Flyer Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tak jak pisałem .Cena kosmos .Sam przedni o 100 zł tylko ciekawe dlaczego ? Zamawialem niedawno sporo rzeczy w ASO i ceny podskoczyly. Dokladka s-line tyl kiedys kosztowala 700-750, teraz 880 w detalu (!). EOT.
adamooo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 euro spada więc ceny części też muszą poczekamy chwile
guardian Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 cena niby kosmos ale jezeli mialbym instalowac przod + tyl to zrobilbym to raz jeszcze pod warunkiem ze amory nie sa wybite i zawiecha jest co nieco obnizona u siebie mam -30mm + RS4 na przodzie i tyle + nowe bilsteiny b6 na przodzie i tyle + dobre opony o w miare niskim profilu i przyzwoitej szerokosci (u mnie 225/40) i auto jest nie do poznania na zakretach. jezeli komus to jeszcze by nie wystarczalo to jeszcze dodac szersza opone + dobry gwint + worek ziemniakow do bagaznika
simon__75 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 cena niby kosmos ale jezeli mialbym instalowac przod + tyl to zrobilbym to raz jeszcze pod warunkiem ze amory nie sa wybite i zawiecha jest co nieco obnizona u siebie mam -30mm + RS4 na przodzie i tyle + nowe bilsteiny b6 na przodzie i tyle + dobre opony o w miare niskim profilu i przyzwoitej szerokosci (u mnie 225/40) i auto jest nie do poznania na zakretach. jezeli komus to jeszcze by nie wystarczalo to jeszcze dodac szersza opone + dobry gwint + worek ziemniakow do bagaznika Czyli po całości grubo ponad 3k zł ??? ;( Tak czy inaczej warto.....
guardian Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 liczac opony (ktoretak czy owak trzeba miec to faktycznie 3 peknie ale liczac elementy typowo w kierunku performance: stabi przod + tył > 800 sprezyny > 400 amory bilstein b6 przod i tyl > 1300 mamy 2,5k i szczerze bardziej sensowny mod niz np kiera od RS4 ...ktora za to goruje w kategorii design
simon__75 Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 liczac opony (ktoretak czy owak trzeba miec to faktycznie 3 peknie ale liczac elementy typowo w kierunku performance: stabi przod + tył > 800 sprezyny > 400 amory bilstein b6 przod i tyl > 1300 mamy 2,5k i szczerze bardziej sensowny mod niz np kiera od RS4 ...ktora za to goruje w kategorii design Nie ma co mowic trzeba zaczac odkładać złotówki na cos co naprawde może poprawić jazde....
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 oj poprawia i to baaaaardzo, na zakrętach auto jest nie do poznania, po prostu rewelka, wogóle się nie przechyla, teraz muszę fotele jeszcze wymienić żeby lepiej mnie trzymały :gwizdanie: ale wracając do tematu jazda jest dużo dużo lepsza, nie ma się co zastanawiać, wymieniać Panowie :naughty:
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 oj poprawia i to baaaaardzo, na zakrętach auto jest nie do poznania, po prostu rewelka, wogóle się nie przechyla, teraz muszę fotele jeszcze wymienić żeby lepiej mnie trzymały :gwizdanie: ale wracając do tematu jazda jest dużo dużo lepsza, nie ma się co zastanawiać, wymieniać Panowie :naughty: oj kusita pany,oj kusita chyba nie zdołam się oprzeć :gwizdanie: moje poprzednie gumy (Michelin Pilot Sport) wytrzymały 20k km,obecne Potenzy chętnie zużyłbym nawet szybciej więc chyba wyjścia nie mam PS.stabilizator RS4 pomaga tylko w zakrętach,na komforcie na prostej nic się nie traci,tak
Flyer Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Moooze jest nieco sztywniej... ale nie powinienes odczuc.
Wąski Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Przy zwykłym zawieszeniu już czuć różnice bez tych 3 tys.....
quadysz Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja bym się pisał na tył, ile to teraz kosztuje? I ile sie czeka? ps. juz wiem ile tyl kosztuje, 344,- bez rabatow, w salonie. jak by kogos ta informacja obchodzila
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panowie jak po kilku miesiącach użytkowania dalej takie dobre opinie po zimnach :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Czlowiek sie przyzwyczaja momentalnie... ciezko cokolwiek powiedziec. :gwizdanie: Musialbym teraz pojezdzic autem bez takich stabilizatorow.
kokos Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 myslalem ze jak je dorzuce u siebie do zóltych KONI to juz sie wiele nie zmieni, no i ... sie milo rozczarowalem, roznica zdecydowanie odczuwalna, auto jedzie jak tramwaj po szynach tylko gumy piszcza na zakretach, jak bym mial drugi raz kupic to bym sie nie zastanawial
Pietka Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam, Przeczytalem caly watek - i też chciałbym do mojej niuni ( B7 Avant ) wrzucic te "drazki" Zamawiałbym komplet ( przod+tyl raczej bez gumek ) - Wąski są jakieś szanse na zamowienie ? Jak z cenami ? Pozdrawiam
Wąski Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Na razie nie ma chętnych -a jeden komplet -cena może być mało atrakcyjna [br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 07:51_________________________________________________Dostałem kilka maili z zapytaniem kolejnego zakupu.Więc odnawiam zapytanie kto jest chętny ?
fotograf87 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 panowie.. jest ktos chetny na stabilizatory ? ja jestem zainteresowany... ale zamawiając 1 szt to chyba cena nie bedzie atrakcyjna ;p
letallec Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja mam swój do sprzedania. Oferta w dziale Sprzedam
Rekomendowane odpowiedzi