lennox Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Widziałem. Ale nie startowałem bo mi szkoda było zawieszenia. To była ta RSa którą we Wrocku sprzedawali. Ta laska która z nim siedziała kupiła mu w prezencie to auto. Sama jeździ Camaro SS też stało żółte. alez to musi byc wspaniala kobieta... Oooo tak. Szymek, nie wiesz czy nie ma czasem jakieś siostry, najchętniej bliźniaczki?
szymeniu Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Widziałem. Ale nie startowałem bo mi szkoda było zawieszenia. To była ta RSa którą we Wrocku sprzedawali. Ta laska która z nim siedziała kupiła mu w prezencie to auto. Sama jeździ Camaro SS też stało żółte. alez to musi byc wspaniala kobieta... Oooo tak. Szymek, nie wiesz czy nie ma czasem jakieś siostry, najchętniej bliźniaczki? Ja plotek nie lubię rozpowszechniać ale z tego co mi wiadomo to ona ma 23-24 lata jest już po rozwodzie a była żoną jakiegoś maczo energetycznego Enea albo Tauron coś w ten deseń. Po rozwodzie ma połowę majątku
szymeniu Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Hehe teraz to zrobiłeś Jej reklamę Usłyszałem od znajomego który nie ma w zwyczaju bajkopisarstwa więc w ogólny zarys sytuacji mu wierzę
michosz Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Dlatego najlepsza jest intercyza w takich wypadkach ) Szymon jeszcze może taki mały offtop.. zamierzasz walnąć sobie rejestracje indywidualną, czy raczej nie jesteś zwolennikiem takich gadżetów ?
szymeniu Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Dlatego najlepsza jest intercyza w takich wypadkach ) Szymon jeszcze może taki mały offtop.. zamierzasz walnąć sobie rejestracje indywidualną, czy raczej nie jesteś zwolennikiem takich gadżetów ? Zdecydowanie nie. Moja żona i tak twierdzi że wystarczająco już rzucamy sie w oczy. A z resztą co ja sibie tam napisze ? Może jakieś propozycje to pomyślę
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 No jak to co szymeniu:thumbup: musiałbyś dwie do kupy złożyć haha memory five-wladi i wszystko jasne:)
szymeniu Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 No jak to co szymeniu:thumbup: musiałbyś dwie do kupy złożyć hahamemory five-wladi i wszystko jasne:) Ty byś nie miał problemów WLADI
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 A co jebne se G0 wladi:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Cineksik Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Dlatego najlepsza jest intercyza w takich wypadkach ) Szymon jeszcze może taki mały offtop.. zamierzasz walnąć sobie rejestracje indywidualną, czy raczej nie jesteś zwolennikiem takich gadżetów ? Zdecydowanie nie. Moja żona i tak twierdzi że wystarczająco już rzucamy sie w oczy. A z resztą co ja sibie tam napisze ? Może jakieś propozycje to pomyślę D0 DOMU D0 DOMQU D0 DOOPY
dziadek Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Szymek możesz sobie wziać leasing z wielkopolskiego i dac rejestracje P0 WOLNY
WhiteBeezy Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Szymek możesz sobie wziać leasing z wielkopolskiego i dac rejestracje P0 WOLNY Zajeta, jakas stara srebrna Porschawka miala. :-)
dziadek Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Szymek możesz sobie wziać leasing z wielkopolskiego i dac rejestracje P0 WOLNY Zajeta, jakas stara srebrna Porschawka miala. :-)
hornet Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Tablice może pokombinować jakąś na zamówienie.... Dajcie jakieś propozycje dla W0 D0 P0
Sqizzy Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 A Adaś przypadkowo nie ma planów na zakucie 5.0 ?
szymeniu Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 A Adaś przypadkowo nie ma planów na zakucie 5.0 ? Idzie projekt 2K
michosz Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 ale żem zamieszanie zrobił z tą tablicą sorki.. a nawiązując jeszcze do koloru samochodu. wczoraj zobaczyłem to.. zielone RS6. Nawet w komentarzu nawiązałem, że Szymon byłeś/jesteś zainteresowany rs6. Nie wiedziałem jeszcze , że już poszło zamówienie. Ten kolor to się dopiero rzuca w oczy https://www.facebook.com/media/set/?set=a.464486770316272.1073741968.136468023118150&type=1&comment_id=2525668&offset=0&total_comments=5¬if_t=photo_album_reply
Rekomendowane odpowiedzi