wladi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 poza tym narazie to jest jedna zamówiona przez forumowicza a Szymek jeszcze kmini Bo mnie beta kusi rozumiem że jeździłeś RS6 i M5 ... wybierz w którym się lepiej czujesz bo auto jest dla ciebie , nie patrz na oczekiwania innych - propos wiesz co ja bym wybrał Dziadek nie podpuszczaj bo Ty tylko z tym M power i White power:grin:
dudas307 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kryterium, którym byś się kierował zapewne byłby led w schowku?
dziadek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kryterium, którym byś się kierował zapewne byłby led w schowku? a nawet nie wiem czy w M5 jest LED w schowku lub w innych miejscach... ale każdy szczegół jest ważny bo jak w szczegółach coś nie gra to i w ważniejszych sprawach też może coś być nie tak ....
KOval81 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kurna - śliczne te RS6, ale M5 też bym poważnie rozważył, o ile nie potrzebujesz przestronnego samochodu. F10 miejscem wewnątrz nie grzeszy, ale jak żona jeździć będzie S6, to spokojnie spróbował bym M5:kox:
mystic.pl Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 I mi wnętrze w bemce nie pasuje, jest zbyt eleganckie, bez sportowego zacięcia nawet to z M5 nie wygląda tak dobrze jak w rs. Wnętrze rs6 miażdży suty W bemce jedynie dociąganie drzwi jest fajnym gadgetem.
szymeniu Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dociągane drzwi to ja mam teraz w esce i nikt mi nie trzaska jak w stodole
ohm Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 no ale RSy kuredu można przyjąć jako dwa,bo tradycją jest,że przy zakładaniu tematu wrzuca również kilka fotek auta brata Szymeniu - rozważasz oczywiście M5 2014, po lifcie,z LEDowymi lampami i kierownicą M6,czy 2012?
carrera369 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zastanawiałem się dlaczego tak czepiacie się jakiegoś mało istotnego znaczka quattro w grillu, ale dopiero teraz zobaczyłem jego rozmiar
kondi30 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Powiem tak z 564 na 411 2 szt identyczne, czerwona i czarna grubo Za ten rabat to by nowe A4 kupił Gratulacje wyboru. Nie ma co, chłopaki się bawią... i dobrze, popatrzymy sobie chociaż na...foty:naughty:
KOval81 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zastanawiałem się dlaczego tak czepiacie się jakiegoś mało istotnego znaczka quattro w grillu, ale dopiero teraz zobaczyłem jego rozmiar no troszkę przegięli - jakby ktoś nie wiedział, że taki napęd zastosowano , to już wie:kox:
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 no ale RSy kuredu można przyjąć jako dwa,bo tradycją jest,że przy zakładaniu tematu wrzuca również kilka fotek auta brata Szymeniu - rozważasz oczywiście M5 2014, po lifcie,z LEDowymi lampami i kierownicą M6,czy 2012? http://f10.m5post.com/forums/attachment.php?attachmentid=880447&stc=1&d=1372116682 ...i szczerze mówiąc z wyglądu RS6 miażdży nowe M5, ma ten pazur, którego beemce brakuje. Szkoda tylko, że Audi zrezygnowało z sedana, zawsze byłaby większa konkurencja na rynku... nie każdy lubi Avanty.
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 a nie 2? brata Kuredu chyba nie ma na forum No nie ma ale wklejał zdjęcia brata A6 więc tym razem też będą
szymeniu Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Graty szymeniu Zaś będzie w Bukowinie jazda
dziadek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 kurde znowu muszę wyłączyć subskrypcję tego tematu na jakiś czas - same jednostronne opinie a najwięcej na temat co jest ładniejsze od czego - każdy ma swój gust i przydałoby się dopisać np "w/g mnie audi jest ładniejsze", "w/g mnie audi wewnątrz miażdży suty" Graty szymek zakupu co byś nie wybrał będzie miazga zapewne
wladi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Graty szymeniu Zaś będzie w Bukowinie jazda Tym razem ja się wpraszam jako pierwszy na jazdę próbną bo potem pewnie nie będę nic pamiętał
KmK Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 rwd przy tej mocy trzeba jednak konkretnie ogarniać i mieć solidne jaja w polskich warunkach drogowo/pogodowych, żeby można było wykorzystać 70% możliwości:kox: niesamowite rabaty, nawet jeśli podstawa tak też została zaprojektowana, żeby po zmniejszeniu ceny widać było różnicę to i tak robi wrażenie:kox: Kuredu pozbądź się tego brata, maskara jak zawyża koszty:bag:
kuredu Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Szymek ja majac S6 w domu bralbym M5...
Thom4s Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kuredu, jak oceniasz skrzynię w RS6? Teraz masz dwusprzęgłowe DSG, a w RS6 siedzi klasyczny automat z ośmioma biegami. Masz porównanie, więc ciekawi mnie czy jesteś w stanie stwierdzić czy któryś z nich jest lepszy/szybszy itp. Co do wyboru między RS6 a M5 wybrałbym BMW. Jak to ktoś kiedyś powiedział, Audi to taki "gadżet car", a BMW jest do jeżdżenia. Tym bardziej mając S6, jak powiedział kuredu również poszedł bym w bawarkę. Zresztą ja już do Audi raczej nie wrócę.
peter22 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 a ja miałem bmw i nigdy wiecej . Srodek ładniejszy w audi i ogólnie lepiej sie prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi