krzysparco Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Witam jaka listwe wtryskowa zalozyc do ADR w automacie?? W tej chwili mam valteki i nie jestem z nich za bardzo zadowolony jakie polecacie w miare tanie a dobre ps za MJ dziekuje
darko Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 AC S.A. - Listwy wtryskowe - AC W01 Mi bardzo odpowiadają mogę je polecić.
krzysparco Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 jaka cena tego i czy sie nie rozjezdzaja tak jak valteki??
darko Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 około 200pln i nie ma co ich porównywać do valteków.A jakiego koloru masz valteki.
krzysparco Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 valteki mam czerwone
darko Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Najgorsze były żółte,czerwone zostały już lepiej wykonane.Może wystarczy podjechać do dobrego gazownika niech zobaczy czy dysze odpowiednio rozwiercone czy mapa ustawiona.Na pewno będzie taniej niż kupienie nowej listwy.
krzysparco Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 no problem w tym ze u mnie nie ma dobrego gazownika a z wlasnego doswiadczenia wiem ze valetki sie rozjezdzaja i ja najgorsze a moje auto raz pali tak raz tak itd wiec mysle ze to valteki
darko Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Kolego po wymianie listwy ktoś Ci musi zmienić ustawienia w sterowniku,przeprowadzić na nowo kalibrację i odpowiednio ustawić mapę bo bez tego d...a nawet lista HANA nie pomoże.
krzysparco Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 to to ja wiem podjade do goscia co kuma baze ale valteki to smietniki niewim po co je montuja
darkle Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ja również polecam AC W01. cena 205zł. Miałem zmienione z czerwonych valteków i nie ma porównania. Swoją drogą leży mi w garażu 3 tygodniowa listwa AC W01 z przebiegiem 1400km. Trzeba ją tylko dać do skalibrowania ponieważ przez głupotę pokręciłem śrubką. Zależało mi na czasie więc kupiłem nową. http://a4-klub.pl/instalacje-lpg-cng-35/wtryskiwacze-ac-w01-kalibracja-246467/
krzysparco Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 tzn kalibruje sie je jak walteki skok tloczka??
MARCIN607 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Zakładaj valteki będziesz zadowolony.
darkle Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 tzn kalibruje sie je jak walteki skok tloczka?? Tak, ale z tego co wiem tylko producent może je dobrze skalibrować, podobno, bo standartowe urządzenie do kalibracji valteków nie pasuje. Valteki to porażka.
krzysparco Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 VALTEK jest smietnikiem i jak bym mial instalke LPG zakladac wolal bym doplacic zeby tylko valtekow nie miec a co myslicie o tym Produkty poniewaz znajomy mi ja polecal niby jest ok??
Łukasz13 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Reg fast jest w cenie valteka ale dużo lepsza jakość, śmiało możesz kupić, chyba najlepsze wtryski w tej cenie.
Mariot Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 montuj czerwone hany i bedziesz zadowolony listwy ac to są przecież valtekopodobne listwy wiec to zadna rewelacja
edekxp Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Ja kupiłem wtryski Rosso, mało znane ale super się sprawują. Można je montować oddzielnie lub po 2 szt albo 4 http://www.elpigaz.com/files/strefa%20B2B/do%20pobrania/dokumentacja%20techniczna/Instrukcja_montazu_wtryskiwacze_Rosso.PDF trochę droższe od valteków około 200zł
Magicbattle Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 ale ac lepiej sie sprawdzaja. jak mial valteki to nie wiem czy by nie musial dawac przejsciowki w instalacji na hany regfast ac pasuja p&p
waskivw Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Są hany z wtykiem valteka, z tańszych polecam REG FAST , wymieniłem ich sporo i klienci zadowoleni ,spalanie mniejsze, ciszej pracują.
MATIUS Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 ja mam matrixy HD522 czarne niedługo dobiją do 100 tys... i nadal pracują bdb fakt nie lubią niskich temp i oczywiście filktry to podstawa oraz założony tak zwany odoleiacz przed listwą cena spora
Rekomendowane odpowiedzi