peter22 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nowe RS6 jest za***iste i to jeszcze w tym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja jednak powoli się przekonuje do jakiejś włoszczyzny a RS6 wolałem zamienić na coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja jednak powoli się przekonuje do jakiejś włoszczyzny a RS6 wolałem zamienić na coś innego Lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Widzialem i nawet macałem w weekend nówkę eresę w Czerwieni i pakiecie carbon z ceramiką :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja jednak powoli się przekonuje do jakiejś włoszczyzny a RS6 wolałem zamienić na coś innego Sam nie wiem, kupisz taką makarońską furę, wyjedziesz kawałek, żona weźmie Twoją S6, będzie się spieszyć po dzieciaki do przedszkola, Ty dołożysz do pieca, a Ona i tak przeleci koło Ciebie jak koło tramwaju, ktoś to nagra i wstyd będzie na pół Polski:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Szymeniu, maly detaling lakieru wlatuje? qrka jak ci to mruczy... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dopiero obczailem ze tutaj jest Twój wóz ;-) Adaś zrobił robotę full profeska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Szymeniu, maly detaling lakieru wlatuje? qrka jak ci to mruczy...Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Jest u Vario dostało urlop w SPA na kilka dni. ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ---------- Ja jednak powoli się przekonuje do jakiejś włoszczyzny a RS6 wolałem zamienić na coś innego Sam nie wiem, kupisz taką makarońską furę, wyjedziesz kawałek, żona weźmie Twoją S6, będzie się spieszyć po dzieciaki do przedszkola, Ty dołożysz do pieca, a Ona i tak przeleci koło Ciebie jak koło tramwaju, ktoś to nagra i wstyd będzie na pół Polski:facepalm: Powiem Ci że przez jakieś półtora miecha prędkość była oszałamiająca i wrażenia nieziemskie, a teraz jakoś tak zachciało mi się czegoś bardziej "exotic" a generalnie i tak 99% aut jakie bym nabył będzie wolniejsze od S6. Ta skrzynia jest nie do przebicia, jak ją wzmocnię to nie wyobrażam sobie tego jak to będzie jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 odpowiednie auto w odpowiednich rekach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Szymeniu, maly detaling lakieru wlatuje? qrka jak ci to mruczy...Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Jest u Vario dostało urlop w SPA na kilka dni. ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ---------- Ja jednak powoli się przekonuje do jakiejś włoszczyzny a RS6 wolałem zamienić na coś innego Sam nie wiem, kupisz taką makarońską furę, wyjedziesz kawałek, żona weźmie Twoją S6, będzie się spieszyć po dzieciaki do przedszkola, Ty dołożysz do pieca, a Ona i tak przeleci koło Ciebie jak koło tramwaju, ktoś to nagra i wstyd będzie na pół Polski:facepalm: Powiem Ci że przez jakieś półtora miecha prędkość była oszałamiająca i wrażenia nieziemskie, a teraz jakoś tak zachciało mi się czegoś bardziej "exotic" a generalnie i tak 99% aut jakie bym nabył będzie wolniejsze od S6. Ta skrzynia jest nie do przebicia, jak ją wzmocnię to nie wyobrażam sobie tego jak to będzie jeździć To fakt, przebić S6 będzie szalenie trudno. Pozostaje kupić coś szybszego na winklach, tutaj wybór jest już większy, albo właśnie coś w zupełnie innym klimacie:kox: Niedaleko mieszka wnuk S.Zasady (żeby nie lecieć nazwiskami:wink:), ile się bidula namorduje wokół pobliskiej restauracji zanim zaparkuje tym swoim czerwonym makaronem to może przejść ochota na jedzenie:kox: Ale nie zauważyć go nie sposób, pięknie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ten żołty idzie niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ten żołty idzie niezle .....myślisz ,że się zachłyśnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 panowie to zobaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 100-200 3.1s.. ała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 szymaniu, auto sie juz świeci? odebrane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wtorek/środa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 vario, chcialem wpasc na faje ale juz nie dalo rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Siedziałem do 19.30 dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 juz pisales ze brakuje Ci rąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Szymon w środe jade do Wrocka, mozna by sie spiknac i porownac Twoja Ske do seryjnego RSa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi