Aron21 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 prosze bardzo kolega jechal ostatnio ciezarówka zaczeli go suszyc wyszlo im ze jechal 117 a on do nich " panie to auto ma kaganiec na 90km/h" wiecej nie pojedzie Nie mam pytań ..... wcale się nie dziwię czemu polska policja te fotoradary sobie wychwala :facepalm: "obywatelu Stoimy w miejscu za szybko będzie mandacik":grin: :grin:
Ans Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Piękne auto Szymeniu! Tak btw to RS6 takie śliwkowe jakie było wrzucone u Ciebie w temacie gdzieś pare stron dalej dzisiaj widziałem u siebie w mieście, po prostu jego wygląd jest masakryczny, wielka przepiękna krowa
WhyMe? Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Co do fotoradarów jeszcze się wtrącę. Nowe żółte radary nie działają 24h. One mają wydzielony czas pracy w ciągu dnia. Śmieszna sprawa trochę ale prawdziwa
wladi Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Co do fotoradarów jeszcze się wtrącę. Nowe żółte radary nie działają 24h. One mają wydzielony czas pracy w ciągu dnia. Śmieszna sprawa trochę ale prawdziwa To jak już się wtrancasz to może podasz godziny urzędowania tych radarów:grin::grin:
hornet Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Co do fotoradarów jeszcze się wtrącę. Nowe żółte radary nie działają 24h. One mają wydzielony czas pracy w ciągu dnia. Śmieszna sprawa trochę ale prawdziwa To jak już się wtrancasz to może podasz godziny urzędowania tych radarów:grin::grin: zapewne nie mają tych samych godzin ustawionych
roman_tyk Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 jezdze 15-22 na ósemce i w tych godzinach zolte dzialaja hehe
KOval81 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Panowie-przyznać się, kto cichcem kupił czarną RS6 i na blachach SB (jeśli dobrze pamiętam) wczoraj kręcił się na granicy Niechorze-Pogorzelica? Ale to ślicznie burczy
WhyMe? Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Co do fotoradarów jeszcze się wtrącę. Nowe żółte radary nie działają 24h. One mają wydzielony czas pracy w ciągu dnia. Śmieszna sprawa trochę ale prawdziwa To jak już się wtrancasz to może podasz godziny urzędowania tych radarów:grin::grin: zapewne nie mają tych samych godzin ustawionych Oczywiście że nie. Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa ale tak jak mówiłem że żółte radary mają określony czas pracy w ciągu dnia. Zresztą ostatnimi czasy robię sporo kilometrów. W aucie firmowym zamontowany antyradar za 2,5 k. Jadę zakładając na Poznań, po drodze mijam żółte radary. Jak się antyradar nie odezwie nie spuszczam z gazu, czy w nocy czy w dzień nic nie strzeliło. Wracasz po paru godzinach w tym samym miejscu co wcześniej przeleciałeś 100 km/h odzywa się antyradar bo nasz żółty przyjaciel został włączony
kuredu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jest tez takie samo porownanie GTR i M5 i porownujac wyniki M5 z RS6 to audi bije BMW na kazdym porownaniu i to znacznie. Na tym ich torze ponad 2sek straty BMW, wyjscie z łuku tez duza roznica
mystic.pl Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Porównanie fajne jako ciekawostka, 300 kg różnicy w wadze i stricte inna klasa. Ale fajnie zrobione porównanie. Chciałbym zobaczyć zrobione przez nich M5 vs. RS6.
kuredu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Porównanie fajne jako ciekawostka, 300 kg różnicy w wadze i stricte inna klasa. Ale fajnie zrobione porównanie. Chciałbym zobaczyć zrobione przez nich M5 vs. RS6. auta różne ale RS6 całkiem nieźle wypada w tym porównaniu, czasy przejazdu toru bardzo zbliżone
ohm Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ja nie wiem jak Ty mozesz byc tak cierpliwy oglądając te wszystkie filmiki i czekać tyle czasu na to auto, ja bym chyba oszalał
kuredu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Staram sie nie myslec o tym bo jak sie nakrece za mocno to wkurwiony chodze. Szybko zleci i bedzie lux...
szymeniu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Staram sie nie myslec o tym bo jak sie nakrece za mocno to wkurwiony chodze. Szybko zleci i bedzie lux... Ja to inaczej traktuje, wiem że zaoszczędzę parę groszy jak zamówię pod koniec roku, poza tym mam obiecany prezent gwiazdkowy. Tylko czekać, a na wiosnę akurat upalanko
dziadek Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Staram sie nie myslec o tym bo jak sie nakrece za mocno to wkurwiony chodze. Szybko zleci i bedzie lux... Ja to inaczej traktuje, wiem że zaoszczędzę parę groszy jak zamówię pod koniec roku, poza tym mam obiecany prezent gwiazdkowy. Tylko czekać, a na wiosnę akurat upalanko Jak juz dostaniesz ten prezent gwiazdkowy to nie chcesz oddac komus tej niepotrzebnej padliny z żółtą żarówką w schowku ?
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jak juz dostaniesz ten prezent gwiazdkowy to nie chcesz oddac komus tej niepotrzebnej padliny z żółtą żarówką w schowku ?
szymeniu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Staram sie nie myslec o tym bo jak sie nakrece za mocno to wkurwiony chodze. Szybko zleci i bedzie lux... Ja to inaczej traktuje, wiem że zaoszczędzę parę groszy jak zamówię pod koniec roku, poza tym mam obiecany prezent gwiazdkowy. Tylko czekać, a na wiosnę akurat upalanko Jak juz dostaniesz ten prezent gwiazdkowy to nie chcesz oddac komus tej niepotrzebnej padliny z żółtą żarówką w schowku ? Jak będziesz zainteresowany, to dorzucę Ci tą żarówkę i komplet kół Żona mnie namawia jednak na konfigurację Touareg + zabawka dla mnie. Dlatego chyba w przyszłym roku tak czy tak białą pójdzie do żyda
Młody_drog Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Przerobisz ją na anglika? Bierem od razu, cash
Rekomendowane odpowiedzi