jedrekx Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Szymek.. przewieziesz mnie w BT? w ramach rewanżu przewiozę Cię moim Tak - tylko zapamiętaj sobie numerek - 97 bo pewnie tyle już dostał PW z prośbą o przewiezienie mogę być numerem 97 byle tylko mnie przewiózł :kox: ja też mu proponuję przejażdżkę moim super, hiper szybkim... 2.0TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Szymek.. przewieziesz mnie w BT? w ramach rewanżu przewiozę Cię moim Tak - tylko zapamiętaj sobie numerek - 97 bo pewnie tyle już dostał PW z prośbą o przewiezienie mogę być numerem 97 byle tylko mnie przewiózł :kox: ja też mu proponuję przejażdżkę moim super, hiper szybkim... 2.0TDI Spoko ja biorę karton whisky do BT i kasę na kilka baków wachy co by wszystkim w miarę możliwości dogodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 :kox: Nie zacieszaj tak bo jak spadnie kokaina z nieba to rozpędzimy się do magicznych 50 km/h heheheheheeh :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Spoko ja biorę karton whisky do BT i kasę na kilka baków wachy co by wszystkim w miarę możliwości dogodzić Mówiłem żebyś tego nie pisał bo się zrobi kolejka jak na plebanii po dary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 :kox: Nie zacieszaj tak bo jak spadnie kokaina z nieba to rozpędzimy się do magicznych 50 km/h heheheheheeh :kox: możemy nawet i 20km/h jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Szymek.. przewieziesz mnie w BT? w ramach rewanżu przewiozę Cię moim Tak - tylko zapamiętaj sobie numerek - 97 bo pewnie tyle już dostał PW z prośbą o przewiezienie mogę być numerem 97 byle tylko mnie przewiózł :kox: ja też mu proponuję przejażdżkę moim super, hiper szybkim... 2.0TDI jak go będziesz przewoził to zarygluj drzwi jak ruszycie - bo się jeszcze zamyśli i wysiądzie w czasie jazdy myśląc że stoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 same się ryglują przecież ale masz rację, zaspawam w razie czego :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Czekam na to BT jak dziewica na pierwsze pukanie, chcę ale się boję :grin: Ma ktoś jakieś zamówienia na specjalną whisky, bo bedem cosik komponował do zabrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Czekam na to BT jak dziewica na pierwsze pukanie, chcę ale się boję :grin:Ma ktoś jakieś zamówienia na specjalną whisky, bo bedem cosik komponował do zabrania Szymek nie bój nic najwyżej wrócisz pociągiem a auto my przejmiemy:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Też proszę o przejażdżkę dylyżansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ma ktoś jakieś zamówienia na specjalną whisky, bo bedem cosik komponował do zabrania Ja nie piłem jeszcze niebieskiego jaśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dobra proszę stworzyć listę chętnych i dobrać się po 3 osoby na jedną turę, mam gest a co stawka za przejazd 0,7 od głowy które później przeznaczymy charytatywnie na cele dobroczynne dla tych którym się skończy przedwcześnie :grin: żartowałem, postaram się być w miarę wcześnie to myślę że każdy będzie zadowolony ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- Ma ktoś jakieś zamówienia na specjalną whisky, bo bedem cosik komponował do zabrania Ja nie piłem jeszcze niebieskiego jaśka Ależ proszę Cię bardzo kto pierwszy ten lepszy, Walker Blue Label dla Grzesia :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jaki wiek taki łłłiskacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 żartowałem, postaram się być w miarę wcześnie to myślę że każdy będzie zadowolonyPamiętaj że ja już będę czekał od czwartku:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja cię samolotem przewioze (przelece?? Hahha) Sent from Rns-e 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jaki wiek taki łłłiskacz serio pisałem wezmę coś do degustacji, bo ja muszę być w sobotę w miarę trzeźwy, bo żona w każdej chwili może zacząć rodzić. A o suchym pysku nie będę siedział, to coś chociaż na dobry smak będzie :grin: ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- żartowałem, postaram się być w miarę wcześnie to myślę że każdy będzie zadowolonyPamiętaj że ja już będę czekał od czwartku:naughty: Doczekasz się nie bój nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 serio pisałem wezmę coś do degustacji, bo ja muszę być w sobotę w miarę trzeźwy, bo żona w każdej chwili może zacząć rodzić. A o suchym pysku nie będę siedział, to coś chociaż na dobry smak będzie :grin: I prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Doczekasz się nie bój nic Zbawco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wystarczy jedna flaszka, cały zlot będzie zadowolony jak do BT nie dojadę to w kwietniu możemy zrobić rundkę na S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi