Pepin Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Sebek, szkoda ze nie poszlismy w piatek wieczorem na plaze... wtedy dopiero byly zawodowe W piątek plaża momentami wyglądała tak a w sobote były fale (ja i Urbik na falach): No i klubowy konkurs .. czyje to zwłoki ?
Cuber Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 No i klubowy konkurs .. czyje to zwłoki ? Poziu i reka Norbiego
Wihajster Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 No i klubowy konkurs .. czyje to zwłoki ? Poziu i reka Norbiego mógłby ogolic te nożyska
Pepin Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Poziu i reka Norbiego ale szybki .. i ale Cuber zorientowany w męskich nóżkach
Wihajster Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 poziek ma ten ręcznik od 3 lat , hyhy modyfikacje bardzo dużo kosztuja :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 wrzuciłem troche zdjec do galerii http://picasaweb.google.pl/sokolnh/ZLOTA4KLUBSOBIESZOWO2008
nies Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Ja również chciałbym wszystkim podziękować za miłe towarzystwo Adadur, wielki szacuneczek za organizację Poziu, dzięki za niezapomniane wrażenia z przejażdżki Twoim autem Pepin, dziekówka za wypróbowanie 3.0 TDi Miron, masz u mnie wielką łychę za "holowanie" mnie przez pół Polski i pomoc w załatwieniu LED'ów a za śrubkę baaaaaardzo przepraszam
SebMis Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 wrzuciłem troche zdjec do galerii http://picasaweb.google.pl/sokolnh/ZLOTA4KLUBSOBIESZOWO2008 sporo można się z nich dowiedzieć
adadur Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 Poziu[/b], dzięki za niezapomniane wrażenia z przejażdżki Twoim autem To takie zabawy mnie ominęly, a ja myślałem że Poziek po piątkowej imprezie obudził się dopiero na grilla nastepnego dnia.
Pepin Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Pepin, dziekówka za wypróbowanie 3.0 TDi To dobrze że zacząłeś od mojej .. bo lukaszr też jechał i mówił że to tylko seria ... Onowy i Cuberowy następnym razem sobie sprawdź To takie zabawy mnie ominęly, a ja myślałem że Poziek po piątkowej imprezie obudził się dopiero na grilla nastepnego dnia. jazdy były w niedzielę .. tuż przed wyjazdem ok 11tej
hornet Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Nikt nie pisze o meczu :gwizdanie: :gwizdanie: Dawać foty i relacjonować kto ma kontuzje i dlaczego Ono nie grał.... Adaś kotlety dostarczył ? Lukas polewał ? O Pozia nie pytam bo widziałem na fotach że miał inne zajęcie - KOBIETY :kox:
krzyniek Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Nikt nie pisze o meczu :gwizdanie: :gwizdanie: Dawać foty i relacjonować kto ma kontuzje i dlaczego Ono nie grał.... Adaś kotlety dostarczył ? Lukas polewał ? O Pozia nie pytam bo widziałem na fotach że miał inne zajęcie - KOBIETY :kox: mecz był ale w siatę wynik sobotniego to 4:1 w setach (zgadnijcie kto wygrał ) :gwizdanie:
SebMis Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 :gwizdanie: dzisiaj wytrzeźwiał... około południa, a przynajmniej tak się czuję, a wczoraj tylko z dwa browary wypiłem.
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Ja wrzucę fotki, tylko muszę przebrać
Musashi Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 nocny powrot bez niespodzianek. korkow, zbednych utrudnien. odjazd 23.00 w domu 2:50 AM. dzieki wszystkim za towarzystwo. adadurowi za organizacje. mam nadzieje na kolejne spotkanie na kolejnym zlocie.
adadur Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 Adadur oraganizacja super Pozostałym dziękuję za spędzony razem czas Ja również wszystkim dziękują za fajną zabawę ... no może w piątek mogło być spokojniej bez tego bicia szkła i przewalania stołów bo nie sądzę by wiaterek aż tak wiał Brynia zawsze może być lepiej ale człowiek się uczy.
Rekomendowane odpowiedzi