Gość TrueOgre Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Nam też powiedzieli 50 + śniadanie, strasznie to drogo mi się wydaje cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 My (z Angelą) tez tyle płacimy bo bedziemy tam od 23 lipca (50 zł nocleg + obowiazkowo jakiś posiłek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 z ich cennika : Pokój 2-4-osobowy - 65zł/osobodoba ze śniadaniem a my jako grupa zorganizowana mamy zapłacić 66zł ze śniadaniem - za***isty rabat nam dali a co do całości wekendu, płacimy 100zł ( a w cenniku nocleg+śniadanie to 65zł ) czyli wynika z tego że dodatkowo nam robią grila za 35zł/os. a rabat to 0% Oczywiście nie oto tu chodzi bo miesjce chyba jest za***iste a o cenach wiemy od początku i komu za drogo mógł nie jechać - ja chciałem tylko pokazać że potraktowanie nas jako niemałej grupy - jest delikatnie śmieszne i ciężko się tu doszukać jakiegoś upustu z Tytułu grupowej rezerwacji prawie 100 noclegów - jezeli gdzieś w obliczeniach sie pomyliłem z góry przepraszam - i chciałem zaznaczyć że ta wypowiedź jest skierowana do władz ośrodka ( w żadnym wypadku do naszego Organizatora )[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 10:06 _________________________________________________ My (z Angelą) tez tyle płacimy bo bedziemy tam od 23 lipca (50 zł nocleg + obowiazkowo jakiś posiłek). czyli rozumiem jesteście tam od wczoraj .............. ................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dopisany: 24 Lipiec 2008, 10:06 [/size]_________________________________________________ My (z Angelą) tez tyle płacimy bo bedziemy tam od 23 lipca (50 zł nocleg + obowiazkowo jakiś posiłek). czyli rozumiem jesteście tam od wczoraj .............. ................... Pomyłeczka oczywiście bedziemy tam od 23 sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Chyba że w cenie jaką nam zaproponowali są już wliczone koszty powstałych zniszczeń związane z imprezą [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 10:15 _________________________________________________no i to że z jadali zrobimy boiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Chyba że w cenie jaką nam zaproponowali są już wliczone koszty powstałych zniszczeń związane z imprezą no i to że z jadali zrobimy boiko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Chyba że w cenie jaką nam zaproponowali są już wliczone koszty powstałych zniszczeń związane z imprezą [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 10:15 _________________________________________________no i to że z jadali zrobimy boiko Nie ma co gadać Miron...nadajesz się na naczelnego satyryka klubowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Miron jak Ty się ostatnio coś rozchulałeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Rozchulał nie rozchulał ma 100 % racji, rabat mamy za***isty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Miron jak Ty się ostatnio coś rozchulałeś :gwizdanie: Jakoś tak więcej czasu ma, humorem sypie jak z rękawa...normalnie coś chyba mniej seksu zażywa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jakoś tak więcej czasu ma, humorem sypie jak z rękawa...normalnie coś chyba mniej seksu zażywa :gwizdanie: tak jest napewno to jest to , enegria go rozpiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 jaki sex [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 11:15 _________________________________________________a to nie jest prawda że jak się dziecko urodzi to następnym razem można iśc do łóżka dopiero po jego pierwszej komiuni ................ale dzisiaj moją opierdziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Eee tam sex, miron wreszcie przekracza stówke w trasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Eee tam sex, miron wreszcie przekracza stówke w trasie... jaką stówke - ostatnio miałem A5 na wekend i leciałem nią 260km/h a mój synek już zaliczył jazdę 250km/h mimo swoich kilku miesiecy [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 11:29 _________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/27bf8821e1af6f13.html[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 11:32 _________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/576617242698eecb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 250 z synem... Albo chodzisz w czarnych okularach od weekendu, albo jechales bez zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 250 z synem... Albo chodzisz w czarnych okularach od weekendu, albo jechales bez zony żona siedziała z tyłu i uspokajała małego - bo chciał szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 250 z synem... Albo chodzisz w czarnych okularach od weekendu, albo jechales bez zony żona siedziała z tyłu i uspokajała małego - bo chciał szybciej Mikron ty juz nie opowiadaj takich bajek okej, bo wszyscy wiemy, że powyżej 120 robisz w portki ze strachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 wracając do tematy zajebistego rabatu to troche chore, że śniadanie jest obowiązkowe, a co jakby 100 osób które przyjadą, było anorektykami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dajcie już spokój z tymi cenami, każdy ośrodek ma swoje warunki i nie ma co dyskutowac na ten temat i podgrzewać niepotrzebnie atmosfery. Przeciez nie ma obowiązku jechania wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Poszła emialem prośba o "powrót" do ceny 45zł za nocleg i zwolnienia z obowiązku śniadania. Powołałem się przy tym na wcześniej otrzymana wiadomość. Pozostaje narazie cierpliwie czekać. Angela tu nie chodzi o ceny same w sobie ale o to że się niezgadzają z tym co zostało uzgodnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi