Sztomel Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Czujnik w silniku PD znajduje się w miejscu zaznaczonym strzałką i jest wsadzony (i zabezpieczony przed wysunięciem się zapinką - wsuwką) w króćciec układu wodnego przymocowanego do głowicy bezpośrednio pod pompą tandemową : <br /><br />
Djuber Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Wymieniłem termostat i wskazówka po dojściu do 90st.C ani drgnie.
elmer80 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Wymieniłem termostat i wskazówka po dojściu do 90st.C ani drgnie. i tak ma być ;-)
RALF76 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Witam Zakładałem ten wątek więc chciałbym się podzielić informacją iż po wymianie termostatu temperatura stoi w pionie jak zaczarowana nawet nie drgnie jak już złapie 90 stopni. Więc jeżeli ktoś ma takie objawy jak napisałem w 1 poście zmieniajcie termostat. Z góry dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam
ciechu20 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 czyli czeka mnie wymiana termostatu
Pazdan88 Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 wymieniłem termostat kupiony w aso i lipka dalej ciezko dogrzac silnik jest jesien co bedzie w zimie pomocy!!! co sprawdzic co jeszcze moze nawalic
Dev Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 2 minuty temu, Pazdan88 napisał: wymieniłem termostat kupiony w aso i lipka dalej ciezko dogrzac silnik jest jesien co bedzie w zimie pomocy!!! co sprawdzic co jeszcze moze nawalic czujnik wody
Rekomendowane odpowiedzi