kaju Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Najs... A powiedz mi jak wygląda odszranianie przednich lamp? Skoro są to lampy full LEDowe, które nie wytwarzają jak wszyscy wiemy ciepła, to jak to jest rozwiązane, są jakieś kanały w środku lampy i puszczony nadmuch ciepłego powietrza, czy klosz jest po prostu ogrzewany nitkami, tak jak to jest rozwiązane z szybami? Założę się, że wielu to ciekawi ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ---------- No to jak jedna ma 18, to do wzięcia, z drugiej kurator za rok łape ściągnie, to można też brać :decayed: albo za tescia sie brac :polew::polew::polew: Łosz k**wa kolacja na matrycy
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Lampy są gicio świecą ekstra a doświetlanie po prostu mega tym bardziej że same regulują snop światła zależnie od prędkości, problem będzie jak się zdupi...
skrab Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 nie widziałem jeszcze tylu użytkowników przeglądających ten wątek Szymeniu jak by ci było stawiać to by było ciężko opić tyle ludzisków skrab, 126tomek, abram, antonio, Arek956, arts_ch1, Bieniek, cacek89, cougarr2, Cyrkiel, danielom, dawkol-d1, dobry1, dominikt1, dziadek, erOl, gizmo8, janjazda, jedrekx, kaju182, Kakt00z, Kimi, kladek, KmK, kondi30, luck109, melman_zyrafa, musti, mystic.pl, norbi3000, Nowak_zg, PABLO, pawel1380, Prezes_CCCO, rafalekx, spknet, szymeniu, tomek881025, turdzi, WIŚNIA
rafalekx Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 albo za tescia sie brac :polew::polew::polew: no tera to już chyba tylko teściu Ci został wolny
dziadek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a ja napiszę troszkę inaczej Auto nie w moim guście ale to dlatego że mi się c7 sedan nie podoba - jak ktoś już tu wspomniał ten tył mnie razi i jak nie lubię kombi to w c7 akurat mi się bardziej podoba ... ale i tak zazdroszczę silnika i dźwięku jaki wydaje... Gdyby kogoś ciekawiła moja opinia to ja dysponując "kupą" kasy kupiłbym Jaguara XFR - no ale to ja
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 i dlatego kolego dziadek jest tyle marek i modeli żeby każdy wziął to co mu najbardziej odpowiada. Eee tam wszyscy by się napili i jeszcze by zostało
mystic.pl Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a ja napiszę troszkę inaczej Auto nie w moim guście ale to dlatego że mi się c7 sedan nie podoba - jak ktoś już tu wspomniał ten tył mnie razi i jak nie lubię kombi to w c7 akurat mi się bardziej podoba ... ale i tak zazdroszczę silnika i dźwięku jaki wydaje... Gdyby kogoś ciekawiła moja opinia to ja dysponując "kupą" kasy kupiłbym Jaguara XFR - no ale to ja EEEEEEtaaammmmm cicho byyyyydź
turdzi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Piękne auto, choć cholera nie mogę się nadal do tyłu przekonać, mimo wszystko to co z przodu pod maską jest wystarczająco przekonujące Z tym S6 jest nieco podobnie jak z s4, atrakcyjne cenowo względem parametrów, a nie odbiega znacznie od rs, aż tyle, żeby tyle dokładać. BMW m5 F10 jakoś bardzo mi pasuje, ale odstraszająco działa na mnie fwd, mimo iż szybkie na torze to w codziennej eksploatacji, z rodziną jednak bezpieczeństwo czynne awd jest bardzo istotne. Ta S6 jest niewiele wolniejsza od rs6 c6, a potencjał ma ogromny skoro 650-700ps jest realne. Jestem pod wrażeniem:wink: to co oferuje ten samochod za czynajacy sie od 360 tys. o ile sie nie myle trzeba nazwac okazja.I co najwazniejsze tam gdzie w M5 i E63 zaczynasz zakladac pampersa chcac jechac szybciej w S6 lecisz sobie z rodzina prowadzac auto jedna reka.
