triwet89 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam ostatnio przestał działać mi głośnik tylni prawy na dole. Kupiłem sobie orginalny i postanowiłem sobie go wymienić i zwiecha czarna magia ze zdejmowaniem tapicerki oczywiście szukałem w instrukci ale tam brak no i na necie ale tam nie ma tylnych prawych to po pierwsze a po 2 jak są to nowszy model wiem tylko jak ściągnąć ozdobe są 3 czy 4 śrubki i pisze że zaślebka na dole a tam d*pa nic nie ma był jakieś coś zalane więc przebiłem materiał bo myślałem że tam jes coś a tam nic nie ma proszę o pomoc ze schematem najlepiej albo jakbyście dziadkowi mówili jak włączyć i używać komputer. Pozdrawiam A autko jak widać.
steve69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ... proszę o pomoc ze schematem najlepiej albo jakbyście dziadkowi mówili jak włączyć i używać komputer. -- Pozdrawiam. Sławek
triwet89 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 wszystko ok ale troszke za mały nic nie widze
domin79 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 wszystko ok ale troszke za mały nic nie widze http://img89.imageshack.us/img89/3500/wymontowanieizamontowanm.png
triwet89 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 thx wielki pomoże na pewno tylko w miejscu srubki nr 3 u na dole nie ma jej ale poradze sobie Pozdrawiam Damian ps masz moze linka do schematu tetgo ??
soul87 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 się zaptytam, skąd mozna wziazc zbiór tych wszystkich schematow?
turzol Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 się zaptytam, skąd mozna wziazc zbiór tych wszystkich schematow? ElsaWin albo zeszyty serwisowe Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Lukasz_mk2 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 thx wielki pomoże na pewno tylko w miejscu srubki nr 3 u na dole nie ma jej ale poradze sobie Pozdrawiam Damian ? tej śruby możesz nie mieć, nie wiem od czego to zależy, ale nie zawszy występowała (ja też jej nie mam u siebie). No chyba że masz dziurę w tapicerce a brak tylko śruby. U mnie w miejscu tej śruby nie ma dziury.
jarek_ns Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Obawiam się że problem może nie dotyczyć głośnika a przewodów w gumowej przelotce między słupkiem a drzwiami.
triwet89 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 thx wielki pomoże na pewno tylko w miejscu srubki nr 3 u na dole nie ma jej ale poradze sobie Pozdrawiam Damian ? tej śruby możesz nie mieć, nie wiem od czego to zależy, ale nie zawszy występowała (ja też jej nie mam u siebie). No chyba że masz dziurę w tapicerce a brak tylko śruby. U mnie w miejscu tej śruby nie ma dziury. no nie mam śruby ani dziury tylko zalany materiał a pod nim też nic jak nie dam rady dam gostkowi z 50 niech zrobi mi
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ściąganie tapicerki jest proste jak drut, kup sobie tylko nowe spinki do tapicerki bo na 100% któraś z nich ci się połamie
Rekomendowane odpowiedzi