Skocz do zawartości
IGNOROWANY

LETNI ZLOT 2008 - Sobieszewo 29-31 sierpnia 2008.

adadur

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo mi przykro, ale z przyczyn częściowo niezależnych ode mnie muszę zrezygnować z OZA w tym roku. Proszę o wypisanie mnie z listy. Pieniędzy nie wpłacałem.

Przepraszam za zamieszanie. :embarrassed:

:bicz: :bicz: :bicz: Ty miales dopisac plus jeden, a nie rezygnowac :bicz3:

Angela, Ty jako kobieta mnie zrozum. Nie będę opowiadać czemu rezygnuję, ale zrozum mnie. :)

Angela, Ty jako kobieta mnie zrozum. Nie będę opowiadać czemu rezygnuję, ale zrozum mnie. :)

no dobra postaram sie......kobieta Cie nie chce puscic........i wszystko jasne :decayed::tongue4:

a moja mnie wypycha na zlocik :kox:

więc już nie wiem o co chodzi :mysli:

no dobra postaram sie......kobieta Cie nie chce puscic........i wszystko jasne :decayed::tongue4:

Angela, dla Twojej wiadomości - moja kobieta cały czas mnie pyta, czy na pewno chcę zrezygnować ze zlotu - to chyba dobrze o niej świadczy, prawda? :naughty: A powód mojej rezygnacji jest zupełnie inny, ale nie mogę o tym pisać przed taką publiką. Możesz mi tylko wierzyć na słowo, że powód nie jest banalny. :decayed:

Angela, dla Twojej wiadomości - moja kobieta cały czas mnie pyta, czy na pewno chcę zrezygnować ze zlotu - to chyba dobrze o niej świadczy, prawda? :naughty: A powód mojej rezygnacji jest zupełnie inny, ale nie mogę o tym pisać przed taką publiką. Możesz mi tylko wierzyć na słowo, że powód nie jest banalny. :decayed:

Spoko, wierzymy Ci szkoda tylko, że nie będzie Cie na letnim zlocie. ;(

Spoko, wierzymy Ci szkoda tylko, że nie będzie Cie na letnim zlocie. ;(

A wiesz, że się rozczuliłem..? Poważnie. ;( Miło mi, że jednak ktoś, chociaż troche liczył na mój przyjazd. :)

Za rok kupie następną A4 i wtedy nie przepuszczę zlotu. :decayed:

Zakończono zaliczkowanie - zaliczka wpłacona na konto ośrodka. Od tej chwili do 20 sierpnia 2008 wpłacamy pozostałą kwotę tj. 130zł.

Osoby które były by chętne prosze o kontakt na PW i te osoby wpłacają całą kwotę tj. 200zł.

Osoby które wpłaciły zaliczki na ostnia chwilę czyli 21 lipca zostaną "odznaczone" na liście po zaksięgowaniu na koncie (prawdopodobnie 22 lipca).

statystyka naszych furek na dzień 21.07.2008 obecnych na zlocie

Ilość łączna : 48 aut

model B5 : 24 szt.

model B6 : 18 szt.

model B7 : 6 szt.

Diesel : 30 szt.

Benzyna : 18 szt.

sedan : 18 szt.

avant : 30 szt.

ośka : 33 szt. ( B5x20 , B6x10 , B7x3 )

quattro : 15 szt. ( B5x4 , B6x8 , B7x3 )

Proszę o niezadawanie pytań typu : ile będzie aut ze zmieniarką , ilu będzie miało 205/55/16 czy też ile kto ma kilometrów - nie jestem ku...wa WRÓŻKA :polew:

Trzeniek pisałeś coś o sedanach :mysli::polew: [br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 14:43 _________________________________________________można powiedzieć : Panuje B5/diesel/Avant[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 14:44 _________________________________________________a na szarym końcu B7/sedan/benzyna :>

ale przyznam się że też to chciałem sprawdzić ale za późno się zorientowałem ( może jutro podliczę )[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 14:49 _________________________________________________

a mnie jak policzyłes sedan czy avant ? :gwizdanie:

sedan

A ja jestem zaskoczony tą statystyką:

model B7 : 6 szt.

Widać że pojawiają się coraz to nowsze furki ;)

ciekawe ile Quattro :kox:

A to by mnie BARDZO interesowało - może ktoś się pokusi to sprawdzić

ciekawe ile Quattro :kox:

A to by mnie BARDZO interesowało - może ktoś się pokusi to sprawdzić

dokończe sprawe ( jutro podam ilość ) :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...