Skocz do zawartości
IGNOROWANY

LETNI ZLOT 2008 - Sobieszewo 29-31 sierpnia 2008.

adadur

Rekomendowane odpowiedzi

wiec ROB pewnie jest teraz gdzies kolo Lodzi :decayed

idzie ogniem :kox::naughty: :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 11:24_________________________________________________Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty: :naughty:

wiec ROB pewnie jest teraz gdzies kolo Lodzi :decayed

idzie ogniem :kox::naughty: :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 11:24_________________________________________________Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty: :naughty:

pierwsze słysze że ja W-wa jestem :mysli::decayed:

:decayed:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa :wallbash:

:decayed:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 13:49_________________________________________________Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa :wallbash:

spoko loko... wiesz Trzeniu też chciał się smignąć ale jak mu poopowiadałem jak to idzie to...zrezygnował... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:

Acha chciałem poinformować, że Warszafka opykała krakusów w siate 4:1 :gwizdanie: :naughty: :naughty:

Jak ja złaziłem z boiska to było 3:0 :kox: Poziu wszedłes za mnie i zrobiło sie 4:1 :gwizdanie:

pierwsze słysze że ja W-wa jestem :mysli: :decayed

ty byłeś libero z wypożyczalni :kox::naughty: :naughty:

Tajna broń Wawy, rozwalił przeciwników tekstami... no bo przecież nie zagrywką :gwizdanie: :wink4::decayed:

Poziu dzięki za jazde próbną - chyba sprzedam tego mojego melexa :wallbash:

pytanie tylko czym będziesz woził Mirona Jr. do przedszkola :naughty::tongue4:

PS

Powybierałem parę fotek które możecie ściągnać z linków poniżej...

Część 1

Część 2

Część 3

spoko loko... wiesz Trzeniu też chciał się smignąć ale jak mu poopowiadałem jak to idzie to...zrezygnował... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:

Taaa Poziu , taaaa :polew: a tak na serio to znowu mnie nie przewiozłeś swoim furakiem, ale może to i dobrze bo tam same kręte drogi były :naughty:

do jasnej ciasnej słabo się ciągnie z tego szajera :(

nies, a nie lepiej wrzucić foty na webalbum w picasie? :good:

też mi ssie...25% dopiero pierwszego pliku... może gdyby złote usta tu były poszłoby szybciej :naughty: :naughty: :naughty:

Taaa Poziu , taaaa :polew: a tak na serio to znowu mnie nie przewiozłeś swoim furakiem, ale może to i dobrze bo tam same kręte drogi były :naughty:

wiesz Trzeniu, w aucie nie tylko jest gaz i hamulec. przed przednim lewym fotelem jest takie kółko z logo :audi: jak tym sie rusza to auto skreca, no i dajesz rade tez po kretych drogach. :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...