo, że powód nie jest banalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Angela, Ty jako kobieta mnie zrozum. Nie będę opowiadać czemu rezygnuję, ale zrozum mnie. no dobra postaram sie......kobieta Cie nie chce puscic........i wszystko jasne Angela, dla Twojej wiadomości - moja kobieta cały czas mnie pyta, czy na pewno chcę zrezygnować ze zlotu - to chyba dobrze o niej świadczy, prawda? A powód mojej rezygnacji jest zupełnie inny, ale nie mogę o tym pisać przed taką publiką. Możesz mi tylko wierzyć na słowo, że powód nie jest banalny. Spoko, wierzymy Ci szkoda tylko, że nie będzie Cie na letnim zlocie. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Angela, Ty jako kobieta mnie zrozum. Nie będę opowiadać czemu rezygnuję, ale zrozum mnie. no dobra postaram sie......kobieta Cie nie chce puscic........i wszystko jasne Angela, dla Twojej wiadomości - moja kobieta cały czas mnie pyta, czy na pewno chcę zrezygnować ze zlotu - to chyba dobrze o niej świadczy, prawda? A powód mojej rezygnacji jest zupełnie inny, ale nie mogę o tym pisać przed taką publiką. Możesz mi tylko wierzyć na słowo, że powód nie jest banalny. Spoko, wierzymy Ci szkoda tylko, że nie będzie Cie na letnim zlocie. ;( A wiesz, że się rozczuliłem..? Poważnie. ;( Miło mi, że jednak ktoś, chociaż troche liczył na mój przyjazd. Za rok kupie następną A4 i wtedy nie przepuszczę zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Zakończono zaliczkowanie - zaliczka wpłacona na konto ośrodka. Od tej chwili do 20 sierpnia 2008 wpłacamy pozostałą kwotę tj. 130zł. Osoby które były by chętne prosze o kontakt na PW i te osoby wpłacają całą kwotę tj. 200zł. Osoby które wpłaciły zaliczki na ostnia chwilę czyli 21 lipca zostaną "odznaczone" na liście po zaksięgowaniu na koncie (prawdopodobnie 22 lipca). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 statystyka naszych furek na dzień 21.07.2008 obecnych na zlocie Ilość łączna : 48 aut model B5 : 24 szt. model B6 : 18 szt. model B7 : 6 szt. Diesel : 30 szt. Benzyna : 18 szt. sedan : 18 szt. avant : 30 szt. ośka : 33 szt. ( B5x20 , B6x10 , B7x3 ) quattro : 15 szt. ( B5x4 , B6x8 , B7x3 ) Proszę o niezadawanie pytań typu : ile będzie aut ze zmieniarką , ilu będzie miało 205/55/16 czy też ile kto ma kilometrów - nie jestem ku...wa WRÓŻKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 i znowu Diesle rządzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Trzeniek pisałeś coś o sedanach [br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 14:43 _________________________________________________można powiedzieć : Panuje B5/diesel/Avant[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 14:44 _________________________________________________a na szarym końcu B7/sedan/benzyna :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ciekawe ile Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ciekawe ile Quattro no i zaczeły się pytania...............pisałem że ja nie wróżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 a mnie jak policzyłes sedan czy avant ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ale przyznam się że też to chciałem sprawdzić ale za późno się zorientowałem ( może jutro podliczę )[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 14:49 _________________________________________________ a mnie jak policzyłes sedan czy avant ? :gwizdanie: sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 miron a jak policzyłes mnie i Angele Bo my jeszcze nie wiemy czy jedziemy jednym czy dwoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A ja jestem zaskoczony tą statystyką: model B7 : 6 szt. Widać że pojawiają się coraz to nowsze furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ciekawe ile Quattro no i zaczeły się pytania...............pisałem że ja nie wróżka no to policz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ciekawe ile Quattro A to by mnie BARDZO interesowało - może ktoś się pokusi to sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ciekawe ile Quattro A to by mnie BARDZO interesowało - może ktoś się pokusi to sprawdzić dokończe sprawe ( jutro podam ilość ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi