Gość rob Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 adadur spot dzięki wszystkim za miłą zabawę, powoli wracam do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 adadur spot dzięki wszystkim za miłą zabawę, powoli wracam do siebie to ty jeszcze jedziesz?pobladziles czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 adadur spot dzięki wszystkim za miłą zabawę, powoli wracam do siebie to ty jeszcze jedziesz?pobladziles czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 No przeciez Krakow mial wracac 3 dni... wiec ROB pewnie jest teraz gdzies kolo Lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 wiec ROB pewnie jest teraz gdzies kolo Lodzi :decayed idzie ogniem :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 11:24_________________________________________________Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Nikt nie pisze o meczu :gwizdanie: :gwizdanie: meczu nie było... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 wiec ROB pewnie jest teraz gdzies kolo Lodzi :decayed idzie ogniem :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 11:24_________________________________________________Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty: pierwsze słysze że ja W-wa jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 pierwsze słysze że ja W-wa jestem :decayed ty byłeś libero z wypożyczalni :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa spoko loko... wiesz Trzeniu też chciał się smignąć ale jak mu poopowiadałem jak to idzie to...zrezygnował... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty: Jak ja złaziłem z boiska to było 3:0 Poziu wszedłes za mnie i zrobiło sie 4:1 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Poziu wszedłes za mnie i zrobiło sie 4:1 Cuber z Trzeniem stawiali butelkę.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 pierwsze słysze że ja W-wa jestem :decayed ty byłeś libero z wypożyczalni :naughty: Tajna broń Wawy, rozwalił przeciwników tekstami... no bo przecież nie zagrywką :gwizdanie: Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa pytanie tylko czym będziesz woził Mirona Jr. do przedszkola PS Powybierałem parę fotek które możecie ściągnać z linków poniżej... Część 1 Część 2 Część 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa spoko loko... wiesz Trzeniu też chciał się smignąć ale jak mu poopowiadałem jak to idzie to...zrezygnował... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: Taaa Poziu , taaaa a tak na serio to znowu mnie nie przewiozłeś swoim furakiem, ale może to i dobrze bo tam same kręte drogi były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 jeszcze jedno zdjecie alma 2 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ...ładne muchomory na suficie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 do jasnej ciasnej słabo się ciągnie z tego szajera nies, a nie lepiej wrzucić foty na webalbum w picasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 do jasnej ciasnej słabo się ciągnie z tego szajera nies, a nie lepiej wrzucić foty na webalbum w picasie? też mi ssie...25% dopiero pierwszego pliku... może gdyby złote usta tu były poszłoby szybciej :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa spoko loko... wiesz Trzeniu też chciał się smignąć ale jak mu poopowiadałem jak to idzie to...zrezygnował... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: Taaa Poziu , taaaa a tak na serio to znowu mnie nie przewiozłeś swoim furakiem, ale może to i dobrze bo tam same kręte drogi były wiesz Trzeniu, w aucie nie tylko jest gaz i hamulec. przed przednim lewym fotelem jest takie kółko z logo jak tym sie rusza to auto skreca, no i dajesz rade tez po kretych drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Musashi nie tłumacz chłopakowi bo się przecież pogubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi