Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem. Ale nie startowałem bo mi szkoda było zawieszenia. To była ta RSa którą we Wrocku sprzedawali. Ta laska która z nim siedziała kupiła mu w prezencie to auto. Sama jeździ Camaro SS też stało żółte.

alez to musi byc wspaniala kobieta... :decayed:

Oooo tak.:naughty:

Szymek, nie wiesz czy nie ma czasem jakieś siostry, najchętniej bliźniaczki? :decayed:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widziałem. Ale nie startowałem bo mi szkoda było zawieszenia. To była ta RSa którą we Wrocku sprzedawali. Ta laska która z nim siedziała kupiła mu w prezencie to auto. Sama jeździ Camaro SS też stało żółte.

alez to musi byc wspaniala kobieta... :decayed:

Oooo tak.:naughty:

Szymek, nie wiesz czy nie ma czasem jakieś siostry, najchętniej bliźniaczki? :decayed:

Ja plotek nie lubię rozpowszechniać ale z tego co mi wiadomo to ona ma 23-24 lata jest już po rozwodzie a była żoną jakiegoś maczo energetycznego Enea albo Tauron coś w ten deseń. Po rozwodzie ma połowę majątku

Opublikowano
Hehe teraz to zrobiłeś Jej reklamę:decayed:

Usłyszałem od znajomego który nie ma w zwyczaju bajkopisarstwa więc w ogólny zarys sytuacji mu wierzę

Opublikowano

Dlatego najlepsza jest intercyza w takich wypadkach :))

Szymon jeszcze może taki mały offtop.. zamierzasz walnąć sobie rejestracje indywidualną, czy raczej nie jesteś zwolennikiem takich gadżetów ?

Opublikowano

Szymon jeszcze może taki mały offtop.. zamierzasz walnąć sobie rejestracje indywidualną, czy raczej nie jesteś zwolennikiem takich gadżetów ?

Zdecydowanie nie. Moja żona i tak twierdzi że wystarczająco już rzucamy sie w oczy. A z resztą co ja sibie tam napisze ? Może jakieś propozycje to pomyślę :wink:

Opublikowano

No jak to co szymeniu:thumbup: musiałbyś dwie do kupy złożyć haha

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
No jak to co szymeniu:thumbup: musiałbyś dwie do kupy złożyć haha

Ty byś nie miał problemów WLADI :grin:

Opublikowano

A co jebne se G0 wladi:thumbup:

Opublikowano

Zdecydowanie nie. Moja żona i tak twierdzi że wystarczająco już rzucamy sie w oczy. A z resztą co ja sibie tam napisze ? Może jakieś propozycje to pomyślę :wink:

D0 DOMU

D0 DOMQU

D0 DOOPY :decayed:

Opublikowano

Szymek możesz sobie wziać leasing z wielkopolskiego i dac rejestracje P0 WOLNY :wink:

Opublikowano
Szymek możesz sobie wziać leasing z wielkopolskiego i dac rejestracje P0 WOLNY :wink:

Zajeta, jakas stara srebrna Porschawka miala. :-)

Opublikowano

Zajeta, jakas stara srebrna Porschawka miala. :-)

:kwasny:

Opublikowano

Tablice może pokombinować jakąś na zamówienie....

Dajcie jakieś propozycje dla

W0

D0

P0

Opublikowano
D0 GAROW :decayed:

już jest taka tablica

Opublikowano

A Adaś przypadkowo nie ma planów na zakucie 5.0 ?

Opublikowano
A Adaś przypadkowo nie ma planów na zakucie 5.0 ?

Idzie projekt 2K

Opublikowano

ale żem zamieszanie zrobił z tą tablicą :) sorki..:kwasny:

a nawiązując jeszcze do koloru samochodu. wczoraj zobaczyłem to.. zielone RS6.

Nawet w komentarzu nawiązałem, że Szymon byłeś/jesteś zainteresowany rs6. Nie wiedziałem jeszcze , że już poszło zamówienie. Ten kolor to się dopiero rzuca w oczy :grin:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.464486770316272.1073741968.136468023118150&type=1&comment_id=2525668&offset=0&total_comments=5&notif_t=photo_album_reply

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...