Gość rob Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 adadur spot dzięki wszystkim za miłą zabawę, powoli wracam do siebie
Musashi Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 adadur spot dzięki wszystkim za miłą zabawę, powoli wracam do siebie to ty jeszcze jedziesz?pobladziles czy co?
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 adadur spot dzięki wszystkim za miłą zabawę, powoli wracam do siebie to ty jeszcze jedziesz?pobladziles czy co?
Flyer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 No przeciez Krakow mial wracac 3 dni... wiec ROB pewnie jest teraz gdzies kolo Lodzi
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 wiec ROB pewnie jest teraz gdzies kolo Lodzi :decayed idzie ogniem :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 11:24_________________________________________________Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty:
jarko Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Nikt nie pisze o meczu :gwizdanie: :gwizdanie: meczu nie było... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 wiec ROB pewnie jest teraz gdzies kolo Lodzi :decayed idzie ogniem :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 11:24_________________________________________________Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty: pierwsze słysze że ja W-wa jestem
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 pierwsze słysze że ja W-wa jestem :decayed ty byłeś libero z wypożyczalni :naughty:
miron78 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa spoko loko... wiesz Trzeniu też chciał się smignąć ale jak mu poopowiadałem jak to idzie to...zrezygnował... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
slaweq Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty: Jak ja złaziłem z boiska to było 3:0 Poziu wszedłes za mnie i zrobiło sie 4:1 :gwizdanie:
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Poziu wszedłes za mnie i zrobiło sie 4:1 Cuber z Trzeniem stawiali butelkę.... :gwizdanie:
nies Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 pierwsze słysze że ja W-wa jestem :decayed ty byłeś libero z wypożyczalni :naughty: Tajna broń Wawy, rozwalił przeciwników tekstami... no bo przecież nie zagrywką :gwizdanie: Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa pytanie tylko czym będziesz woził Mirona Jr. do przedszkola PS Powybierałem parę fotek które możecie ściągnać z linków poniżej... Część 1 Część 2 Część 3
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa spoko loko... wiesz Trzeniu też chciał się smignąć ale jak mu poopowiadałem jak to idzie to...zrezygnował... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: Taaa Poziu , taaaa a tak na serio to znowu mnie nie przewiozłeś swoim furakiem, ale może to i dobrze bo tam same kręte drogi były
sokolnh Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 jeszcze jedno zdjecie alma 2 :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 do jasnej ciasnej słabo się ciągnie z tego szajera nies, a nie lepiej wrzucić foty na webalbum w picasie?
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 do jasnej ciasnej słabo się ciągnie z tego szajera nies, a nie lepiej wrzucić foty na webalbum w picasie? też mi ssie...25% dopiero pierwszego pliku... może gdyby złote usta tu były poszłoby szybciej :naughty:
Musashi Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa spoko loko... wiesz Trzeniu też chciał się smignąć ale jak mu poopowiadałem jak to idzie to...zrezygnował... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: Taaa Poziu , taaaa a tak na serio to znowu mnie nie przewiozłeś swoim furakiem, ale może to i dobrze bo tam same kręte drogi były wiesz Trzeniu, w aucie nie tylko jest gaz i hamulec. przed przednim lewym fotelem jest takie kółko z logo jak tym sie rusza to auto skreca, no i dajesz rade tez po kretych drogach.
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Musashi nie tłumacz chłopakowi bo się przecież pogubi
Rekomendowane odpowiedzi