mystic.pl Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Piękne auto, choć cholera nie mogę się nadal do tyłu przekonać, mimo wszystko to co z przodu pod maską jest wystarczająco przekonujące Z tym S6 jest nieco podobnie jak z s4, atrakcyjne cenowo względem parametrów, a nie odbiega znacznie od rs, aż tyle, żeby tyle dokładać. BMW m5 F10 jakoś bardzo mi pasuje, ale odstraszająco działa na mnie fwd, mimo iż szybkie na torze to w codziennej eksploatacji, z rodziną jednak bezpieczeństwo czynne awd jest bardzo istotne. Ta S6 jest niewiele wolniejsza od rs6 c6, a potencjał ma ogromny skoro 650-700ps jest realne. Jestem pod wrażeniem:wink: to co oferuje ten samochod za czynajacy sie od 360 tys. o ile sie nie myle trzeba nazwac okazja.I co najwazniejsze tam gdzie w M5 i E63 zaczynasz zakladac pampersa chcac jechac szybciej w S6 lecisz sobie z rodzina prowadzac auto jedna reka. I za to kochamy nasze audi
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Do Świecia w przyszłym tygodniu czekam fura znajomy ma coś takiego w Bydgoszczy tylko czarną i diesla rwie suty
dziadek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 i dlatego kolego dziadek jest tyle marek i modeli żeby każdy wziął to co mu najbardziej odpowiada. dobrze gada - polać mu
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 o to właśnie chodzi Turdzi, że nie trzeba wywalać wagonu hajsu żeby troszku polatać. A jak pozwolą możliwości techniczne to zrobimy tak żeby troszeczku pogoniło M5 A co do możliwości tego moturu, to Bentley GT ma 510PS, S8 ma 520PS a ja tylko 420, także spoko powinno się dać coś wyrzeźbić
Duds Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Wpadnij na spota wrocławskiego, chętnie obejrzę :decayed::decayed:
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 No z chęcią wpadnę, ale ja dzisiaj (można powiedzieć) byłem w pracy do 20.
Duds Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 No z chęcią wpadnę, ale ja dzisiaj (można powiedzieć) byłem w pracy do 20. za tydzień jest o 18, zapraszamy, frekwencja będzie dobra :grin:
Buba Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Panowie nie porównujcie potencjału RS6 C6 do S6 C7 bo póki co nie ma żadnych testów, wyników etc. Co prawda o C6 już coś tam wiemy ale C7 to exotyk pod tym względem. Nie patrz na ABT, MTM czy inne firmy bo to bajki wyssane z palca. Robią samochody za grube $$$$ a na ulicy wychodzą inne rzeczy. Nawet jak napiszą że zrobią ci z tego auta 650 czy 700 to raczej mało prawdopodobne. Przykład kilku rs6 robionych przez Adama czy gtr Stana pokazał że ich samochody i deklarowane moce to bajki i pic na wode. Na twoim miejscu poczekałbym aż w Polsce ktoś ogarnie soft do tego - myślę że najlepiej w tym temacie udać się do Adama. Nie wiem czy masz świadomość utraty gwarancji no chyba że ci na niej nie zależy. Bardzo jestem ciekawy różnic silnikowych w porównaniu do RS6 C6. Jeśli nie ma niewiadomo jakich różnic i budową podobne to myślę że po drobnych zabiegach w odpowiednich rękach jest więcej do ugrania:wink: Z tego co Adam pisał to bez ruszania dołu jest potencjał 1k lekką reką. Ale to tylko dywagacje. Kwestia na ile to bliźniacze jednostki.
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ale fura szczerze mi sie wizualnie z wierzchu nie podoba jak bym byl wypas siksa nie wyrwal bys mnie jedynie co to moc urywa suty i wnetrze
jedrekx Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a mi się bardzo podoba wizualnie. mam nadzieję, że C7 to moje kolejne auto tylko, że w dieslu
szymeniu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Z modami mi się nigdzie nie pali, ABT'a podałem jako przykład, z MTM rozmawiałem i powiedzieli że dopóki testują to nic nie powiedzą. Oficjalnych wieści na razie brak.
mystic.pl Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Piękne auto, choć cholera nie mogę się nadal do tyłu przekonać, mimo wszystko to co z przodu pod maską jest wystarczająco przekonujące Z tym S6 jest nieco podobnie jak z s4, atrakcyjne cenowo względem parametrów, a nie odbiega znacznie od rs, aż tyle, żeby tyle dokładać. BMW m5 F10 jakoś bardzo mi pasuje, ale odstraszająco działa na mnie fwd, mimo iż szybkie na torze to w codziennej eksploatacji, z rodziną jednak bezpieczeństwo czynne awd jest bardzo istotne. Ta S6 jest niewiele wolniejsza od rs6 c6, a potencjał ma ogromny skoro 650-700ps jest realne. Jestem pod wrażeniem:wink: to co oferuje ten samochod za czynajacy sie od 360 tys. o ile sie nie myle trzeba nazwac okazja.I co najwazniejsze tam gdzie w M5 i E63 zaczynasz zakladac pampersa chcac jechac szybciej w S6 lecisz sobie z rodzina prowadzac auto jedna reka. BTW napędu, tu jest napisane co nieco np a7 : Motocaina.pl - Napęd quattro i systemy w Audi A7 Sportback - zasada działania + film
Rekomendowane odpowiedzi