seves Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja nie wiem skąd to się bierze, najpierw człowiek mówi że zrobi to go jadą że się nie da, potem robi, "supercara" i tak go hejtują. co za kraj Szymek jak to mówią, luźna guma Nie przejmuj się i staraj się nie brać do siebie durnych komentarzy, tak wiem że to łatwo brzmi ale Cię rozumiem bo też często biorę teksty za bardzo do siebie Polska to dziwny kraj gdzie wszystko jest złe i większość ludzi się po prostu dopier**la, nawet nie znając się na temacie ważne że trzeba znaleźć minusa i po czymś pojechać Nie mogę się nadziwić jak np w UK ludzie na wszystko inaczej patrzą, pozytnie patrzą, to po prostu nasza mentalność , zazdrość i głupota zakorzeniona Fura jest koks objeżdza gallardo, robi 0-100 w poniżej 3sek więc nie ma zbyt wielu modeli na świecie które dają jej radę, na Świecie! To jest fakt któremu nikt nie zaprzeczy, Ty chciałeś taką furę Sportmile ją przygotowało i ją masz, spełniłeś swoje marzenie i to sie liczy, najlepsze że zmaterializowałeś marzenie którym możesz się cieszyć na codzień to nie jest wyżyłowana wydumka (podobno ) na tor, tylko fura do codziennego użytku więc ciesz się nią a wszelkie negatywne uwagi czy na forum, fejsie czy w tv olej bo one biorą się z... głupoty:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Szymon zadaj sobie teraz pytanie!!!! Po co Ci RS6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 bo bedzie 1000 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Już mu mało mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 bo bedzie 1000 hp No to byłby jedyny słuszny powód:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Właśnie Szymek. Eres też będzie predzej czy pozniej dłubany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 RS ma ten sam potencjał, mam te same graty u siebie. Powoli zaczynam się łamać co do RS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No co ty rs to supercar jak lambo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zbieraj na porzadne lambo.. nie kupuj auta za 700k z tym samym potencjalem co Twoje obecne s6.. a moze nawet mniejszym bo z tipem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Loguje się dzisiaj na fejsa, i widzę jak kilku znajomych wrzuciło na tablicę Twój filmik z motokiller Taka sława, taki fejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Loguje się dzisiaj na fejsa, i widzę jak kilku znajomych wrzuciło na tablicę Twój filmik z motokiller Taka sława, taki fejm W końcu to najmocniejsze S6 C7 na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Loguje się dzisiaj na fejsa, i widzę jak kilku znajomych wrzuciło na tablicę Twój filmik z motokiller Taka sława, taki fejm Trzeba bylo byc na spocie Wroclawskim dzis to bys nawet zobaczyl i posluchal. Fura dźwięczy za***iście Szymek jak odpalił i przygazował nagle hołota ze spotów BMW sie zbiegla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raSheed Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Szymon jechałeś może po 18stej Lotniczą w kierunku stadionu? Wydawało mi się, że widziałem białego sedana s6 na wysokości Creatora, a jak potem kierowca dodał gazu za skrzyżowaniem z Bajana, to nogi się pode mną ugięły i mało się nie obsrałem taki dźwięk był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Na stronę sadistic ktoś dodał filmik jak z Adamem wycyckałeś Lambo, warto poczytać co ludzie nie znający tematu wypowiadają się na ten temat. http://www.sadistic.pl/audi-s6-pokazal-lambo-gdzie-jego-miejsce-vt272661.htm Jeden z komentarzy: [color=#AFAFAF][font=Verdana]Przemyślenia kolesia w lambo: [/font][/color] [color=#AFAFAF][font=Verdana]"No dobra ruszamy ze świateł, byle spokojnie." [/font][/color] [color=#AFAFAF][font=Verdana]"Jaka ładna pogoda, oj jaki ładny samochód mnie wyprzedził, ale co oni tak się cieszą." [/font][/color] [color=#AFAFAF][font=Verdana]"Mam wrażenie, że o czymś zapomniałem." [/font][/color] [color=#AFAFAF][font=Verdana]"Aa no tak, dobra, wrzucam drugi bieg."[/font][/color] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Na stronę sadistic ktoś dodał filmik jak z Adamem wycyckałeś Lambo, warto poczytać co ludzie nie znający tematu wypowiadają się na ten temat. http://www.sadistic.pl/audi-s6-pokazal-lambo-gdzie-jego-miejsce-vt272661.htm Jeden z komentarzy: [color=#AFAFAF][font=Verdana]Przemyślenia kolesia w lambo: [/font][/color] [color=#AFAFAF][font=Verdana]"No dobra ruszamy ze świateł, byle spokojnie." [/font][/color] [color=#AFAFAF][font=Verdana]"Jaka ładna pogoda, oj jaki ładny samochód mnie wyprzedził, ale co oni tak się cieszą." [/font][/color] [color=#AFAFAF][font=Verdana]"Mam wrażenie, że o czymś zapomniałem." [/font][/color] [color=#AFAFAF][font=Verdana]"Aa no tak, dobra, wrzucam drugi bieg."[/font][/color] dlatego Szymonowi mówiłem, żeby do każdego kolejnego filmiku wrzucał dla bezmózgów link do allegro z maścią na ból d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 To jest po prostu smutne że żyjemy w tak popierdolonym kraju, że zamiast cieszyć się że po naszych drogach jeździ takie auto, to każdy zazdrości i komentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Szymon jechałeś może po 18stej Lotniczą w kierunku stadionu?Wydawało mi się, że widziałem białego sedana s6 na wysokości Creatora, a jak potem kierowca dodał gazu za skrzyżowaniem z Bajana, to nogi się pode mną ugięły i mało się nie obsrałem taki dźwięk był No toczyłem się w korku a kibiców dużo szło na mecz. Co do komentarzy to już nic nie odpisuje bo to walka z wiatrakami. Jest opcja że za tydzień pojadę do stolicy upoluje go gdzieś w Wawie i staniemy na kresce, ale wtedy to już będzie znęcanie się ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Poza tym to już poszło za szeroko ten film jest wszędzie wstyd mi tylko że darłem ryja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Widać, że lambo ruszyło spokojnie jak na swoje możliwości a dresiki w Audi sie zajarali. Myślisz, że każdy w sportowym aucie ściga się na światłach a każdym autem jakie spotka? Skąd się tacy ludzie biorą... Szymek i sportmile wydajcie oświadczenie na filmie żeby już nie było niedomówień że koleś z lambo się nie ścigał.. ewentualnie pojedź do warszawy i nakręć filmik z kreski bo w inny sposób nie przetłumaczysz niektórym.Edit: oj napisałeś szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Widać, że lambo ruszyło spokojnie jak na swoje możliwości a dresiki w Audi sie zajarali. Myślisz, że każdy w sportowym aucie ściga się na światłach a każdym autem jakie spotka? Skąd się tacy ludzie biorą... Szymek i sportmile wydajcie oświadczenie na filmie żeby już nie było niedomówień że koleś z lambo się nie ścigał.. ewentualnie pojedź do warszawy i nakręć filmik z kreski bo w inny sposób nie przetłumaczysz niektórym.Edit: oj napisałeś szybciej. Ale ja już mam wyjebane na to właściciel tego cudeńka to czyta i widzi może kiedyś napisze, że jechał pełnym piecem. Ja swoje wiem, ludzie ogarnięci też, a to że mamy tylu znawców motoryzacji to cóż taki kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon97-72 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ciekaw jestem jak wtedy by komentowali, kiedy lambo dostałoby niemiłosierne baty z kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi