Pepin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Sebek, szkoda ze nie poszlismy w piatek wieczorem na plaze... wtedy dopiero byly zawodowe W piątek plaża momentami wyglądała tak a w sobote były fale (ja i Urbik na falach): No i klubowy konkurs .. czyje to zwłoki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No i klubowy konkurs .. czyje to zwłoki ? Poziu i reka Norbiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No i klubowy konkurs .. czyje to zwłoki ? Poziu i reka Norbiego mógłby ogolic te nożyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Poziu i reka Norbiego ale szybki .. i ale Cuber zorientowany w męskich nóżkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 poziek ma ten ręcznik od 3 lat , hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A co na tym reczniku jest? Kubuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 poziek ma ten ręcznik od 3 lat , hyhy modyfikacje bardzo dużo kosztuja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 wrzuciłem troche zdjec do galerii http://picasaweb.google.pl/sokolnh/ZLOTA4KLUBSOBIESZOWO2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja również chciałbym wszystkim podziękować za miłe towarzystwo Adadur, wielki szacuneczek za organizację Poziu, dzięki za niezapomniane wrażenia z przejażdżki Twoim autem Pepin, dziekówka za wypróbowanie 3.0 TDi Miron, masz u mnie wielką łychę za "holowanie" mnie przez pół Polski i pomoc w załatwieniu LED'ów a za śrubkę baaaaaardzo przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 wrzuciłem troche zdjec do galerii http://picasaweb.google.pl/sokolnh/ZLOTA4KLUBSOBIESZOWO2008 sporo można się z nich dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Sebek, to Ty tezbyles na zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 :gwizdanie: dzisiaj wytrzeźwiał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Poziu[/b], dzięki za niezapomniane wrażenia z przejażdżki Twoim autem To takie zabawy mnie ominęly, a ja myślałem że Poziek po piątkowej imprezie obudził się dopiero na grilla nastepnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Pepin, dziekówka za wypróbowanie 3.0 TDi To dobrze że zacząłeś od mojej .. bo lukaszr też jechał i mówił że to tylko seria ... Onowy i Cuberowy następnym razem sobie sprawdź To takie zabawy mnie ominęly, a ja myślałem że Poziek po piątkowej imprezie obudził się dopiero na grilla nastepnego dnia. jazdy były w niedzielę .. tuż przed wyjazdem ok 11tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nikt nie pisze o meczu :gwizdanie: :gwizdanie: Dawać foty i relacjonować kto ma kontuzje i dlaczego Ono nie grał.... Adaś kotlety dostarczył ? Lukas polewał ? O Pozia nie pytam bo widziałem na fotach że miał inne zajęcie - KOBIETY :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nikt nie pisze o meczu :gwizdanie: :gwizdanie: Dawać foty i relacjonować kto ma kontuzje i dlaczego Ono nie grał.... Adaś kotlety dostarczył ? Lukas polewał ? O Pozia nie pytam bo widziałem na fotach że miał inne zajęcie - KOBIETY :kox: mecz był ale w siatę wynik sobotniego to 4:1 w setach (zgadnijcie kto wygrał ) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 :gwizdanie: dzisiaj wytrzeźwiał... około południa, a przynajmniej tak się czuję, a wczoraj tylko z dwa browary wypiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja wrzucę fotki, tylko muszę przebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 nocny powrot bez niespodzianek. korkow, zbednych utrudnien. odjazd 23.00 w domu 2:50 AM. dzieki wszystkim za towarzystwo. adadurowi za organizacje. mam nadzieje na kolejne spotkanie na kolejnym zlocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Adadur oraganizacja super Pozostałym dziękuję za spędzony razem czas Ja również wszystkim dziękują za fajną zabawę ... no może w piątek mogło być spokojniej bez tego bicia szkła i przewalania stołów bo nie sądzę by wiaterek aż tak wiał Brynia zawsze może być lepiej ale człowiek się uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi