Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szymek.. przewieziesz mnie w BT? :decayed: w ramach rewanżu przewiozę Cię moim :grin:

Tak - tylko zapamiętaj sobie numerek - 97 :polew: bo pewnie tyle już dostał PW z prośbą o przewiezienie :decayed:

mogę być numerem 97 byle tylko mnie przewiózł :kox::kox::kox: ja też mu proponuję przejażdżkę moim super, hiper szybkim... 2.0TDI :decayed::dziura:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Szymek.. przewieziesz mnie w BT? :decayed: w ramach rewanżu przewiozę Cię moim :grin:

Tak - tylko zapamiętaj sobie numerek - 97 :polew: bo pewnie tyle już dostał PW z prośbą o przewiezienie :decayed:

mogę być numerem 97 byle tylko mnie przewiózł :kox::kox::kox: ja też mu proponuję przejażdżkę moim super, hiper szybkim... 2.0TDI :decayed::dziura:

Spoko ja biorę karton whisky do BT i kasę na kilka baków wachy co by wszystkim w miarę możliwości dogodzić

Opublikowano
:kox::kox::kox:
Opublikowano

Nie zacieszaj tak bo jak spadnie kokaina z nieba to rozpędzimy się do magicznych 50 km/h heheheheheeh :kox::kox::kox:

Opublikowano
Spoko ja biorę karton whisky do BT i kasę na kilka baków wachy co by wszystkim w miarę możliwości dogodzić

Mówiłem żebyś tego nie pisał bo się zrobi kolejka jak na plebanii po dary :decayed:

Opublikowano

Nie zacieszaj tak bo jak spadnie kokaina z nieba to rozpędzimy się do magicznych 50 km/h heheheheheeh :kox::kox::kox:

możemy nawet i 20km/h jechać :decayed:

Opublikowano

jak go będziesz przewoził to zarygluj drzwi jak ruszycie - bo się jeszcze zamyśli i wysiądzie w czasie jazdy myśląc że stoicie :decayed:

Opublikowano

same się ryglują przecież :decayed: ale masz rację, zaspawam w razie czego :grin::grin::grin:

Opublikowano

Czekam na to BT jak dziewica na pierwsze pukanie, chcę ale się boję :grin::grin::grin:

Ma ktoś jakieś zamówienia na specjalną whisky, bo bedem cosik komponował do zabrania

Opublikowano
Czekam na to BT jak dziewica na pierwsze pukanie, chcę ale się boję :grin::grin::grin:

Ma ktoś jakieś zamówienia na specjalną whisky, bo bedem cosik komponował do zabrania

Szymek nie bój nic najwyżej wrócisz pociągiem a auto my przejmiemy:polew::polew:
Opublikowano

Też proszę o przejażdżkę dylyżansem :kox:

Opublikowano

Ja nie piłem jeszcze niebieskiego jaśka :naughty::decayed:

Opublikowano

Dobra proszę stworzyć listę chętnych i dobrać się po 3 osoby na jedną turę, mam gest a co stawka za przejazd 0,7 od głowy które później przeznaczymy charytatywnie na cele dobroczynne dla tych którym się skończy przedwcześnie :grin::grin::grin:

żartowałem, postaram się być w miarę wcześnie to myślę że każdy będzie zadowolony

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

Ja nie piłem jeszcze niebieskiego jaśka :naughty::decayed:

Ależ proszę Cię bardzo kto pierwszy ten lepszy, Walker Blue Label dla Grzesia :grin::grin::grin:

Opublikowano

Jaki wiek taki łłłiskacz :grin:

Opublikowano
żartowałem, postaram się być w miarę wcześnie to myślę że każdy będzie zadowolony
Pamiętaj że ja już będę czekał od czwartku:naughty::grin:
Opublikowano

Ja cię samolotem przewioze (przelece?? Hahha)

Sent from Rns-e 2010

Opublikowano
Jaki wiek taki łłłiskacz :grin:

serio pisałem wezmę coś do degustacji, bo ja muszę być w sobotę w miarę trzeźwy, bo żona w każdej chwili może zacząć rodzić. A o suchym pysku nie będę siedział, to coś chociaż na dobry smak będzie :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

Pamiętaj że ja już będę czekał od czwartku:naughty::grin:

Doczekasz się nie bój nic :naughty:

Opublikowano
serio pisałem wezmę coś do degustacji, bo ja muszę być w sobotę w miarę trzeźwy, bo żona w każdej chwili może zacząć rodzić. A o suchym pysku nie będę siedział, to coś chociaż na dobry smak będzie :grin::grin::grin:

I prawidłowo :good:

Opublikowano

Wystarczy jedna flaszka, cały zlot będzie zadowolony :whistling:

jak do BT nie dojadę to w kwietniu możemy zrobić rundkę na S5 :whistling:

tumblr_lwja3oi_ODM1r0s7ks.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...