sokal Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Spokój dzieci Nie marudzić tylko polewać Fura na tej glebie i tym kółku wygląda zacnie
paput Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ładnie kolorek pasuje choć osobiście widziałbym tu czerwony:naughty:
slavko87 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ładnie siadlo:wink: jakie et? Brauje chyba dystansow no i znaczek z klapy w czern wal co by pasowal do ramki grila:decayed:
kamilus Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 ET43 ;x myslalem nad dystansem na tył chociaz Znaczek tak ale nie zadnym plastilakiem bo widze jak to trzyma ..
Robertuss Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 No i o wiele lepiej teraz. Taki kolor alu chyba widziałbym u siebie
kamilus Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Ost na przod wpadly nowe tarcze i klocki, no i dwa prawe gorne wahacze. Szkoda, ze nikaj ni zbieznosci nie chca zrobic 'bo za nisko' w przyszlym miechu wpadna nowe tarcze i klocki na tył tylko jeszcze tarcz nie mam to tyle z bieżących spraw. W wakacje lampy pojda w czern. Narazie zrobie sobie tylko te pomaranczowe wstawki z folii Jak bedzie pogoda na dniach, czas i checi to zaciski pojda w czerwien i polerka fajek. Na tył koniecznie dystans wpadnie jak bedzie hajs w wakacje mam ET43. Ile dac tak zeby nie tarlo i jakos to wygladalo? Zaznaczam, ze mam opone 215/45
talib1990 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 ET43 ;x myslalem nad dystansem na tył chociaz Znaczek tak ale nie zadnym plastilakiem bo widze jak to trzyma .. co masz od plastilaka ? Mi trzyma jak wściekły ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- a co do zbieżności w Sosnowcu nie ma dla nich " za nisko " i gdzie nie jeżdże ustawiają jeszcze większe gleby :decayed:
kamilus Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 powiem tak- jak sie tego nie tyka, zaden grad czy ostry deszcz nie dziala na niego ;d ale jak kumpel po grillu mi palcem przejechal i zdarł plastilka to az sie we mnie zagotowalo ;d zbieznosc robie w pon u dudy na ochojcu jestem umowiony ---------- Post dopisany 19-05-2013 at 00:48 ---------- Poprzedni post napisany 18-05-2013 at 05:26 ---------- parę nowych foteczek:
PatrykA3 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 KAMILUS, witaj stary kolego z PLMCFu ładna b5! Trza się kiedyś ustawić pzdr PAKUS
kamilus Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 jak widac nick od lat sie nigdzie nie zmienia Twoj nick mi swita.. jeden team ? Pomysl, ze od czasu do czasu dalej tam gnije na forum
kamilus Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 myslalem nad tym ale sam nie wiem czy cos sie nadaje moze jakies male glosowanie co z tego wybrac ? Ziomki mi mowily od lewej zdj nr 3 ;>
Rekomendowane odpowiedzi